Şimdi Ara

Krampon Alacağım (Yorumlar Lazım )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar krampon alacağım buraya açmamım sebebi ayağımın taraklı olması haliyle normal ayakbılar bile zor bolunuyo sizden istediğim ayağıma oturacak ucu sert olcak yani topa vurunca parmakların ağrımayacak rahat olcak bunun yanında oynacağım yer suni çim li halısaha rahat hareket edebilmem lazım oynadğım yerler orta açık defansif orta saha genellikle pas atmayı çok çok seven bir orta sahayım diyebilirim bu konu hakkında gerçekten çok bilgisi olan arkadaşlar var ilgililerini bekliyorum fiyat 150 tl yukarı olmasın genede fiyat önemli önerileri bekliyorum

• öneri lazım up
  • Nike ronaldinho stili ve Pumanin ayakkabıları ideal
    Zamanininda messi reklamindan özenip Adidas F50 almıştım 6-7 kere giydim onlara bakabilmekte lazım
  • Nike kramponların kalıpları dar oluyor, tavsiye etmem. Adidas Predatorlere bak bi, ama emin değilim.
  • "Nike bomba" bi bak hoşuna gidebilir.
  • sana en iyi gidecek krampon Adidas predator'dur diğerleri yandan patlar. hem bide prof veya yarı prof alırsan kaleciyi kale sokarsın. iyi vuruyorsan tabii topa
    altında dengeliyici toz var.

edit: nike için ise total 90 ve Nike CTR360 seni kurtarır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DSM -- 12 Mart 2012; 20:40:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DSM

sana en iyi gidecek krampon Adidas predator'dur diğerleri yandan patlar. hem bide prof veya yarı prof alırsan kaleciyi kale sokarsın. iyi vuruyorsan tabii topa
    altında dengeliyici toz var.

edit: nike için ise total 90 ve Nike CTR360 seni kurtarır.

herkese teşekürler evt çok sert ve düzgün şut çekerim kramponu inceleyeceğim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Halısaha da oynayacaksanız alacağınız ayakkabının ne marka olursa olsun AG (artificial ground ) olmasına dikkat edin . Ben ctr360 aldım param olsa mercurial alırdım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.