Şimdi Ara

Kralex.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu mektubu sona saklamıştım. buruğum biraz iki kupanın sonunda yazmaıyı dilerdim ama olsun geçti çok da önemli değil. 2011-2012 sezonu çok zor geçti bizim için. biz derken sen ben onlar. biz işte. bu kocaman ailenin her ferdi için. seni çok seviyorum alex. abim olsan bu kadar severdim hep derim. çünkü sen fenerbahçe ruhunun vucut bulmuş halisin bizim için. seni kim binlerce kilometre öteden bizlere kavuşturmuşsa allah ona uzun ve güzel ömürler versin. iyi seni bize kavuşturdu. kesinlikle oğluma anlatacağım seni. ''ben alex i izledim.'' diyeceğim. gelecek nesillere seni aktaracağım. çünkü sen ''cihatlar, lefterler canlar, alexler hala sevilen birer abidediler.'' marşında olacaksın, sen hep kalbimizde olacaksın. gönlümüzde. içimizde. fenerbahçe denildiğinde ilk akla gelen simgelerden biri olacaksın. geldin ve yüreğimizin en derinine oturdur ve hep orada kalacaksın.
    şimdi belki de seni izleyeceğimiz son seneye yol almaya başladık. içimde burulma başladı bile. bunu nasıl kabulleneceğim bilmiyorum ama 1 yıl boyunca kendimi buna alıştırmaya çalışacağım. seni çok seviyorum alex.
    ama seni yeşil sahalarda 1 sene daha gördükten sonra saha kenarında olman gereken yerde olacağından şüphem yok. sana yemin ediyorum oraya geçtiğin zaman tek bir sitem edersem sana adam değilim.
    neyse alexim bu sözlerim eminim benim gibi milyonların düşüncesidir. sen nasıl da geldin buraya yerleştin. iyiki yerleştin iyiki varsın ve hep varol....
    yaşa alex, viva alex...

Kralex.

• Al benden de o kadar..Fb'de kenarda antrenör olarak görmek istiyorum Alex'i..Hatta keşke hayalim gerçek olsa da bu sene oyuncu-antrenör olsa..Nasıl olsa daha kötü olamaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rising_Sun

Al benden de o kadar..Fb'de kenarda antrenör olarak görmek istiyorum Alex'i..Hatta keşke hayalim gerçek olsa da bu sene oyuncu-antrenör olsa..Nasıl olsa daha kötü olamaz..

Aynen oyle kardesim, umarim basimiza gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rising_Sun

Al benden de o kadar..Fb'de kenarda antrenör olarak görmek istiyorum Alex'i..Hatta keşke hayalim gerçek olsa da bu sene oyuncu-antrenör olsa..Nasıl olsa daha kötü olamaz..

Aynen oyle kardesim, umarim basimiza gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alex altyapı antronörlügünü düşünmüyorum demişti twitterdan ama td bilemicem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modric > xavi + iniesta
    3 yıl önce açıldı
    Musleraaaaa
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.