Şimdi Ara

KRAL nerdesin ayt yi delip geçmişsindir merak ettim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaw nasıl bir yıl olacak bu nasıl bir sınav bu Allah’ım ya bende 70 e 87 felan yaptım tıp gelmicek o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaVzeR16 kullanıcısına yanıt
    Hocam maalesef benşm de pek istediğim gibi değil ben de saçma salak hatalar yapmışım 70,5 ayt var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynı hocam netler 87 70 benimde yüzde 90. Tıp çok düşük ihtimal. 22 23kda kalacağız gibi bakalım

• Dişte zor hocam be :D bakalım hayırlısı olsun çalıştık çabaladık malzeme bu gönlüm rahat demekki cidden hayırlısı bu. Apotemi Türkiye genelinde türkiyede birinci olmuştum ilk dönem, bu sınavda 20bine giremiyoruz :D akıl işi değil fazla düşünürsem fıttırırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaVzeR16 -- 29 Haziran 2020; 3:24:18 >
  • Tyt ile dengelersiniz umarım ya

• hvl00 kullanıcısına yanıt
    sagol hocam sınavdan çıktım arabaya gidiyorum 77.5 yaptım diyorum tyt yi de az çok biliyorum zaten 100-105 civarı gelicek 2k civarı gelir diyorum açtım bi baktım sorulara -/- - demişim 8+7+6 yı toplayıp 23 demişim hayatımın şokunu yaşadım sınavda da ulan bu kadar basit mi sorulur diyodum bi de :)
    hocam tyt de hangi dersten kötü geldi? tyt bu kadar beklemezdim sizden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sn0m_v2 -- 29 Haziran 2020; 3:29:32 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    hocam dişi hiç sevmiyorum zaten de napıcamı bilmiyorum 101 tyt 65 ayt geldi obp 81,89 tıp çok zor duruyo 3.senem 4 e kalamam olmazsa gider orda bi daha hazırlanırım diyorum
    fıttırmaya yakınım ben 1 sene çöp oldu resmen bakalım herkes çok kötümser ama inşallah güzel sıralamalar gelir
  • Lazar Angel0v kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum hocam sağ olun 🙏🏼 trolleyen, sallayan kişiler var kesinlikle. 40 50 yapan adam 70 75 yapamaz imkansız o. En fazla 10 kişi 20 kişi olur türkiyede o da belki. Ama 55 60 arası takılan arkadaşlar 65i görmüş genel olarak 70 i görende var tabii. Ki normalde. Matematik maalesef çok çok kolaydı. Benim işime yaramadı bu da. Fende Fizikten 4 kimyadan 2 Biyolojidende 4 5 soru falan biraz sıkıntılıydı. Aslında direkt ayt netleri=fen oldu
    Matematiği belli bir seviyede olan hemen hemen herkes 38 39 40 yaptı.
    Demem o ki bu sene netler yüksek gelecek. Atıyorum geçen sene 75 net yapan 3k adam varsa bu sene 5 6k vardır bence

• quote:

Orijinalden alıntı: MaVzeR16

Aynı hocam netler 87 70 benimde yüzde 90. Tıp çok düşük ihtimal. 22 23kda kalacağız gibi bakalım
    ben 19 da girdim ciktim hakim degilim meraktan soruyorum. 19 da yanlis dusunmuyorsam 13k falan yapan netler bunlar, 22k 23k bandina cekecek kadar bir sınav mıydı?

• Hocam hepsi kötüydü :D Türkçe 10 sosyal 6 mat 4 fen 4 :S çok şaşırdım kendime ben de belliydi sınav anında zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaVzeR16 -- 29 Haziran 2020; 3:35:34 >
  • Garip olan adamlar kolay sorunca daha düşük net yapmam. Sınav kolaydı yani. Daha doğrusu lti kalktı gelsin kazık polinom veya kasıntı kçç falan yoktu. Gayet yapılabilir bir sinavdi.

• hvl00 kullanıcısına yanıt
    orijinal apotemi hikayeymiş hepsi orta seviye hatta altında olan 27-28 yapan biri bile fullerdi bu matı
  • jnothsnow kullanıcısına yanıt
    2019 ayt ile 2020 ayt arasında seviye farkı biraz fazla hocam. Baya arkadaşla konuştum internette olsun reel olsun. Netler yükselmiş yani bariz belli. Tabi şimdi virüs muhabbeti de var giren kişi sayısında da azalma var geçen seneye göre. Yani bu etkenler ile belki nötrlenebilir yahut 22 23 değilde 17 18 olabilir. Bakalım

• Yanlışım yoksa 98 tyt 65 ayt geldi obp 80,67 ve 3. Senem.

• quote:

2019 ayt ile 2020 ayt arasında seviye farkı biraz fazla hocam. Baya arkadaşla konuştum internette olsun reel olsun. Netler yükselmiş yani bariz belli. Tabi şimdi virüs muhabbeti de var giren kişi sayısında da azalma var geçen seneye göre. Yani bu etkenler ile belki nötrlenebilir yahut 22 23 değilde 17 18 olabilir. Bakalım
    anladim hocam hayirlisi olsun umarim mutlu eder siralamalar herkesi

• quote:

69 70 ayt hocam. Sınavdan çıkınca 75+ bekliyordum bende. Dikkat hataları gerçekten bitirdi. Biyolojide 2 yanlışı hakkımla yaptım. Yapamadım yani onlara üzülmüyorum da diğer tüm sorular yapılırdı. Neyse bakalım açıklansın bir sonuçlar yazalım ecza mecza gidelim xd
    Hocam yanlış stilleri hakkımla soru yanlış yapma falan 3 sene önceki kendimi gördüm sizde
    Gerçi çoğu öğrenci aynı şeylerden muzdarip ama olsun

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.