Şimdi Ara

KPSS Sınav Giriş Belgesi Gelmedi. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
4.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Demek ki yalnız değilim. Benim de gelmedi belgem.
  • Ya hala sınavgiriş belgesi gelmedi internet sitesinden de nerede girecegime bakamıyorum. Bu giriş belgesi postanedemidir kesin, izin alayım da gideyim. Sınav giriş belgesi gelmediginden ders çalışasım bile gelmiyor :( Sanki sınava giremeyecegim gibi bi his var içimde.
  • benımde gelmedı son hafta gıdıp cıktı alcakmısız ösym burosundan okda uskudar ve avcılar ıst unı kampusunda varmış. kargo sırketyıyle calısın ınsanları magdur etmeyın atyık parasıyla ddegılmı kardesım para verıyoruz o kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: greenflash

ben de gidip postaneyi talan ettim, öyle buldum belgeyi. Adresi bulamamışlar. Sanayi Sitesi'ndeki adresi nasıl bulamazsın.

Kardeş peki mahalli postanede mi yoksa ilçe genel posta dağıtım merkezinde mi buldun ?
  • şurada 20 günden aaz kaldı hala gelmedi şu zıkkım ya şerefsiz bunlar başka bişey değil.Sanki az kazanıyorlarda bide sınav hftası ösym ye gidip parayla çıkarttıracaz belgeyi.tövbe tövbee...
  • Dua edelim orda çıkartırken sorun çıkmasın sanki benim içmde başka sorun çıkcak gibi bir his var orda sizin baş vurunuz yok dedikleri an bitti iş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metintosyali

şurada 20 günden aaz kaldı hala gelmedi şu zıkkım ya şerefsiz bunlar başka bişey değil.Sanki az kazanıyorlarda bide sınav hftası ösym ye gidip parayla çıkarttıracaz belgeyi.tövbe tövbee...

Parayla değil, son yapılan açıklamaya göre ücretsiz çıkartılacak son hafta. Benim de gelmedi giriş belgem, ama kapı gibi sınava başvuru belgem ve şifre kağıdı var.

" Sınava Giriş ve Kimlik Belgesi eline geçmeyen veya kaybeden adaylar, sınavın yapılacağı hafta içerisinde ÖSYM Sınav Merkezi Yöneticilikleri ile ÖSYM Bürolarından bu belgelerini ücretsiz olarak yeniden edinebileceklerdir. "

Kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangerous -- 9 Kasım 2010; 14:24:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dangerous

quote:

Orijinalden alıntı: metintosyali

şurada 20 günden aaz kaldı hala gelmedi şu zıkkım ya şerefsiz bunlar başka bişey değil.Sanki az kazanıyorlarda bide sınav hftası ösym ye gidip parayla çıkarttıracaz belgeyi.tövbe tövbee...

Parayla değil, son yapılan açıklamaya göre ücretsiz çıkartılacak son hafta. Benim de gelmedi giriş belgem, ama kapı gibi sınava başvuru belgem ve şifre kağıdı var.

" Sınava Giriş ve Kimlik Belgesi eline geçmeyen veya kaybeden adaylar, sınavın yapılacağı hafta içerisinde ÖSYM Sınav Merkezi Yöneticilikleri ile ÖSYM Bürolarından bu belgelerini ücretsiz olarak yeniden edinebileceklerdir. "

Kaynak

iyi almasınlar bari para.zaten yol parası verecem 3 vesait git gel aynı para sonuçta çıkacak cepten.bizim suçumuz ne niye elimize ulaşmaz bu kağıt?Basmadılar mı yoksa bizim belgeleri yoksa PTT kalorifer dairesindemi kullanıyor bunları..

• HADİ BAKAYIM HAYIRLISI......
  • arkadaşlar i.ü avcılar kampüsünde ösym bürosu var mı gerçekten??? osym'nin kendi sitesinde sadece üsküdar görünüyorda
  • sadece üsküdar olması lazım bende öyle biliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lazomir

arkadaşlar i.ü avcılar kampüsünde ösym bürosu var mı gerçekten??? osym'nin kendi sitesinde sadece üsküdar görünüyorda

bilgisi olan başka ?
  • benimde belgem hala gelmedi?? ne yapmalı ? ://
  • Sınava Giriş ve Kimlik Belgesi eline geçmeyen veya kaybeden adaylar, sınavın yapılacağı hafta içerisinde ÖSYM Sınav Merkezi Yöneticilikleri ile ÖSYM Bürolarından bu belgelerini ücretsiz olarak yeniden edinebileceklerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerous

Sınava Giriş ve Kimlik Belgesi eline geçmeyen veya kaybeden adaylar, sınavın yapılacağı hafta içerisinde ÖSYM Sınav Merkezi Yöneticilikleri ile ÖSYM Bürolarından bu belgelerini ücretsiz olarak yeniden edinebileceklerdir.

Prof.Dr.Ertuğrul DOĞAN Hakimiyet-i Milliye Caddesi No:47/A Üsküdar tel: (216)492 88 88 (216) 530 37 55
    sitedeki adres bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_efendy34 -- 20 Kasım 2010; 22:59:15 >
  • Bugün, kuyrukta 1,5 saat bekleyerek giriş belgeme kavuştum çok şükür. Darısı diğer gelmeyenlere.
  • Bende dün aldım ama arkasındaki açıklamada kalem silgi getirin diyor.
    Çogu yerde kalem silgi getirmeyin ordan vercekler diyor.
    Dogrusu hangisi.
  • bende bugün avcılardaki veterinerlik binasından aldım istanbul üniv. yarım saat bekledim.;O kağıdın arkasında yazanlara aldanmayın dün ösym kendi sitesinde duyuru yaptı sadece su şişesi :) getirebiliyoruz.kalem silgi onlar verecek.bozuk para,çakmak,vb hiçbirşey getirmeyin yanınızda
  • 40 tl parayı çatır çatır alıyorsunuz bir sınava giriş belgesini göndermiyorsunuz bukadar rezillik olmazki. avrupa yakasındayım ösym merkezi avrupada varmı sadece üsküdardaysa oha. leventte bir binası varmış oradan alan varmı. birde bu ösym neden telefonları açmıyor? sayacam belgesinede sınavınada.

BELGESİ GELMEYEN ARKADAŞLAR İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AVICILAR KAMPÜSÜ VETERİNERLİK FAKÜLTESİNDEN BELGELERİNİZİ ALABİLİRSİNİZ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caca40 -- 24 Kasım 2010; 10:14:39 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.