Şimdi Ara

KPSS'den sonraki Mülakat Soruları... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
102
Cevap
1
Favori
5.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Spycho_


    quote:

    Orijinalden alıntı: x2yk


    quote:

    Orijinalden alıntı: ali222


    quote:

    Orijinalden alıntı: x2yk


    quote:

    Orijinalden alıntı: ali222


    quote:

    Orijinalden alıntı: x2yk


    quote:

    Orijinalden alıntı: ali222

    Koprude basi govdeden ayrilmis degil ama girtlagi kesilmiş askerin videosunu izledim. Video kayboldu sonra. Bu forumda yuzlerce kisi de izledi o videoyu. Birinin kellesini aldik sira ikincide diye naralar atıyordu birisi. Bir de linc edilen askeri okul öğrencisi var. Ablasi hakkini aramak icin cirpinip duruyor. (Hicbir ailenin sesi cikmiyor diyorsunuz ama cikanlar var da sesini duyuramiyor)

    İşte nerede haberler nerede bu ülke de haberi olmayacak haa boğazı kesilen asker vakası ne bir hemşire doğruluyor ne TSK doğruluyor ne de devlet kanadı doğruluyor ne de CHP MHP HDP 'den biri buna el atıp bakın ben bu askeri buldum diyor ne devlete karşı olan basın Oda TV Sözcü Cumhuriyet çok sever böyle şeyleri hani var diyorsun ailelerin sesi çıkmıyor diyorsun bana bunun geçreğini gösterin o videolar amacına ulaştırılmak istenen provakasyoncular idi bırakın artık şu işleri yaa.. Bu ülke de böyle şeylere kanacak insanları gördükçe şok oluyorum resmen bir de bu insanlar interneti kullanan insanlar..

    Gerçek bunlar işte bunları izleyecekseniz bunları izleyin..
    https://www.youtube.com/watch?v=pxfOr0wK5YI
    https://www.youtube.com/watch?v=B_CVU76FtCU
    http://m.abcgazetesi.com/linc-edilen-hava-harp-okulu-ogrencisinin-ablasi-konustu-24411h.htm

    Daha bunun gibi bir suru link atabilirim. Ahaberde cikmaz bunlar.

    Ve genç harbiyelinin burada öldürüldüğü tahmin ediliyor , tahmin edilmek bana bu haberlerle gelme..



    Altta en üstteki yoruma bak bu kardeşimize yüzbinler katılmalıydı diyor olmayan ölmeyen birine nasıl yüzbinler katılacak bırakın bu yorumları yazmaları



    Tsk niye böyle açıklama yapmıyor çünkü akp 'nin elinde değil mi??



    Eğer akp nin elinde olsa idi sefter olayını da akp nin olduğu için tsk tek bir haber yapmadan kapatırdı olayı umarım yeterli olmuştur cevap.. Ben bu ülke de tsk yi bilirim tsk ne derse o dur..



    Birileri de tsk nın akp nin elinde olduğuna inanmaya devam etsin..

    İsterse yuz tane link ve video atsam yine de inanmayacaksin. Oyle sartlanmissin. O yüzden cabam bos

    Arkadaşım sen anlamıyor musun?? sen bu ülkenin vatandaşı değil misin?? TSK niye böyle bir haberi doğrulamıyor niye kanıt yok bir tane ailenin böyle böyle olduğunu söyleyen hayatımda ilk defa gördüğüm abc gazetesi diye bir haber sitesinin köprü de askerin öldüğünü iddia eden haber sitesine mi inanmamı bekliyorsun yoksa TSK 'ya mı?? Neyi anlamak istemiyorsun da bana vıdı vıdı ediyorsun..

    Ulan TSK tayyip'in emrinde, TSK, YARGI, EMNİYET, YASAMA, YÜRÜTME HER BİR ŞEY TAYYİP'İN EMRİNDE TAYYİP'E ÇALIŞIYOR, O NE DERSE ONU YAYINLAYIP ONU SÖYLÜYORLAR, ONUN EMRİNDEN ÇIKMIYORLAR, DAHA NEYİN KAFASINDASIN SEN HALA TSK NEDEN SÖYLEMEDİ ÖYLEYSE DİYORSUN ŞAKA MISIN SEN?

    IŞİD'İN YAKTIĞI ASKERİN VİDEOSUNU GÖZLERİMLE İZLEDİM LAN BEN NE DİYORSUNUZ SİZ YA?!

    Buna inananlar zaten boşa yaşıyorlar boşa nefes alıyorlar.. Daha bu ülke de AKP oy vermekle ona biat ediyor demenin ne anlamlara geldiğini göremeyen bir belli kesim var o yüzden görmezden geçeceğiz yapacak bir şey yok..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ali222

    Demek ki bir bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmamali. Karşınızdakini de farkli düşünüyor diye suçlamamak gerek

    Ha bu arada bunu yazıyorsun ama koyduğum video 'da abla darp raporu alıyor sırtında bir kaç cm 'lik kesik ve vurmalardan bahsediyor ama biz bu muhabbete başladığımızda biri mülakatta boynu kesilen askerlerin bak asker değil askerlerin demesine tepki göstererek başladık ve sen de böyle iddia ettin işte üşlkemizde belli kesim bir tarafı çok abartıyor diğer kesimde işine gelen şeyi çok abartıyor dediğim gibi dizi oyuncusu nasıl işid çi diye abartıldı ise boynu kesilen asker hatta askerler sözü de abartıldı.. Darbe günü kimsenin gözü kimseyi görmüyordu kötü askerler de vatandaşlara sıktı sıkmasalar 250 mi ne şehit verilmezdi o yüzden orası göz görmeyecek bir hal de idi ne ben orada idim ne de belki sizler o yüzden o anı görmeden videoları izlemekle kararlar veriyoruz.. Daha önce de yazmıştım benim babamı arkadaşımı dövecekler ya da öldürmeye kalkışacaklar ne rütbeli tanırım ne asker tanırım hele hele elindeki silahı bırakmayıp bana bayrağa silah tutuyorsa ve karşı tarafa geçiyorum diyorum da rütbeli asker olsa idim fetöcü değilsem bana komutan sık dediğinde o silahı orada bırakır komutana ya bana sık ya da ben gidiyorum der çeker giderdim o köprü de vatandaşa sıkacağıma fetöcü komutan yüzünden ya da hain yüzünden şehit olurdum..




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.