Şimdi Ara

KPSS ye girip sadece Tekniker olarakmı Atanabiliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb arkadaşlar.Benim şöyle bi sorum olacaktı.Ben 2 yıllık elektronik haberleşme bitirdm.KPSS ye girip sadece tekniker olarakmı atanabiliyorum.Yoksa memur olarakta atanabilirmiyim.Çok takıldım buna.Cevaplarsanız çok sevineceğim bu konu hakkında hiçbir bilgiye sahip değilim.

• bende aynı senın gıbıyım ege elektronık haberlesme mezunuyum ben ıyıce arastırdım sordum orendım... Dıolarkı sınaw sonrasında tercıh zamanı lıste acıklanıo hangı kurum ne kadar memur alıncak onlar yazıo tabı bu memurlArı alırkende karsısına kurum karsısına yazıomus meselaa elektronık,bilgisayar mezunu olabılır ama muhAsebe mezunu olamaz...yanı demek ıstedıgım hem duz memur olarakda atanabılıon hem teknıker olarakda o senın tercıhıne we o senekı kontejyanlara baglı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan899 -- 4 Kasım 2011; 9:59:36 >

Orijinalden alıntı: floria

Mrb arkadaşlar.Benim şöyle bi sorum olacaktı.Ben 2 yıllık elektronik haberleşme bitirdm.KPSS ye girip sadece tekniker olarakmı atanabiliyorum.Yoksa memur olarakta atanabilirmiyim.Çok takıldım buna.Cevaplarsanız çok sevineceğim bu konu hakkında hiçbir bilgiye sahip değilim.

Kpss sınavına girdiğini ve yüksek puan aldığını düşünelim. Tercih klavuzları yayınlandığında
    kadronun yanında nitelik kodu yazar, örneğin seninkisi 11111 olsun. Bu kadrosu sadece sen seçebilirsin.
    Birde önlisanslilar için 3001 kodu vardır. Kadronun yanında bu kod varsa: Kpss girmiş tüm önlisans mezunları bu kadroyu tercih edebilir ve bu kadrolar genelde düz memurluk içindir.
    4001 Tüm lisans mezunları
    3001 Tüm önlisans mezunları
    2001 Tüm lise mezunları tercih edebilir.
    Umarım açıklayabilmişimdir.
    Birde masabaşı memurluk istiyorsan adliye katip alımlarını kovala. yıl sonu adliye ilanı çıkar. bu katiplik alımın 3 dakika da 90 kelime yazma şartı vardır. bir de mülakat. başka sorun varsa yaz. açıklarım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.