Şimdi Ara

kredi burs'a döner mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
2
Favori
6.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3. senemde lys'ye girdim zaten geri ödemeli kredi alıyordum.Şimdi ben yeni üniversite'ye kayıt yaptırınca kredim kesiliyor galiba.

Benim tekrar başbakanlık burs'una başvurrup alma şansım imkanım var mıdır?

• hayır. öyle bişey yok.
  • Burstan Yararlanamayacak Olan Öğrenciler

• Kurumdan daha önce burs veya öğrenim kredisi almış olan öğrenciler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de aynı durumda olduğum için az önce telefon ettim. 444 19 61 (kyk)

1.si eğer krediyi 1 kez bile almışsan bursa tekrar başvurma diye birşey yok.
    2.si eğer istersen krediyi iptal ettirip belirtilen tarihten itibaren geri ödemeye başlayabiliyorsun.
    3.sü eğer kredi almaya devam etmek istersen kayıt sildirdiğin üniversite ve yeni kayıt yaptıracağın üniversitenin belgelerini alıp kredinin nakil işlemleri için kyk'ya dilekçe yazıp başvuru yapman gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7gün25saat

ben de aynı durumda olduğum için az önce telefon ettim. 444 19 61 (kyk)

1.si eğer krediyi 1 kez bile almışsan bursa tekrar başvurma diye birşey yok.
    2.si eğer istersen krediyi iptal ettirip belirtilen tarihten itibaren geri ödemeye başlayabiliyorsun.
    3.sü eğer kredi almaya devam etmek istersen kayıt sildirdiğin üniversite ve yeni kayıt yaptıracağın üniversitenin belgelerini alıp kredinin nakil işlemleri için kyk'ya dilekçe yazıp başvuru yapman gerek.

cevaplar ve tel no için sağolun.krediyi taşımaya çalışacağım. Ama benim 2. sene çoğu dersim FF'di 3. senede derslere sınavlara hiç gitmedim sadece dönemde ders kayıt yaptırdım.hiç umut yokmu yoksa ben yinede krediyi taşımak için başvurayım mı ?

son olarak "kayıt sildirdiğim üniversite ve yeni kayıt yaptıracağım üniversitenin belgeleri"nin özel bir ismi var mı ?

• burs için soruyorsan hocam mümkün değil artık burs almamız. bizim için 2 ihtimal var ya krediyi taşımak ya da krediyi iptal ettirip ödemeye başlamak.

belgeler için özel bir isim söylemedi. "belgeler için de kyk'ya dilekçe yazın. kredi numaranızla birlikte okuldan sildirdiğiniz belgenin fotokopisini ve kazandığınız üniversiteyi belgeleyen fotokopiyi dilekçeyle birlikte yollamanız gerek." dedi.

ben kayıt sildirdikten sonra tekrar aramayı düşünüyorum.
  • 7gün25saat kullanıcısına yanıt
    oldu öyleyse teşekkürler .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • daha önce kyk bursu alıp sınava tekrar girip iptal ettirince ilk 100 bursu hakkı da mı gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: m3soc

daha önce kyk bursu alıp sınava tekrar girip iptal ettirince ilk 100 bursu hakkı da mı gidiyor

ilk 100 bursu hakkında hiçbir bilgim yok maalesef
  • quote:

burs için soruyorsan hocam mümkün değil artık burs almamız. bizim için 2 ihtimal var ya krediyi taşımak ya da krediyi iptal ettirip ödemeye başlamak.

belgeler için özel bir isim söylemedi. "belgeler için de kyk'ya dilekçe yazın. kredi numaranızla birlikte okuldan sildirdiğiniz belgenin fotokopisini ve kazandığınız üniversiteyi belgeleyen fotokopiyi dilekçeyle birlikte yollamanız gerek." dedi.

Arkadasım senle aynı durumdayım da acaba kaydımı sildirdigim anla diger üniversiteye kayıt arasındaki zamanda kredi kesilir mi bu konuda bir bilgin var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThorinOakenshield

quote:

burs için soruyorsan hocam mümkün değil artık burs almamız. bizim için 2 ihtimal var ya krediyi taşımak ya da krediyi iptal ettirip ödemeye başlamak.

Arkadasım senle aynı durumdayım da acaba kaydımı sildirdigim anla diger üniversiteye kayıt arasındaki zamanda kredi kesilir mi bu konuda bir bilgin var mı ?

o aradaki krediyi kesmiyorlar. çünkü sen dilekçeyi yazarken yeni okul kazandığını belirtiyorsun zaten. senin kredini naklediyorlar.

• peki arkadaşlar bu dilekçeyi nerden göndericez fax la filan mi yada en yakın kyk ya mı müracaat edicez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atalante3494

peki arkadaşlar bu dilekçeyi nerden göndericez fax la filan mi yada en yakın kyk ya mı müracaat edicez.

ben ankara'da yaşadığım için götürüp elden vereceğim. sizin durumu bilmiyorum açıkcası postalamak gerekiyor sanırım.
  • Notlar iyi olunca bursa dönme durumu oluyor diye duydum ne kadar doğrudur bilmiyorum ama.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Atalante3494

peki arkadaşlar bu dilekçeyi nerden göndericez fax la filan mi yada en yakın kyk ya mı müracaat edicez.

ben ankara'da yaşadığım için götürüp elden vereceğim. sizin durumu bilmiyorum açıkcası postalamak gerekiyor sanırım.

teşekkür ederim ben arayıp sorucam işimi garantiye almak için :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

Notlar iyi olunca bursa dönme durumu oluyor diye duydum ne kadar doğrudur bilmiyorum ama.

yalan. söyleyen ders çalış diye yalan söylemiş.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

Notlar iyi olunca bursa dönme durumu oluyor diye duydum ne kadar doğrudur bilmiyorum ama.

yalan. söyleyen ders çalış diye yalan söylemiş.

Açıkcası ben de inanmadım.
  • quote:

daha önce kyk bursu alıp sınava tekrar girip iptal ettirince ilk 100 bursu hakkı da mı gidiyor

Eğer okulda kalmadıysan ya da okulunu dondurmadıysan bursun devam eder. Diğer durumlar da burs krediye döner.
  • oldu mu simdi O kullanıcısına yanıt
    bursum krediye döner mi diye bir soru sormadım ben yanlış kişiyi alıntıladın
  • quote:

bursum krediye döner mi diye bir soru sormadım ben yanlış kişiyi alıntıladın

Ahaha. Oluyor bazen böyle şeyler. Kusura bakma :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.