Şimdi Ara

Kral Çıplak... Kral Çıplak... Kral Çıplak... (ÖTV+KDV Zulmü!) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
1
Favori
10.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
147 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sonuna kadar destek tam destek umarım polo 200 binden başlayan fiyatlara gelir. sıfır dizel otomatik fetişistliği devam ettikçe normal bunlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TIME

    Luks yatlardaki otv indirimini de aciklarmisin

    Çok basit. Devletin o konuda eli kolu bağlı. Biraz araştır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AÇIK VE NET BİZİM MİLLET İSTİYOR.... ABİ NERE OTURURSAM OTURAYIM NERE GİDERSEM GİDEYİM AKPLİSİ CHPLİSİ FİYATIN YÜKSEK OLDUĞUNU KABUL EDİYOR AMA KALKIPTA KREDİ ÇEKİP ARABA ALMAYI İHMAL ETMİYOR . BAKIN KAHVEDE KONUŞMAYLA YÜKSEK DÜŞÜK DEMEYLE BİRŞEY DEĞİŞMEZ BİZİM ÜLKEDE OLMASADA BOYKOT DENİLEN BİR ŞEY VAR .UYGULAYIN AZCIK Bİ İNDİRİMDE HEMEN GİDİP KOŞMAYIN . SATIŞ AZALIRSA PAŞA PAŞA İNİLECEK BU FİYATLAR . BİLGİSAYAR İÇİNDE TELEFON İÇİNDE ARABA İÇİNDE HEPSİ İÇİNDE GEÇERLİ BU KONULAR . ADAMIN GÜNLÜK HARÇLIĞI 5-10 LİRA CEBİNDEKİ TELEFON YOK S8 YOK IPHONE 7 YAPMAYIN ABİ YAZIK GÜNAHTIR . BU KADAR YAPMAYIN .. EVİNİZDE ÇOCUĞUNUZ BİR ŞEY İSTER YAPAMAZSINIZ AMA SİGARAYI EKSİK ETMEZSİNİZ . EVİN EKSİĞİ VARDIR SON MODEL TELEFONLA TAKILIRSINIZ. HER HANGİ BİRŞEY EKSİKTİR AİLENİZDE AKRABALARINIZDA AMA GENEDE SON MODEL TAKILIRSINIZ . YIL BAŞINDA İNDİRİM OLDUĞUNDA BİZİM MİLLETTEN Bİ HALT OLMAYACAĞI BELLİYDİ BU BÖYLE DEVAM EDECEK




  • türkiye gibi gelişmekte olan tüketim toplumlarında insanlar araba cep telefonu gibi ufak tefek şeyler almak için kredi çekerler.

    bizde senelerdir borsada bankalara para basıyoruz çünkü sürekli kar ediyolar zengin oluyoruz aptal türk milleti sayesinde :D ayrıca araba satış rakamlarıda gayet yerinde.insanlar alıyor demek ki halkın cebinde para var.eee devlet ne yapsın vergiyi basıyo çünkü ne kadar basarlarsa bassınlar insanlar yinede alıyo



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Peony -- 12 Ağustos 2017; 15:41:50 >
  • 1400 tl maaş alanların hezeyanları bunnar. Fakirlikten çeneye vuruyor. Alman israil yahudi oyunlarına gelmeyin. O hep oyunu muhalefete bastığı için muhalefetten yardım bekleyen kardeşim. İşte bunlar hep zihniyet.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: babasamsunlu


    quote:

    Orijinalden alıntı: Karaçay


    quote:

    Orijinalden alıntı: babasamsunlu

    araba satislari hala takir takir vallahi.Acimiyorum bu ulkede kimseye.Su itfaiye hortum vbvbvbv

    insanlar zorunda olduğundan alıyor, napsın? gece 12'de kaynanasının annesinin evinden 3 çocuğuyla nasıl dönecek arabası yoksa? çerçöp tofaşlara 10bin lira mı versin, pert kayıtlı arabalara 20bin lira mı versin? 0 alırım 10 yıl binerim diye giriyor krediye mecbur alıyor.

    zorunda olarak almaya devam edersen hic aglamaya hakkin yok.3 ay araba almasin kimse bakalim noluyor

    Ben insanlardan soz ediyorum. Ben 2.el aldim konusunu da actim acip bakabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ogameci kullanıcısına yanıt
    uğruna konuştuğu adami fetodan dolayi emekli ettirdi. hatirlayin kendi bi yerde konuşma yaparken ayni saatlerde diyanet işleri başkanida basin açiklamasi yapti 3-4 saat. olayin ardindan emekli oldu. ulan uğruna adam için 1 trilyonluk araba hibe ettin. emekli ettirdiğinin ertesi gunu toplantida biz diyaneti feto konusunda uyardik dedin. bunlar şerefsiz. bunlardan adam olmaz. şimdide adami yuksek din enstitusune rektor yapcaklarmiş. vay benim ulkemin insanina. biri çikar asgari ucretle nasil gecinemiyorlar der diyen çalişma ve sosyal guvenlik bakani. biri çikar firinciya 4 ekmeğin fiyatini sorar, fiyati duyunca pahaliymiş der diyen kişi maliye bakani. adam maliye bakani ama ulkesinde satilan ekmeğin fiyatini bilmiyor. off off ne olcak bu ulkemin bu saf insanlari hep mi ezilecek.



  • Bugün bu videoyu 3.kez paylaşıyorum, aynı tarz konular olduğu için herkes görsün istiyorum.

    AUDI Q7

    Amerika - 65 bin.

    Türkiye - 750 bin

    Elemanın diğer videolarına da bakın, gerçekten fiyatlara şok olacaksınız.

    Bu kadar uçurum, bu kadar vicdansızlık olamaz.

    TR - Dolar geyiği yapacaklara söylüyorum, ülkelerin ekonomilerine bakılırken, birim olarak hesaplanır. Kur çevirisi yapılmaz. Alım gücü ve kazanılan birimler önemlidir.

    Hoş bunu TR çevirsen de rezillik. İkinci el Mini cooper vardı 11 bine - bizde 110 bin




  • Karpuzcu. kullanıcısına yanıt
    tl yede çevirsende fark etmiyor 230 bin tl nere 700 bin nere
  • Bu fiyatlara, bu vergi politikasına rağmen araç satışları bu kadar fazlaysa hükümet ne yapsa yeridir. Vergiler %500 de olsa bu millet iki senede bir aracını yenilemeye devam eder.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun vergi değil zaten, nerdeyse Avrupa fiyatlarının altında satılıyor 1.6 ve altında motorlu araçlar. Sorun alım gücümüz/gelirimiz çok düşük, yurtdışına bağlı hiç bir malı (araba, ps4 vs ) alıp kullanmamız rahat olmuyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RaceDriver

    Bu fiyatlara, bu vergi politikasına rağmen araç satışları bu kadar fazlaysa hükümet ne yapsa yeridir. Vergiler %500 de olsa bu millet iki senede bir aracını yenilemeye devam eder.

    M illetin ne gelecek garantisi var nede tasarrufu. Ne alabiliyorsa alıyor gününü yaşıyor. Tek beklenti öbür dünyanın hurileri ve dim dik dolaşmak. Adnan hocanın verdiği cennet görüntüleri bu beklentiyi yaratıyor.
  • Vallahi millet halinden memnun siz daha konuşun, sokaklar lüks arabadan geçilmiyor, herkesin elinde son model akıllı telefonlar, AVM'ler hafta içi bile tıklım tıklım dolmuş kasalarda kuyruk olmuş. Yeri geliyor kuyruk yüzünden almaktan vazgeçtiğim ürünler oldu, lafa gelince millet aç fakir ama durum da ortada. Aylık satış adetlerine açın bakın, memlekette peynir ekmek gibi araba satılıyor, siz daha kendinizi kandırmaya devam edin bakalım. Eyvallah durumu çok iyi olan bir ülke değiliz ama bitmiş durumda da değiliz.

    Millette para var, parası olandan da fazla fakir edebiyatı yapan var.
  • Hükümet kimse sorumlusu odur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha dur dolar 4 Tl olacak.

    Aslında mantık basit devlet bu kadar harcama yaparsa, bu kadar personeli olupta herhangi bir üretim veya kar etmezse tabii ki vergileri artırmak zorunda kalır. Ne de olsa vergiyi başka yerden toplayamıyor.

    Zaten Tl sürekli değer kaybediyor. Dünyanın en yüksek faizleri bu ülkede olmasına rağmen doların önünü kesmek için yine faiz artırıyorlar başka çareleri yok.
  • Hala yatlardaki vergiden bahseden bu konuda bilgisiz arastirma ihtiyaci da duymayanlar var, uzucu



    Defalarca yazdik, tr de ki yatlarin %90 i yabanci bayraklidir, bu insanciklar parayi abd ye vermesin prosedurle ugrasmasin hem elin bayragiyla gezeceklerine turk bayragiyla gezsinler ve hem de para abd de degil bizde kalsin diye yapilmis bir uygulama, bir nevi tesvik yani



    Of allahim sabit fikirli insanlara bir seyi anlatmak ne kadar zor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cem toker disinda herhangi bir siyasi partinin vergi konusunu gundeme getirdigini gormedim.



    Beyler olay chp, akp meselesi degil. O koltuga chp de otursa bir sey degismeyecek. Chp hazir kurulmus tezgahi mi bozacak? Gelir vergisi takibiyle niye ugrassinlar? Hazir kayitli vergi var, sagacak koyun surusu de var. duzeni niye bozsunlar?



    Sorun bizim insanimizda. 5 senelik krediyle zar zor golf aldim diye totosu arsa degen, statu atladigini zanneden bir halk oldugu muddetce bu fiyatlar asla inmez.



    Kac senedir ayni muhabbet, insanlar sikayet ediyorlarsa fiyatlardan, almayacaklar arkadasim. Sorun bu kadar basit aslinda. Satislara bakiyosun hic dusme yok.



    Sen hukumet olsan indirir misin vergileri? Lan hala satiliyor daha da artiralim dersin.



    ben artik tayyibi elestirecem, ak-mallara laf anlaticam diye kendimi yormuyorum. Bunlari basimiza getirenlerin otv ile isi yok zaten. 20 senelik broadway kullaniyor adam. Ya da yandas, rant zengini adam mesela. dokunmuyor %160 vergi.



    araban varsa hali hazirda, hurdaya cikana kadar bin. Sifir veya ikinci el araba alma. Kaziklanmak istemiyorsan alma, aliyorsan da sikayet etme. Bu kadar basit.



    Bakiyorum adam burda otv'den sikayet ediyor, sifir arac konusuna x bin tl golf fiyat alindi diye yorum yapiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: SpawniN


    quote:

    Orijinalden alıntı: TIME

    Luks yatlardaki otv indirimini de aciklarmisin

    geçen biri açıklamıştı. yerli iş adamları bile gidip amerikan bayrağı takıyor yatına, havam olsun herkes korksun hesabı. vergisini de amerikaya veriyor tabi bu durumda. egede yat limanında çok fazla yerli ama yabancı bayraklı yat varmış. bunun önüne geçmek için vergisi düşürülmüş. az da olsa vergi versin de bize versin en azından diye, hem bayrağı da ay yıldız olur diye.

    Hocam o zaman buna da zorunluluk getirsinler. Mesela yerli olup yabancı bayrak takanlar bilmem ne kadar daha fazla kira versin limanlarda ya da ceza falan uygulansin. Yani çıkış yolunu böyle mi bulmuşlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 2005-2010 arasında ciddi bir alım gücü sıçraması oldu, günümüzde ise durgunluk ya da bir miktar düşüş yaşansa da hala eski dönemlere göre fena sayılmaz. Alım gücünün sıçrama yaptığı dönemde otomobilde yerli bir markamızın olmaması nedeniyle satışların kaymağını yabancı akörürler yedi ve yerli marka olmadığı için hala yabancı aktörler yiyor, bu nedenle vergilerin düşmesi imkansız. Satışlar zaten yüksek, vergilerin düşmesi satışları patlatır ve resmen sömürülmüş oluruz. Devletin aldığı yüksek vergiyi sömürü olarak görenler yabancılar tarafından sömirülmek için can atıyor. Altına çekeceği arabanın hayaliyle yaşıyor ama yüksek ithalatın bizi sömürdükçe fakirleştiğimizi hiç umursamıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lazloo


    quote:

    Orijinalden alıntı: SpawniN


    quote:

    Orijinalden alıntı: TIME

    Luks yatlardaki otv indirimini de aciklarmisin

    geçen biri açıklamıştı. yerli iş adamları bile gidip amerikan bayrağı takıyor yatına, havam olsun herkes korksun hesabı. vergisini de amerikaya veriyor tabi bu durumda. egede yat limanında çok fazla yerli ama yabancı bayraklı yat varmış. bunun önüne geçmek için vergisi düşürülmüş. az da olsa vergi versin de bize versin en azından diye, hem bayrağı da ay yıldız olur diye.

    Hocam o zaman buna da zorunluluk getirsinler. Mesela yerli olup yabancı bayrak takanlar bilmem ne kadar daha fazla kira versin limanlarda ya da ceza falan uygulansin. Yani çıkış yolunu böyle mi bulmuşlar.

    böyle bir durum uluslararası ticaret hukukuna aykırı olabilir. incelemek lazım




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.