Şimdi Ara

KPSS ve Sevgili işleri ? (DÜŞÜNCELERE İHTİYACIM VAR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kpss uğruna kız arkadaşınızdan ayrılır mıydınız?

Ders çalışamam, konsantre olamam, telefon elimden düşmez diye bir yandan istemiyorum

Diğer taraftan sadece ders olduğu zaman da belli aralıklarla mutsuz oluyorum. siz olsanız ne yapardınız ?

Mutsuzluk aldı başını gidiyor

• ergen misin arkadaşım üniversiteyi bitirecek yaşa gelmişsin sınav,kız muhabbeti yapıyorsun
  • fabrizo kullanıcısına yanıt
    üniversiteyi bitirecek yaş değil, bir yıl oluyor bitireli. bunun ergenlikle olduğunu düşünmüyorum.

Başından böyle bir şey geçenlerin, tavsiyesi olanların yorumlarını dinlemenin absürt olduğunu düşünmüyorum.

belkide ergenimdir yaşım 22. ama 35 yaşında bir adam da bu tür duygusal konularda kararsızlığa düşebilir, neticede hiçbirimiz robot değiliz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luka Modric -- 20 Ekim 2016; 15:31:39 >
  • Kız kpss ye hazırlanıcak mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam 35 yaşında ergenliğini yaşıyor, herkese nasip olmaz
  • Quesnay kullanıcısına yanıt
    hayır son sınıf üniversite öğrencisi
  • P.O.B. kullanıcısına yanıt
    yahu yaşım 22. 35 yaş örneğini de anlatmaya çalıştığım şey anlaşılsın diye örnek olarak verdim. Ne yadırgandım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luka Modric

yahu yaşım 22. 35 yaş örneğini de anlatmaya çalıştığım şey anlaşılsın diye örnek olarak verdim. Ne yadırgandım :)

Bu yaşa gelip de sevgililik durumu ve KPSS'ye çalışma işini beraber yürütememe(niz)ni yadırgadık. Hani çocuk çoluk olsanız neyse kapasiteleri yetmiyor der geçeriz de üniversite son sınıfa gelmiş iki kişinin ilişkiyle KPSS çalışmak arasında kalması gerçekten trajikomik bir durum. Biraz olgun olun yav...
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terapi_triyaki -- 20 Ekim 2016; 17:30:37 >
  • işsiz veya asgari ücretle çalışıp 1 kızla takılmaktansa
    kpss kazanıp 2 kat maaş alıp geleceğini garantileyip 2-3 kızla takılmak daha iyi
    yaş 23 bu sene 83 aldım kpss'den 2 yıldır özel sektörde çalışıyorum hepsi şerefsiz 1 tane düzgün insan yok özel sektörde çıktım işte şuan işsizim
    Türkiye'de ya baban zengin olacak ya devlete gireceksin yoksa işin çok zor
  • ayrıl gitsin o sana acımazdı

• İkisini bir goturemez misin hocam ama gelecegin de soz konusu sevgilim varken konsantre olamam dersen ayril

• memur almıyorlar zaten bosa calısma kpss ye. Kpss zaten saçmalığın daniskası beynin körelir bak söyleyim
  • quote:

Kendi sosyal hayatından taviz verebileceksen ve o da verebileceksekse devam edebilirsin. Gezme eğlenme işini azaltıcaksınız ve o kabul edecek. Benim tanıdıklarım var sıkıntı olmayan. Ancak bu biraz kız arkadaşına da bağlı.

• profzo kullanıcısına yanıt
    uranus_97 kullanıcısına yanıt
    duygularıma tercüman olmuşsunuz. kpss tek kurtuluş yolu gözüküyor.
    mantık bunu diyor da kalp laftan anlamıyor işte. beraber yürütmeyi de hiç denemeyince bilemedim

@profzo

ikisini bir arada olumlu yönde götüren çok az kişi vardır diye düşündüğümden ayrılmak daha ön planda sanırım

@uranus_97
  • quote:

Orijinalden alıntı: orh01

memur almıyorlar zaten bosa calısma kpss ye. Kpss zaten saçmalığın daniskası beynin körelir bak söyleyim

hocam az alıyorlar diye de hiç çalışmamak daha kötü sanki. eğitim sistemimiz hangi düşüncelere itiyor bizi görüyorsunuz
  • Kız sana maaş da vercekse ayrılma

• aşk geçicidir.
    1.planda sen olmalısın kpss her yıl zorlaşıyor 2018'e ek konular geliyor sorular zorlaşıyor ne kadar erken o kadar iyi
  • Zeka seviyeni tam olarak bilmiyorum ama kıza bağlanma zaten ayrilicaksiniz .kızdan ayrılma moralin bozulur motivasyonun düşer
    Evlenme hayali felan kurma .vakit geçirmek için kullan yada ayrıl

• quote:

Orijinalden alıntı: Quesnay

quote:

Kendi sosyal hayatından taviz verebileceksen ve o da verebileceksekse devam edebilirsin. Gezme eğlenme işini azaltıcaksınız ve o kabul edecek. Benim tanıdıklarım var sıkıntı olmayan. Ancak bu biraz kız arkadaşına da bağlı.

hocam tavizler verilir o sıkıntı değil. beni düşündürten şey 5 dk bile olsa telefonu ele alıp mesaj atmak bile zaman kaybettiriyor. rakipler o ara soru çözüyor.
    ne kadar ince düşünüyor diyebilirsiniz ama sistem böyle değil mi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.