Şimdi Ara

KREDİ KARTI ASGARİ ÖDEME TUTARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar kredi kartımın ana borcu 2000 tl, ne kadar asgari tutar ödemem gerekir...?? kartımı alalı daha bir yıl olmadı. bir de devamlı asgari ödersem kartıma bir sıkıntısı olur mu. ???

cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar. iyi akşamlar.

• Buraya yazana kadar çağrı merkezini arayıp öğrenebilirdin. Genelde asgari tutar yüzde 25 veya yüzde 30 civarı bir meblağ olur.

Sürekli asgari tutarı ödersen kartın nakit avans çekimine kapatılır ve kalan borç üzerinden faiz ödersin.
  • delpiero68 kullanıcısına yanıt
    dostum çağrı merkezindeki kahpeler iki kelimeyi bir araya getiremeyen insanlar.

teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan_edda

dostum çağrı merkezindeki kahpeler iki kelimeyi bir araya getiremeyen insanlar.

teşekkürler.

Orada işlerini yapmaya çalışan insanlara hangi hakla "kahpe" diyorsunuz siz? İşini iyi veya kötü yapıyor olabilir ama hiç bir şartta böyle bir hakarete hakkınız yok. Uzun zamandır böyle saçma sapan yorumları görüyoprum ama kısmet sizeymiş demekki! Herkes aklını başına alıp terbiyesini takınacak arkadaş, yok öyle monitörün arkasından ona buna sallamak! Kendinize gelin, önce kendi sorduğunuz sorunun saçmalığına bir bakın sonra yardım isteyin daha sonra insanlara hakaret etmeyi sıra gelirse düşünürsünüz...

• kartı alalı 1 yıl dolmadığı için asgari ödeme oranın %40
    2000 * 0.40 = 800 Tl ödemen gerekir

quote:

BANKA KARTLARI VE KREDİ KARTLARI HAKKINDA
    YÖNETMELİKTE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA
    İLİŞKİN YÖNETMELİK
    MADDE 1 – 10/3/2007 tarihli ve 26458 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Banka Kartları ve Kredi Kartları Hakkında Yönetmeliğin 17 nci maddesinin üçüncü fıkrasının (e) bendi ile beşinci fıkrasının (h) bendi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.
    “e) Ödenmesi gereken asgarî tutarın, kredi kartı limiti 15.000 Türk Lirasına kadar olan kredi kartları hakkında dönem borcunun yüzde otuzundan, kredi kartı limiti 15.000 Türk Lirasından 20.000 Türk Lirasına kadar olan kredi kartları hakkında dönem borcunun yüzde otuzbeşinden, kredi kartı limiti 20.000 Türk Lirası ve üzerinde olan kredi kartları hakkında dönem borcunun yüzde kırkından ve yeni tahsis edilen kredi kartlarında kullanım başlangıcı tarihinden itibaren bir yıllık sürenin dolmasına kadar dönem borcunun yüzde kırkından aşağı olamayacağı.”

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetmetingülcan -- 24 Şubat 2016; 22:27:04 >

• Hicks kullanıcısına yanıt
    vallahi sizinle tartışarak sizin seviyenize inecek değilim. bu size ilk ve son mesajım.

şunu belirteyim, banka olsun, ptt de çalışan veznedarlar olsun, %70 kendisini beğenmiş insanlar... bir soru sorarsınız sizi başından savacak sevaplar verirler ukala ukala. geçenlerde internet bankacılı açtıracaktım, şube de veznadar ''sen'' diye hitap etti haddini bildirdim. yetinmedim twitterdan şikayet ettim eşime dostuma söyledim onlarda şikayet ettiler. sonuçta ben müşteriyim ve müşteri her zaman haklıdır.

bu insanlar hak ediyorlar. bu tür insanlara hak ettiği gibi cevap vermek.

son olarak açtığım başlık size saçma gelirse yazmazsınız olur biter... büyük ihtimal sizde veznedarsınız sanırım. burası özgür bir platform istediğim başlığı açarım. biraz sonra ''bankalardaki ukala veznedar veya müşteri temsilcileri'' diye başlık açacağım.

• Biz de rastlıyoruz o tür insanlara ama her çalışanı da aynı olarak değerlendirmek çok yanlış efendim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende hep asgari yatiriyordum ama borç hiç bitmiyor üstelik faiz biniyordu.toplam ödemek lazim yoksa ise yaramıyor gibi geliyor bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.