Şimdi Ara

kpss lisans on lisans ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yarın kpss lisansın son günü sanırım ben meslek lisesi son sınıf öğrencisiyim lisansami giricem ön lisansamı ? kpss a kpss b dıe gruplarda var ne oluyor bu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Destny

meslek lisesi son sınıf öğrencisiyim

KPSS Lise - Önlisans Sınavına gireceksiniz.
    Şu anki sınav KPSS Lisans içindir . Sizi ilgilendirmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bodyguard_26

quote:

meslek lisesi son sınıf öğrencisiyim

KPSS Lise - Önlisans Sınavına gireceksiniz.
    Şu anki sınav KPSS Lisans içindir . Sizi ilgilendirmiyor.

Sağol hocam teşekkürler bilgilendirme için.Ygs sonuçlarını bekliyoruz bakalm ne çıkcak
  • hacım 18 haziranda başlıyor sizin başvurular. lise ye gir.
  • Arkadaslar yani suandaki sınav lisansmi on lisansmi bide Lise mezunları girebiliyormu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakyeke

Arkadaslar yani suandaki sınav lisansmi on lisansmi bide Lise mezunları girebiliyormu ?

şuan sınav yok lisans başvuruları var, lise mezunları önlisanslarla birlikte eylülde giriyor sınava, başvuruları da haziran ortası gibi başlıyor.
  • yok dostum liselerle ilgisi yok. Lise KPSS sınav başvurularına bile 2 ay var daha. Sınavada 5 aydan fazla var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Office 2019 Lisans
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sagolun arkadaslar bilgilendirme için bırsey daha sorucaktım baska konu acmayım burada sorayım.

Meslek lisesi elektronik bölümüyüm sayısal grubu oluyo bizimki ama ben ygs den sözel ağırlıklı yaptım lys dende sözel olarak giricem matematık temelım yok cunki vakit kaybı istemiyorum biliyorum kendimi Herhangi bir düşüş olurmu puanımda sözele geçtiğim için yoksa farkeden birşey olmazmı ?
  • quote:

sagolun arkadaslar bilgilendirme için bırsey daha sorucaktım baska konu acmayım burada sorayım.

Meslek lisesi elektronik bölümüyüm sayısal grubu oluyo bizimki ama ben ygs den sözel ağırlıklı yaptım lys dende sözel olarak giricem matematık temelım yok cunki vakit kaybı istemiyorum biliyorum kendimi Herhangi bir düşüş olurmu puanımda sözele geçtiğim için yoksa farkeden birşey olmazmı ?

katsayılar eşitlendiği için puan düşüşü olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.