Şimdi Ara

Kramp Ağrısı Kaç Gün Sürer ? (Ciddi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cuma günü salonda iyice ısındıktan sonra bi kaç tekme hareketi yapıyoduk oldukça basit.Birden bacağıma bir kramp girdi yere düştüm kalkamadım acıdan yumruğumu ısırdım.Hoca parmaklarımı bana doğru ittirdi geçti sonra antremana devam ettim.Şimdi ayağımı istediğim şekile sokabiliyorum high kick vb ama yürürken orada bi ağrı var.Acaba tendonlar felan mı koptu ? Kramp benim bildiğim anlık bir şey ağrısı sonradan çıkmaz.Yardımlarınızı bekliyorum.

• yardım..
  • up.
  • bana uyurken oluyor gebelde ne kadar sert girdigine bagli olarak 2-3 gun falan suruyor. magnezyum tableti çiğne genelde magnezyum eksikliginden olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezequiel1 -- 27 Ekim 2013; 11:25:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezequiel1

bana uyurken oluyor gebelde ne kadar sert girdigine bagli olarak 2-3 gun falan suruyor. magnezyum tableti çiğne genelde magnezyum eksikliginden olur.

Baya bi sert girdi benimkisiTam geçti kalkayım derken 2.si girdi yine aynı yere.
  • Esnetme hareketleri uygula bi sicak bi soguk masaj yap

• quote:

Orijinalden alıntı: MeymunHusnu

quote:

bana uyurken oluyor gebelde ne kadar sert girdigine bagli olarak 2-3 gun falan suruyor. magnezyum tableti çiğne genelde magnezyum eksikliginden olur.

Baya bi sert girdi benimkisiTam geçti kalkayım derken 2.si girdi yine aynı yere.

o baya kötü olmuş bana da az olmadı ben kramp ağrısından 1 hafta çektiğimi bilirim o da 2 kez ve sert girmişti aynı senin gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

o baya kötü olmuş bana da az olmadı ben kramp ağrısından 1 hafta çektiğimi bilirim o da 2 kez ve sert girmişti aynı senin gibi

Yarın antreman var yine gidicem çivi çiviyi sökerLif kopması olmasında 10 krampa daha razıyım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yarın antreman var yine gidicem çivi çiviyi sökerLif kopması olmasında 10 krampa daha razıyım.

sen bilirsin çok zorlama derim. kramp sonuçta kasa yeterli oksijen gitmediği zaman oluyor ama tekrar gidecem diyebildigine gôre benimki kadar sert girmemiş sana

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.