Şimdi Ara

Krampon önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yakın zamanda takıma başlayabilrim ve bu yüzden krampon almam gerekli daah önce hiç krampon almadım.
    BEnim için önemli olan sert ve sağlam şut çekmesidir.
    Aynı zamanda iyi çalım atabilecegim ayağa oturan bi ayakkabı olmasıdır. Önerilerinizi bekliyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Forvet Kramponları: Sahada Hız ve Gücün Anahtarı

Forvetler, futbolda oyunun ritmini belirleyen ve gollerin atılmasından sorumlu kilit oyunculardır. Sahada maksimum hız, çeviklik ve güç göstermeleri gerekir. Doğru krampon seçimi, forvetlerin bu özellikleri sergilemelerine yardımcı olarak performanslarını artırabilir.

Forvet Kramponlarının Özellikleri

Forvet kramponları, forvetlerin özel ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmıştır. Tipik olarak şunları içerirler:

• Hafif Konstrüksiyon: Hızlı deparlar ve ani yön değişiklikleri için hafiflik çok önemlidir.
    • Tutunma: Çivili veya bıçaklı tabanlar, hızlı dönüşler ve yön değişiklikleri sırasında üstün tutuş sağlar.
    • Destek: Güçlü ayak bileği desteği, burkulma ve sakatlıkları önler.

Seçim Kriterleri

Forvet kramponu seçerken göz önünde bulundurulması gereken önemli faktörler şunlardır:

• Oyun Stili: Süratli forvetler hafif ve tutuşu iyi olan kramponlara ihtiyaç duyarken, daha fiziksel forvetler destek ve stabilite sunan kramponları tercih etmelidir.
    • Saha Koşulları: Çim saha koşulları, kramponların çivi veya bıçak konfigürasyonunu etkiler.
    • Bütçe: Forvet kramponları çeşitli fiyat aralıklarında mevcuttur. Bütçenize ve ihtiyaçlarınıza uygun bir çift seçin.

Popüler Forvet Kramponları

Piyasada çeşitli forvet kramponları mevcuttur. En popüler olanlardan bazıları şunlardır:

• Nike Mercurial Vapor
    • Adidas X Speedflow
    • Puma Future Z
    • Under Armour Magnetico Pro

Sonuç

Doğru forvet kramponu seçimi, sahada performansını en üst düzeye çıkarmak isteyen forvetler için çok önemlidir. Hafif konstrüksiyon, üstün tutuş ve destek sunan kramponlar, hız, çeviklik ve güçlerini geliştirmelerine yardımcı olur. Özel ihtiyaçlarınızı ve tercihlerinizi göz önünde bulundurarak, saha üzerinde fark yaratabilecek mükemmel forvet kramponunu seçebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • panpa profesyonel ligde oynuyon herhalde
  • Mevki nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: e.aslan

Mevki nedir?

Santrafor
  • Lotto bakabilirsin gayet kalitelidir.Ayrıca Adidas'ta olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: #ŞARBAY#

Lotto bakabilirsin gayet kalitelidir.Ayrıca Adidas'ta olabilir.

Hocam uygun fiyatlı önerebileceğınız ayakkabılar varsa oneri alabılırım.
  • Krampon sert vuruyor?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ayakkabı önerisi
    6 yıl önce açıldı
    Ayakkabı önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam T90 veya Mercurial bakın derim bi araştırın özelliklerini öğrenin kararınızı verin duruma göre daha farklı seçenekleri sunarım
  • e.aslan kullanıcısına yanıt
    Kaleci için ne farkı var? Bilmediğimden soruyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş ayağa oturan rahat çalım atabileceği bir krampon istemiş mercurialin tasarlanış amacı zaten hız ve esneklik aniden hızlanmalara karşı iyi bi tasarım yapmışlar hızlı bi arkadaşımızsa zaten sever kramponu veya yere saglam basması bilmiyorum kalecinin işine yarar mı gözle görülür bu önemli iki özelliği yarar diyorsanız bi farkı yok eger yaramaz diyorsanız fark büyük

t90 da zaten top kontrolu harika olan bi ayakkabı top sürüşlerinde olsun gelen topları kontrol etmek olsun artı olarak bitirici özelliğe sahip bi krampon yani forvetler için muazzam bi özellik kalecinin amacı bitirici olmak veya top sürüşlerinde hakimiyet ise bi fark yok eger degilse fark büyük

buyrun kararı siz verin
  • e.aslan kullanıcısına yanıt
    Hypervenom phantom pro alacağım dezavantajı olmaz herhalde?

• tavsiyem hypervenom, tam bir santrafor ayakkabısı

neymar tipi forvet isen mercurial al, welbeck tipi futbolcu isen mercurial, yok ben iniesta gibi adamım ama forvete koydular diyosan magista al. ama ilk tavsiye hypervenom, hemhız hem de ayağında dinamit varmış hissi veriyor şut çekerken oldukça güzel bi ayakkabı
  • Yazar krampon önerisi istemektedir.

• Bırak şu futbolu boşu boşuna oynuyorsun.

• Hypervenom

• quote:

Orijinalden alıntı: dusenadam

tavsiyem hypervenom, tam bir santrafor ayakkabısı

neymar tipi forvet isen mercurial al, welbeck tipi futbolcu isen mercurial, yok ben iniesta gibi adamım ama forvete koydular diyosan magista al. ama ilk tavsiye hypervenom, hemhız hem de ayağında dinamit varmış hissi veriyor şut çekerken oldukça güzel bi ayakkabı

hypervenom olabilir hocam .

Zaten 3 seçenek arasında kaldım hypervenom , t90 , predator.
    Predator şuanlık iççin almak istediğim model.
  • f50 tavsiyem
  • Olmaz hocam hypervenomda iyidir düşünebilirsiniz.

forvet oyuncusu için niye predator bu arada?
  • quote:

Orijinalden alıntı: e.aslan

Olmaz hocam hypervenomda iyidir düşünebilirsiniz.

forvet oyuncusu için niye predator bu arada?

Hocam predator ile iyi falso ve sert sut çekilebileceğini düşündüğüm için.

Ama sizin de fikirlerinizi almamak olmaz Predator hakkında ne düşünüyorsunuz.
  • Şahsi fikrim forvet oyuncuları için olmaz bi krampon benimde ilk kramponum predator'du mevkim forvet o zaman bilmediğimiz için dış güzelliğine aldanıp aldık tabi ama dedigim gibi olmuyor tecrube ettim bizzat

Şut ve falso konusunda haklısınız ama bence predator orta alan veya forvet arkaları için yapılmış bi krampondur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.