Şimdi Ara

Kraken G12 Almaya Değer mi ? (%40 Olayı Gerçek mi?) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Evet aldım.Biraz da meraktan almıştım.Tavsiye edermisin diye sorarsan da KESİNLİKLE HAYIR.Büyük masraf.
  • hocam phanteks shift x kasa aldım. ekran kartları pek hava alamıyormuş sanırım. o yüzden denemek istedim. sizde sonuçlar kötü mü gerçekten? kasanız ve ekran kartınız neydi? hangi soğutucu ile kullandınız kiti?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Omara kullanıcısına yanıt
    Ben masraf açısından tavsiye etmem dedim.Sıcaklık olarak 12-13 derece bir fark ile devam etmiştim.

Thermaltake Water Pro 3.0 ile kullanmıştım.Kasa Dark Supernova.Ekran kartı olarak Rx 470-480 kullanmıştım.(Değiştirdiğim için şimdi kullanmıyorum.)
  • gtx 1080 ekran kartımın 29 ay daha garantisi var. kraken için garantiyi bozsam mı onu düşünüyorum. ya da satıp rx 580 alsam onu mu sıvı soğutsam?

1080 ile devam et.Neden bozacaksın?

Ekstra masraf olacak sana.

Ekran kartının sıcaklık değerlerinde anormal bir durum varsa servise göndermen daha mantıklı.
  • hocam pubg oynarken ayarları kıstığım halde 72-73 derece oluyor kart. kasam shift X, acaba hava akışı mı iyi değil diye de düşünüyorum. o yüzden sıvı soğutma düşünmüştüm.

Benim tavsiyem iyice bir araştır.Videolarda oyun testlerini özellikle izle.

Yine aynı düşünceye sahip olursan öncelik kasayı değiştirme olsun.(Shift X benim bildiğim ince uzun olanlardan)

En son ekran kartını düşün.29 ay garantiyi bozmak ne kadar doğru olur bilmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.