Şimdi Ara

Kral Katili Serisi (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
837
Cevap
15
Favori
25.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

176 sayfa az değil mi??

Novella hocam normal.Kitap önümüzdeki aylarda türkçeye çevrilecek ithakiye mail atmıştım dönüş yaptılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

quote:

176 sayfa az değil mi??

Novella hocam normal.Kitap önümüzdeki aylarda türkçeye çevrilecek ithakiye mail atmıştım dönüş yaptılar.

Bilemedim benim tahminim 300 sayfalık bir kitaptı. Novellalar böyle mi oluyor?? Pek anlamam da.
  • quote:

quote:

quote:

176 sayfa az değil mi??

Bilemedim benim tahminim 300 sayfalık bir kitaptı. Novellalar böyle mi oluyor?? Pek anlamam da.

Romanlardan kısa hikayelerden uzun oluyor hocam novellalar.Zaten 300 sayfa Auri hakkında yazana kadar gitsin KKG 3 yazsın

• quote:

quote:

quote:

quote:

176 sayfa az değil mi??

Romanlardan kısa hikayelerden uzun oluyor hocam novellalar.Zaten 300 sayfa Auri hakkında yazana kadar gitsin KKG 3 yazsın

Yazsin her turlu isimize gelir. Ilk kitap 700 2.kitap 1100 sayfa civarindaydi. 3.kitabi da 1500 olur galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Harry Potter gibi birsey bu,GOT la alakası yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: chundan

Harry Potter gibi birsey bu,GOT la alakası yok

Got ile alakası olduğu iddia edilmemiş zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taht oyunlarını nerden bağladınız buraya yahu ?
  • ilk kitabı bitirdim, ikincisi kargoda pztsi elime ulaşır büyük ihtimal. açıkçası kitap çok güzel anlatımı falan çok sürükleyici, betimlemeler süper, taht oyunları serisi gibi gereksiz tasvirler yok fakat kitapta geçen zaman dilimi çok kısa. insan ilk başlayınca çok daha uzun bi zaman dilimi olacak zannediyor ama hiç de öyle değil. yani ilk kitapta hiçbirşey olmadı diyebiliriz, umarım yazar ilk kitabı temel olarak hazırlayıp 2. kitapta olaylara giriyordur. ayrıca yazarın spoiler vermesine çok gıcık oldum, mesela daha kitabın arkasında yazıyor üniversiteden atılacağı, kitabın içinde de bir çok kez geleceğe dair spoiler veriyor böyle olunca aldığım haz azalıyor. onun dışında anlatım 10/10, hikaye 8/10. umarım ikinci kitabı okuduktan sonra hikaye kısmı da 10/10 olur.

edit: aslında hikaye de çok güzel ama birşey eksik nasıl desem, hikayeyi işleyişi olabilir, o yüzden 8 verdim tehlu mehlu melekler falan girdi o konulara çok ilgi çekiciydi ama kitapta tık yok. bu yüzden kitap fantastikten çok maceraya dönüşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vasto Lorde -- 29 Kasım 2014; 3:17:24 >

• Vasto Lorde kullanıcısına yanıt

Bir de şu yönden bak:
    İlk kitap, 1 günde anlatılıyor gelen adama.
    İkinci kitap yine aynı, 3. kitap ta aynı olucak :D
  • Kitap 2 gün önce elime geçti, gidip D&R dan aldım beklemeye sabredemediğim için.Bitirmek üzereyim 600.sayfalardayım ve şu anda yavaşlattım kendimi tadına doyarak gitmek istiyorum.Ama merak ettiğim bir olay var 2. kitap da 1.ye oranla daha çok olay oluyor mu?İlk seride daha hiç birşey keşfedemedi gibi bir şey çünkü 2.de böyleyse 3.yü beklemek çok zor olacak çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sypex

Kitap 2 gün önce elime geçti, gidip D&R dan aldım beklemeye sabredemediğim için.Bitirmek üzereyim 600.sayfalardayım ve şu anda yavaşlattım kendimi tadına doyarak gitmek istiyorum.Ama merak ettiğim bir olay var 2. kitap da 1.ye oranla daha çok olay oluyor mu?İlk seride daha hiç birşey keşfedemedi gibi bir şey çünkü 2.de böyleyse 3.yü beklemek çok zor olacak çünkü.

2 daha hareketli hocam.
  • bende ilk kitabı okuyorum şunu soracagım sadece spoiler vermeden cevap verirseniz sevinirim.

kitap sadece kvothe'nin tarihçiye anlattıklarını mı işliyor. yoksa önce geçmişini anlatıp tarihçiyle beraber yeni maceralara atılcaklar mı ?
  • Santiago Munez kullanıcısına yanıt
    Hocam kvothe hayatini anlatiyo sonra baglicaklar sanirim şuan belirsiz.

• Bir ara dizi yapılması söz konusuydu noldu acaba??
  • quote:

Bir ara dizi yapılması söz konusuydu noldu acaba??

Yapılacak hocam ben iptal haberine rastlamadım hiç.Son çıkan novelladan hariç de 2 tane daha novella yayınlanacak diye biliyorum.Auri için olan çıktı, biri Bast'ı anlatacak öbürü hakkında fikrim yok bilen beni de aydınlatsın.
  • quote:

quote:

Bir ara dizi yapılması söz konusuydu noldu acaba??

Yapılacak hocam ben iptal haberine rastlamadım hiç.Son çıkan novelladan hariç de 2 tane daha novella yayınlanacak diye biliyorum.Auri için olan çıktı, biri Bast'ı anlatacak öbürü hakkında fikrim yok bilen beni de aydınlatsın.

Novellalardan sonra daha 3.kitap var gerci. 3.kitap cikmadan baslamazlar.

• 3.Kitabın yarısında geçmişi anlatmayı bırakıp kralı öldürerek savaşa son vereceğini düşünüyorum aslında, fakat böyle olursa da diğer kitaplardaki gibi ufacık yüz hatlarının bile anlamlarını detaylıca anlatan bir yazar o kadar gizemi nasıl anlatacak nasıl sığdıracak nasıl günümüze gelecek de savaşı sonlandıracak yoksa mutlu son olmayacak mı?
  • Ben ilk kitabi okudumda biraz sıktı gibi cok okumaya vaktim yok ondan galiba heycanli bi olay felan yoktu 2. Daha guzeldir insallah birazdan yastan dolayi 14 yasindayim bu arada

• Sentez* kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk kitabi iki gunden az bir surede bitirdim bakayim forumda ne yazmislar diye hizimi kestim ikincinin 30.sayfasinda falanim.Aslinda yavas okurum dedim ama her kitapta oldugu gibi zihnimde hemen yonetmen,oyuncular,spot isiklari,kameramanlar belirmeye baslar :) o yuzden kendime hakim olamadim.Ucuncu kitaba kadar epey var sanirim.Benimde birkac sorum tabi cevaplarsaniz memnun olurum.
    Oncelikle ikinci kitabin icinde Chandrialilardan haber var mi? İkinci olarak bu Denna'nin amaci ne?Cunku Kvothe ile durmadan ugrasiyor ve ilk kitabin basinda Kvothe size hikayemi anlatacagim icinde ihaneti barindiran demisti bu ihanetin kesinlikle Denna ile alakali oldugunu dusunuyorum.Kvothe ile sozde mucizevi rastlasmalari beni suphelendiriyor.Ayrica Denna'nin hamisinden acayip killandim.Suana kadar Kvothe'nin bir savasci;amyrler,chandrialilar ile kiyasiya kapisan sozcukleri ile ortayi yakip yikan,choosen one olarak dusunuyordum ama okudukca onun desperate housewife oldugunu dusunmeye basladim.Kisacasi hayallerim suya dustu ikinci kitapta sudan cikar mi hayallerim?Diger bir konu Elodin.Denna'dan bile gizemli acayip bir insan ve gucunun haddi hesabi yok.Kendisinin Ulu Taborlin'in oykulerindeki asil neden oldugunu dusunuyorum.Ayrica ilk basta universiteden atilisimi diyince ilk basta korkmustum sonra bir baktim erteleme karari.Ama hala atilma mevzusu geciyor umarim dogru degildir.Cun daha yeni ruzgarin adini fisildadi ve ogrenecegi cok sey var diye dusunuyorum.Ek olarak hanci haliyle sempati yapamiyor bu durum gececek mi? Umarim hakkinda anlatilan oykuler abartilmis seyler degildir yoksa birkac numara bilen zekasini konusturan lavtaci cocugun basindan gecen masallar degildir oyleyse kitaplarin ikisinide yakmayi planliyorum.Ustu kapali cevap verebilirsin spoiler pek vermeden.İkinci kitapta mevcut gibi cevaplar vererek.
    Simdiden tesekkurler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.