Şimdi Ara

Krampon ne kadar fark eder?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar, şu sıralar canım çok futbol oynamak istiyor öncedende oynuyordum ancak şuan daha fazla bir istek uyandı içimde.
    Şu anda Mercurial Vapor kullanıyorum.http://www.soccerbible.com/news/football-boots/archive/2011/12/15/nike-mercurial-vapor-vii-football-boots-purple-silver.aspx
    ancak yenileme vakti geldiğini düşünüyorum. Bu vaporun halısaha versiyonunu kullanıyorum.
    Şu an almak istediğim isehttp://futbol.korayspor.com/tr/urun/580481-403
    Yorumlarda okuduğuma göre çivi seçimi önemliymiş, taban oakdar fark eder mi? Halı sahada, çimde, toprakta oynayabilirim. O yüzden son linktekini düşünüyorum. Düşünceleriniz neler şu cahil kardeşinize bir yardım edin :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirimu -- 6 Şubat 2014; 21:59:13 >

• Konuyu okumadım ama krampon ağırlık olarak fark eder,ayağı sarmasıyla fark eder.Yani bir total90 ile mercury bir değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent Man

Konuyu okumadım ama krampon ağırlık olarak fark eder,ayağı sarmasıyla fark eder.Yani bir total90 ile mercury bir değildir.

Peki duran toplar için hangisi daha iyi? Ağır mı hafif mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirimu

quote:

Konuyu okumadım ama krampon ağırlık olarak fark eder,ayağı sarmasıyla fark eder.Yani bir total90 ile mercury bir değildir.

Hocam eğer forvetseniz hatta aramızdaki tabirle beleşçiysenizFazla koşmayıp şuta daha fazla ağırlık veriyorsanız total90 türü bir krampon almanızı öneririm.
  • quote:

quote:

quote:

Hocam eğer forvetseniz hatta aramızdaki tabirle beleşçiysenizFazla koşmayıp şuta daha fazla ağırlık veriyorsanız total90 türü bir krampon almanızı öneririm.

Afedersin eşşek gibi ortasahadan forvet defans her yere koşuyorum :D Daha çok şutlarda ve frikiklere etkili olanını alıcam, ama çivilerin farkını çözemedim hala :D
    Hem koşuyorum hemde şut yani.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Afedersin eşşek gibi ortasahadan forvet defans her yere koşuyorum :D Daha çok şutlarda ve frikiklere etkili olanını alıcam, ama çivilerin farkını çözemedim hala :D
    Hem koşuyorum hemde şut yani.

Hocam ben de kramponlarla fazla ilgili değilim fakat Pes tecrübelerime göre ctr360'dı galiba yanlış hatırlamıyorsam hem şut için hem de koşu için faydalı olabilecek cinsten.

Tiempo da olabilir galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Neighbourhood -- 7 Şubat 2014; 11:23:53 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu pc ne kadar eder ?
    5 ay önce açıldı
    Bu bilgisayar ne kadar eder?
    15 yıl önce açıldı
    Bu pc ne kadar eder?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.