Şimdi Ara

kredi karti borcu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 ay peşpeşe borcu odemezsek ne olur ? Ayda bi 50 tl atsak sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3 ay arka arkaya yatırmassan kartın dondurulur
  • 90 gün karta hicbir ödeme yapmassan kredi kartı borçların 91. gün avukata devredilir, yasal takibe alinirsin, bankacılık sicilin mahvolur, hicbir banka ne kredi ne kredi kartı vermez asla 3-5 sene. Ayricanborc avukata verildiğinde avukatlık masraflarınida yüklerler, avukat keyfine gore davranır banka üzerindeki yükü atar avukata, avukat da seninle istediği gibi oynar peşinde koşturur. Sonra sende ben bu bankaya neden bulastim diye bankayı karalarsin halbuki suç sendedir zamanında ödeme yapmadigin için, banka yasal hakkını kullanarak seni süründürür. O yüzden imkânın varsa birinden borç harç bul yada bankayla anlaşma yoluna giderek taksitlendirerek borcunu bilgin olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: miyagi41

90 gün karta hicbir ödeme yapmassan kredi kartı borçların 91. gün avukata devredilir, yasal takibe alinirsin, bankacılık sicilin mahvolur, hicbir banka ne kredi ne kredi kartı vermez asla 3-5 sene. Ayricanborc avukata verildiğinde avukatlık masraflarınida yüklerler, avukat keyfine gore davranır banka üzerindeki yükü atar avukata, avukat da seninle istediği gibi oynar peşinde koşturur. Sonra sende ben bu bankaya neden bulastim diye bankayı karalarsin halbuki suç sendedir zamanında ödeme yapmadigin için, banka yasal hakkını kullanarak seni süründürür. O yüzden imkânın varsa birinden borç harç bul yada bankayla anlaşma yoluna giderek taksitlendirerek borcunu bilgin olsun.

Hic odeme yapmazsam ama di mi ? Ben arada odeme yapiyorum 50 100

• Arada yaptığın ödeme eğer ki kartının en son kesilen ekstresinin asgari tutarını karşılıyorsa sorun olmaz, fakat asgari ödemesinin 1 kuruş dahi altında kalırsa minimum borcunu odemedigin için gecikme devam eder gene 90 günü Doldurursanız avukata verilirsin.

• Taksitlendirme yaptm

• quote:

Orijinalden alıntı: Resul069

Taksitlendirme yaptm

En iyisini yapmissin, geçmiş olsun. Kredi ödemelerini de geciktirmeden borcunu kapatirsan sorun olmaz. Mümkün mertebe 90 günü doldurmamaya çalış ödemelerde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kredi Kartı Limiti
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 ay geciktirmişim zaten. bugün de son ödeme günüydü. 3. aya giriş yaptık. Bugun taksitlendirdim avukat falan olmaz di mi_
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.