Şimdi Ara

Krampon seçim : Nike! Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
4.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle sevgiler,saygılar arkadaşlar..

2 krampon arasında kaldım.çim sahada antreman yaparım ama genelde halısahada kullanacağım. oyüzden kramzpon almaya karar verdim;

1 - Nike Mercurial Vapor VIII Fg
    2 - Nike Ctr360 Maestri III Fg

evet arkadaşlar benim gönlüm hızdan yana; mercurial.CTR360 da çok iyi oyun kontrolu, vuruş için. ama mercurial kramponun çivileri bakımından halısahada sorun olurmu tam performans veririmi tereddütteyim.sizin fikriniz nedir ?

Yardım ederseniz sevinirim. Saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cry17 -- 16 Eylül 2012; 13:04:03 >

• Mercurial Vapor 8

• CTR360

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CTR360

• güncel
  • http://www.yalispor.com.tr/?sayfa=urun-NE385423-013-nike_total_90_laser_%C4%B0ii_fg

bende bundan var çok memnunum şutlar falan mükemmel..

o 2si arasında ctr360 derim.
  • güncel arkadaşlar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Profesyonel mi alacaksın amatör mü? Amatör alacaksan hız kontrol falan gibi pazarlama taktiklerine hiç kanma hoşuna giden modeli al. Çünkü o özellikler sadece profesyonel modellerde var. Ayrıca halı sahada giyeceksen Nike kramponların altı pek uygun değil. Çok ince olduğu için zemin kuruyken falan çok zorluyor. CTR Mercurial'a göre biraz daha iyi olur
  • en üst seviyesi ni alacağım.ama ne alsam bilmem
  • halı saha için krampon almak ne kadar mantıklı zaten çoğu halı sahada yasak.

suni çimde olsa kramponlar çim sahalar için dizayn edlmiştir. ayrıca rakipte tekmelik olmadığı durumda karşı tarafı sakatlama riski var
  • İş kramponda değil sende yetenek yoksa almana gerek yok. Bizde bir rüstem abi var kundurayla oynar halısahada messi gibi adamdır.
  • Mercurial Vaporun herhangi birini alabilirisin cr7nin ayagındaki sarı siyahlar iyiydi mesela
  • adidas 444 tl

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.