Şimdi Ara

Kpss Ön lisans Hakkında Tecrübeye Ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu yıl Bilgisayar Programcılığına geçiş yapacağım ve 2016 Kpssye Sıkı bir süreç içinde Hazırlanmayı düşünüyorum yani 2 yıl boyunca Kpss için çalışacağım 1. Sınıf bitiminde minimum 80 üstü puan yapmak hedefim son yıl dersaneye gidip bu puanı +90 yapmayı düşünüyorum Tahminimce ve araştırmalarıma göre bu puan beni bir yere yerleştire bilir. Şuan mat. Türkçe tarih temelim var bu süreç içinde sıkıntılı yollara sapmamak için sizden nasıl bir yok izlemeliyim bir fikrimizi almak istiyorum Her türlü önerilerinize açığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali.kose -- 12 Ocak 2014; 23:41:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kpss önlisans çok zor bir sınav değil. Öncelikle sınavı gözünde büyütmemen gerekir.
    Türkçe ve matematik temelin varsa senin için zaten sıkıntı yok. Adam akıllı 6-7 ay çalışmayla 90 puan rahat alınır.
    He erken başlamak tabiki avantaj olabilir ama emin ol sonlara doğru sıkılacaksın ve ders çalışamayacaksın. Bu yarışı düzenli bir şekilde sınava kadar çalışanın kazandığıda bir gerçek.
    O yüzden acele etme, gözünde büyütme derim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat_5320

Kpss önlisans çok zor bir sınav değil. Öncelikle sınavı gözünde büyütmemen gerekir.
    Türkçe ve matematik temelin varsa senin için zaten sıkıntı yok. Adam akıllı 6-7 ay çalışmayla 90 puan rahat alınır.
    He erken başlamak tabiki avantaj olabilir ama emin ol sonlara doğru sıkılacaksın ve ders çalışamayacaksın. Bu yarışı düzenli bir şekilde sınava kadar çalışanın kazandığıda bir gerçek.
    O yüzden acele etme, gözünde büyütme derim ben.

Kardesım dedigin Gibi Yavas yavaş mesela Yıl boyu Günde 20 parağraf 20 Türkçe Haftada Bir Konu Veya 1. Sınıfta tüm Konuları bitiririm Test Çözerim Yaz tatilinde 2. Yıl Sıfırdan baslayınca sırf test Çözerim Diyorum
  • Genel Kültürde en önemli nokta çok soru çözseniz dahi unutulabilmesidir.
    Bu nedenle sınava az bir zaman kala sürekli tekrar yapmanız ve çok soru çözmeniz iyi olacaktır.
  • Arkadaşlar ben hem lisans hemde önlisans mezunuyum, Daha önce hiç lisans olarak sınava girmedim, bu yıl hangisi ile sınava girersem daha çok şansım olur? Her halukar da düz memurluk düşündüğümden B grubu tercih yapıcam.
  • Blindfire kullanıcısına yanıt
    Zaten alt öğrenim düzeyinden sınava girmek yasaktır. Lisans olarak gireceksiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blindfire

Arkadaşlar ben hem lisans hemde önlisans mezunuyum, Daha önce hiç lisans olarak sınava girmedim, bu yıl hangisi ile sınava girersem daha çok şansım olur? Her halukar da düz memurluk düşündüğümden B grubu tercih yapıcam.

Lisans kpss de b memurluk için puanlar biraz daha aşağı seviyede kalabilir önlisansa göre. Tabi önlisansta mezun olduğunuz bölümde önemli. Önlisans bölümünüzden mezunuiyetiniz şuan için size kpss de katkı sağlar pek bir durumu yok bilginize.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: adriyanus5757

Zaten alt öğrenim düzeyinden sınava girmek yasaktır. Lisans olarak gireceksiniz.

Son bitirdigim okul onlisans ama, daha once lisans olarak sinava hic girmedim. Lisans mezunu oldugumuzu takip eden bir sistemde yok diye biliyorum. Yinede risk alinamaz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Blindfire

quote:

Orijinalden alıntı: adriyanus5757

Son bitirdigim okul onlisans ama, daha once lisans olarak sinava hic girmedim. Lisans mezunu oldugumuzu takip eden bir sistemde yok diye biliyorum. Yinede risk alinamaz mi?

Hocam ben lisans mezunuyum, benim bölüm 90 ile alıyor neredeyse.
    Ön lisansta bazı bölümlerde puanlar gerçekten çok düşük, hele sağlıkçılar falan 70 ile atanıyor.
    Bende puanı düşük olan 2 yıllık bölüm okumak istedim fakat ösym dahil bir çok kişiye sorduğumda en son önlisansıda bitirsem lisans olarak sınava girmek mecburiyetindeymişim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.