Şimdi Ara

Kredi Kartı Borcu Ödemek (Çok önemli)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu nereye açacağıma karar veremedim ve en uygun yerin burası olduğunu düşündüm. Yer yanlışsa lütfen şikayet etmeyiniz bana doğru yeri gösteriniz oraya konumu açayım.

Şimdi şuan yaşadığım yerde Ziraat Bankasından başka banka yok. Borcum hem Akbank'a hem de İş Bankasına. Akbanka toplam 430 TL ödeyeceğim. İş Bankasına ise 37 TL ödenecek. Sorunum şu: Akbank'ın son ödeme tarihi bu pazartesi yani 11 Ekimde. İş bankasının ki ise 15 Ekimde. 11 ekim pazartesi günü borcumu PTT üzerinden ödesem bir sorun olur mu? 11 ekim son ödeme günü olduğu için banka ilerde bana sen son ödeme tarihini geçirdin o yüzden faiz uyguladık der mi? PTT den ödemek zorundayım çünkü burada akbank ve iş bankası yok.

Bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardım. Eğer PTT 1-2 gün sonra parayı bankaya aktarıyorsa o zaman otobüs ile parayı abime göndereceğim o bankadan ödeme yapacak. Neden bu kadar geç kaldım onuda söyleyeyim. Ücretli öğretmenim ve param bugün yatacak dediler. Yatmazsa yandım zaten

• Bilgisi olan yok mu?
  • Sorun olacağını sanmıyorum. Son günde ödeyeceksin çünkü. Internet bankacılığı ile neden ödemiyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut5513

Sorun olacağını sanmıyorum. Son günde ödeyeceksin çünkü. Internet bankacılığı ile neden ödemiyorsunuz?

Para bende yani bankada para yok. Ondan PTT ile ödüyorum.
  • ptt de online çalışıyor o yüzden bir problem olmaz. ama en iyisi bundan sonra internet bankacılığı kullanmak tabii.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stuka

ptt de online çalışıyor o yüzden bir problem olmaz. ama en iyisi bundan sonra internet bankacılığı kullanmak tabii.

İnternet bankacılığını nasıl kullanacağım? Param yatınca ziraat bankasında olacak. Nasıl oradaki parayı akbanka aktaracağım. Bununla ilgili bilgi edineceğim yer var mı?
  • ziraat bankasından vadesiz hesap açtır paranı yatır daha sonra hesabından diğer bankalara geçirirsin paranı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Onu şuan yapamam, pazartesi ptt ye soracağım eğer sorun olmuyorsa ödemeyi pttden yapacağım. Daha sonra internet bankacılığına geçiş yapabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B o S c H

Onu şuan yapamam, pazartesi ptt ye soracağım eğer sorun olmuyorsa ödemeyi pttden yapacağım. Daha sonra internet bankacılığına geçiş yapabilirim.

Pazartesi Ziraat Bankası'na git ve sor, onlar en uygun çözümü sunarlar bence

ya da parayı bana gönder, açıklamaya da ..... numaralı kredi kartı borcunun ödenmesi için yaz ödemezsem mahkemeye verirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyarif

quote:

Onu şuan yapamam, pazartesi ptt ye soracağım eğer sorun olmuyorsa ödemeyi pttden yapacağım. Daha sonra internet bankacılığına geçiş yapabilirim.

Pazartesi Ziraat Bankası'na git ve sor, onlar en uygun çözümü sunarlar bence

ya da parayı bana gönder, açıklamaya da ..... numaralı kredi kartı borcunun ödenmesi için yaz ödemezsem mahkemeye verirsin

• quote:

...
    Ücretli öğretmenim ...

geçmiş olsun.
  • PTT.ye rahatça yatırabilirsiniz, elinizde yatırdığınız tarihe dair dekont da olacak, ödemenin bankaya ne zaman ulaşacağı sizi ilgilendirmez, zira bankaların kredi kartı ödeme seçeneklerinde PTT.ye 2 gün öncesinden yatırın diye bişey yazmıyor, ödeme noktalarında PTT.yi gösteriyor o kadar.

Endişeye mahal yok, PTT.ye git yatır, ilerde banka arıza çıkarırsa dekontu gösterirsin, ama PTT.den yapılan tahsilatlarda bildiğim kadarıyla 2 TL işlem ücreti alınıyor, gelecek ekstreye yansıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliriza81

PTT.ye rahatça yatırabilirsiniz, elinizde yatırdığınız tarihe dair dekont da olacak, ödemenin bankaya ne zaman ulaşacağı sizi ilgilendirmez, zira bankaların kredi kartı ödeme seçeneklerinde PTT.ye 2 gün öncesinden yatırın diye bişey yazmıyor, ödeme noktalarında PTT.yi gösteriyor o kadar.

Endişeye mahal yok, PTT.ye git yatır, ilerde banka arıza çıkarırsa dekontu gösterirsin, ama PTT.den yapılan tahsilatlarda bildiğim kadarıyla 2 TL işlem ücreti alınıyor, gelecek ekstreye yansıyor.

Bilgi için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.