Şimdi Ara

Kraliçenin Bekçi Köpegi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kraliçenin Bekçi Köpegi nedir arkadaslar izledim 2 3 animede denk geldim ilk basta adını hatırlayamadıgım bir anime izlemiştim cocuk malikaneleri yaniyor anne babasi oluyor öçlerini almak icin şeytanla anlasma yapioyr şeytan da bunun uşagı oluyor 10üzerinden 9 luk bir yapımdı nası unuttum adını şaşirdim neyse ordada kraliçenin bekçi köpegi deniyordu cocuga

şimdi gosick diye bi anime buldum 3 bölüm izledim burdada aynı tanım gecti

Animelerde ingiliz kraliyetinden hep alınıyor konular ve kraliçe yada kraliçenin köpegi olarak geciyor varmı bu konuda bilgisi olan nerden cıkmıs nedir

• Yokmu hiç fikri olan yada denk gelmedinizmi arkadaslar siz merak ettim
  • Kuroshitsujiden bahsediyorsun bahsettiğin animede Ciel kraliçe adına çalıştığı için kraliçenin bekçi köpeği deniliyordu.
  • Tamam konuyu biliyorum problem o niye deniyor degil simdi iledigim animedede ayni yani baya bir anime izledim hicbirinde bu tabir yok bu tabirin oldugu animede hep ingiliz kraliyetinden bahseden animelerde kraliçenin köpeginin bir anlamı olmalı gibi geldi
  • Özelliği olan bi sıfat olduğunu sanmıyorum ben yinede varsa özel bi anlamı bilen birileri yazar aydınlanmış oluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LεhV™

Özelliği olan bi sıfat olduğunu sanmıyorum ben yinede varsa özel bi anlamı bilen birileri yazar aydınlanmış oluruz.

biraz baktım sanırım eskiden kralicenin illegal yapılacak işleri onlara yakn olan kendi destekledigi ailer ile alakalı.

Birde bakarken Kuroshitsuji II yi gordum şok oldum animefreakdan baktım 12 bölum olmus divx planette 3.bloume kadar cevrili hemen indiriyorum
  • Hımm evet mantıklı açıklama.
    2.yi izlemediysen zaten sonu anlamsız gelirdi asıl süpriz konu ve son Kuroshitsuji IIde tüm bölümleri çevirili ben izledim bu anime benim favorilerim arasındadır zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sokak köpeği kedimi öldürdü
    12 yıl önce açıldı
    MİNİK KARGA YAVRUSUNUN HAYATI
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LεhV™

Hımm evet mantıklı açıklama.
    2.yi izlemediysen zaten sonu anlamsız gelirdi asıl süpriz konu ve son Kuroshitsuji IIde tüm bölümleri çevirili ben izledim bu anime benim favorilerim arasındadır zaten.

500bölüm olsa izlerim cok sevmiştim izlerken 2 yi duymadım hic ne ara cıktı yenimi ? birde bittimi seri devam edecek mi ?
  • Yok yeni değil malesef bitti akla gelmedik bi sonla devam etmeyecek.
  • Kötü olmus bitmesi keske uzun sürseydi bu tarz varmı hocam önerecegin
  • Tıpa tıp benzeri bişey izlemedim ama berserk,hell girl,shinrei tantumo yakumo,ao no exorcist,high school of dead bunlara filan bakabilirsin bunlarda güzel xxxholic var birde çizimler biraz garip ama bunuda severek izledim.
  • Dün oturup bitirdim buda güzeldi ama 1.seri daha guzel yeni cocuk ve kahyayı begenmedim. Biraz araştır forumlara baktım yabancı 3 sezon gelecek sebastian tekrar insan yapma yolunu deneyecekmiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.