Şimdi Ara

KPSS öncesi çıkmış soruları çözün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiğiniz gibi 28 kasım 2010 da önlisans ve ortaöğretim adayları için kpss sınavı yapılacaktır.Sınavdan önce çıkmış kpss sorularını mutlaka çözmeli ya da en azından bi göz atmalısınız.kpss soruları sayfasında buğüne kadar yapılan tüm kpss sorularına cevaplarına ve çözümlerine ulaşabilirsiniz.

Ayrıca 28 kasım 2010 kpss soruları ve çözümleri de sınavdan sonra bu sayfada yer alacaktır.

Hepinize sınavda başarılar diliyorum...

• Çözdük çözmesine de bakalım bu sene nasıl soracaklar. Biliyorsunuzki soru sayıları azaltıldı ama müfredat aynı kaldı. Aynı zamanda soru komisyonu da değişmişti. Bu sınav sürprizlerle dolu bir sınav olacak çalışana da çalışmayana da. Allah, hak edipte koca sene her gün yılmadan çalışanlara yardım etsin.
  • haklsınız ya matematikten ya tarihten biri zor olacak benim tahminim tarihin eleyici olacağı
  • Matematik, kpss'de her zaman eleyici olmuştur ve tahminlerimce yine olacaktır. Üzerine bir de tarih eklerlerse tadından yenmez. :) Allah, herkesin hakkının karışılığını verir inşallah. Sınava gireceklere başarılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.