adam tam bir ....... boşluğu istediğiniz gibi doldurabilirsiniz...
carnac ta 66 priest kastım neredeyse bütün slotlarda kastım ama ne bu adamı gördüm ne de clanından birisini... seçimin yapıldığı güne kadar 30 lvl char kasmıştır büyük olasılıkla... kral olduğu ilk saat hatta dakikada tüm kasayı boşalttı 3 haftada biriken parayla bir tek aktivite yapmadı..
secimle fln secilmedi bi bug uzerine kral oldu sadece adayda olamadı hiç kmse gradeler bugta oldundan adam sansa oyuna bi girdi kral
Kral tek başına çar kasmakla olunmaz. Sadece kral olma olasılığını artırır.
Oyun iyi bi çevren olması lazım kral olmak için demek ki bu adam başarmış.. Fakat oyunda kimin kaç yaşında olduğunu tam olarak bilemezsin belki bu çocuk 12 yaşında ve kendini çok büyükmüş gibi tanıtmış olabilir..
O yazdığı şeyler aklı başında birinin yazacağı şeyler değil çünkü..
öle rast gele kral olduysa -olursam öle rast gele wallaha acıkca para yı alırdım 40 lvl adamım tanıyan kim takan kim ? acarsın yenı car o parayla fln _ ama rast gele olduysa
quote:
Orjinalden alıntı: Ha$aN
secimle fln secilmedi bi bug uzerine kral oldu sadece adayda olamadı hiç kmse gradeler bugta oldundan adam sansa oyuna bi girdi kral
çok yaratıcısın.maaşallah... ama yanlış biliyorsun.bu adamın ronarkta aynı isim ve aynı isimde clanı var.ve kolluğu yanıyor. oyunu çok iyi bilen birisi yani.tesadüfen olma olasılığı nerdeyse hiç yok.
Bu Adam Bugla Oraya Geldi..
21 Gb Aldığını Düşünürsek Kaba Bir Hesaplamayla
21 x 35 Veya 30 = 735 Ytl Veya 630 YTL Eder ki Bu Para Türkiye Standartlarında Aylık Askeri Ücretin Üstünde Hadi Onu Geçtim o 21 Gble Muhteşem Char Dizer Carnacda..
Bi ara commanderlardan birisi savastayken dayanin az kaldi dayanin diyodu ona apos partysinde gulmekten koptuk aklıma bu geldı neyse ii aksamlar herkese
21 gb ıle ne alakası var bug dıyen arkadaş onu anlayamadım ?
bug değil o krallık deçimleri olur ve aday çıkmazsa yada hiç oy alınmazsa severin 1. clanının başkanı kral ilan edilir buakdar basit
carnac da olur bole şeyler
genede ben olsam yapmam
dün akşam si.tir çektik apos slotunda ben ve kardesim bi kaç clandan arkadasla dönüyorduk geldi beni kasın size para vereyim falan baya komikti son gördüğümde 53 lvl di. para ile kral kasılır baya komik bi görüntü
Bu çocuk bug ile kral oldu ve yaşı muhtemelen 10-14 arası hazindedeki biriken 21 gb i ve krallıktan dolayı şahsi kasasına 21 gb i cebe attı halada biriken parayı cebe atmakta ve peşinde dalkavuk olan bi clanla birlikte takılmakta ve hatta neye ihtiyacı olursa krallık chatini kullanmaktan çekinmeyen ve üstünede aga dupe yapalımmı diyenlere inancak kadar aciz insan..
Bari kasan olmuşmudur acaba
Bizde çok kral olduk. Krallık demek kendini zorla kastırmak demek değil, yardımlaşmak, kastırmak, ihtiyacı olana dağıtmaktır. Görevini kötüye kullanan bir kraldan o servera hayır gelmez
oh valla iyi mala konmuş yeni kral geçene kadar sömürür ortalığı cebine atar parayı gider