Bildirim
KPSS ve Sevgili işleri ? (DÜŞÜNCELERE İHTİYACIM VAR)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
ergen misin arkadaşım üniversiteyi bitirecek yaşa gelmişsin sınav,kız muhabbeti yapıyorsun -
üniversiteyi bitirecek yaş değil, bir yıl oluyor bitireli. bunun ergenlikle olduğunu düşünmüyorum.
Başından böyle bir şey geçenlerin, tavsiyesi olanların yorumlarını dinlemenin absürt olduğunu düşünmüyorum.
belkide ergenimdir yaşım 22. ama 35 yaşında bir adam da bu tür duygusal konularda kararsızlığa düşebilir, neticede hiçbirimiz robot değiliz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luka Modric -- 20 Ekim 2016; 15:31:39 > -
Kız kpss ye hazırlanıcak mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adam 35 yaşında ergenliğini yaşıyor, herkese nasip olmaz -
hayır son sınıf üniversite öğrencisi -
yahu yaşım 22. 35 yaş örneğini de anlatmaya çalıştığım şey anlaşılsın diye örnek olarak verdim. Ne yadırgandım :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Luka Modric
yahu yaşım 22. 35 yaş örneğini de anlatmaya çalıştığım şey anlaşılsın diye örnek olarak verdim. Ne yadırgandım :)
Bu yaşa gelip de sevgililik durumu ve KPSS'ye çalışma işini beraber yürütememe(niz)ni yadırgadık. Hani çocuk çoluk olsanız neyse kapasiteleri yetmiyor der geçeriz de üniversite son sınıfa gelmiş iki kişinin ilişkiyle KPSS çalışmak arasında kalması gerçekten trajikomik bir durum. Biraz olgun olun yav... -
...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terapi_triyaki -- 20 Ekim 2016; 17:30:37 > -
işsiz veya asgari ücretle çalışıp 1 kızla takılmaktansa
kpss kazanıp 2 kat maaş alıp geleceğini garantileyip 2-3 kızla takılmak daha iyi
yaş 23 bu sene 83 aldım kpss'den 2 yıldır özel sektörde çalışıyorum hepsi şerefsiz 1 tane düzgün insan yok özel sektörde çıktım işte şuan işsizim
Türkiye'de ya baban zengin olacak ya devlete gireceksin yoksa işin çok zor -
ayrıl gitsin o sana acımazdı
İkisini bir goturemez misin hocam ama gelecegin de soz konusu sevgilim varken konsantre olamam dersen ayril
memur almıyorlar zaten bosa calısma kpss ye. Kpss zaten saçmalığın daniskası beynin körelir bak söyleyim -
quote:
hayır son sınıf üniversite öğrencisi
Kendi sosyal hayatından taviz verebileceksen ve o da verebileceksekse devam edebilirsin. Gezme eğlenme işini azaltıcaksınız ve o kabul edecek. Benim tanıdıklarım var sıkıntı olmayan. Ancak bu biraz kız arkadaşına da bağlı.
duygularıma tercüman olmuşsunuz. kpss tek kurtuluş yolu gözüküyor.
mantık bunu diyor da kalp laftan anlamıyor işte. beraber yürütmeyi de hiç denemeyince bilemedim
@profzo
ikisini bir arada olumlu yönde götüren çok az kişi vardır diye düşündüğümden ayrılmak daha ön planda sanırım
@uranus_97 -
quote:
Orijinalden alıntı: orh01
memur almıyorlar zaten bosa calısma kpss ye. Kpss zaten saçmalığın daniskası beynin körelir bak söyleyim
hocam az alıyorlar diye de hiç çalışmamak daha kötü sanki. eğitim sistemimiz hangi düşüncelere itiyor bizi görüyorsunuz -
Kız sana maaş da vercekse ayrılma
aşk geçicidir.
1.planda sen olmalısın kpss her yıl zorlaşıyor 2018'e ek konular geliyor sorular zorlaşıyor ne kadar erken o kadar iyi -
Zeka seviyeni tam olarak bilmiyorum ama kıza bağlanma zaten ayrilicaksiniz .kızdan ayrılma moralin bozulur motivasyonun düşer
Evlenme hayali felan kurma .vakit geçirmek için kullan yada ayrıl
quote:
Orijinalden alıntı: Quesnay
quote:
hayır son sınıf üniversite öğrencisi
Kendi sosyal hayatından taviz verebileceksen ve o da verebileceksekse devam edebilirsin. Gezme eğlenme işini azaltıcaksınız ve o kabul edecek. Benim tanıdıklarım var sıkıntı olmayan. Ancak bu biraz kız arkadaşına da bağlı.
hocam tavizler verilir o sıkıntı değil. beni düşündürten şey 5 dk bile olsa telefonu ele alıp mesaj atmak bile zaman kaybettiriyor. rakipler o ara soru çözüyor.
ne kadar ince düşünüyor diyebilirsiniz ama sistem böyle değil mi
Benzer içerikler
- evlenmeden olmaz diyen kız
- uçakta sucuk taşınır mı
- puro bağımlılık yapar mı
- sef 1000 mg yorumları
- modern çiçekçi isimleri
- penis nakli
- ets2 türkiye haritası
- huawei boykot mu
- çay bardağı emojisi
- telegram indirim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X