Şimdi Ara

Krampon Tavsiyesi Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ayaklarım biraz taraklı böyle dar kalıp ayakkabılarda ayağımın altı su topluyo o derece. Benim ayağımı sıkmayan taraklı(geniş) ayaklara uygun krampon tavsiyesi verebilir misiniz. Çok pahalıya kaçmadan olursa daha iyi olur 43-44 felan giyiyorum genelde. (Şut çekmeyi seven biriyim önü sert ve koşunca ağır olmayan hafif tarzda olursa daha iyi olur)

.
  • Mercurial al dicemde benimde ayaklarım taraklı yanlardan sıkıntı oluyo hem sertte değil hyperwenom felan alabilirsin

Orijinalden alıntı: AvrupadaBirCevelan

Mercurial al dicemde benimde ayaklarım taraklı yanlardan sıkıntı oluyo hem sertte değil hyperwenom felan alabilirsin

Hyperwenom nasıl hocam taraklı ayağa uygunmudur birde sertmi?

Orijinalden alıntı: Fanatizm

quote:

Orijinalden alıntı: AvrupadaBirCevelan

Mercurial al dicemde benimde ayaklarım taraklı yanlardan sıkıntı oluyo hem sertte değil hyperwenom felan alabilirsin

Hyperwenom nasıl hocam taraklı ayağa uygunmudur birde sertmi?

Ben mercurial kullanıyorum o mesela çok ince ayağın yapısını felan alıyo hyperwenom ondan biraz daha kalın ama sanmıyorum senin istediğin kalınlıkta olduğunu magistalara hiç bakmadım ama onlarında kalın olduğunu düşünmüyorum.Pumanınkiler daha kalın nikelara göre hem daha ucuz hemde güzel kramponlar onlarada bakabilirsin
    Telefon tavsiyesi yardım
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.