Şimdi Ara

KPSS'den 70-80 alabilmek için ne kadar yapmak lazım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
100.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar konuyu hortlatmayın artık.70-80 almak hiç bir işe yaramıyor.90 üstü puan için için ne kadar net yapılmalı şeklinde bir konu açılmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek Kural Ahmet Kural

Arkadaşlar konuyu hortlatmayın artık.70-80 almak hiç bir işe yaramıyor.90 üstü puan için için ne kadar net yapılmalı şeklinde bir konu açılmalı.

120 sorudan 100 dogrudan asagisi kurtarmaz artik,85 altida lisansta atama yok zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazı bölümlerde var örneğin istanbul'da 72 taban puanıyla almış yerler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: afutku

quote:

Arkadaşlar konuyu hortlatmayın artık.70-80 almak hiç bir işe yaramıyor.90 üstü puan için için ne kadar net yapılmalı şeklinde bir konu açılmalı.

120 sorudan 100 dogrudan asagisi kurtarmaz artik,85 altida lisansta atama yok zaten

Şimdi bu Lisans değimiz sınıf 4 yıllık okuyanlar sınıfımı oluyor ? Eğer öyle oluyorsa bunun içinde öğretmeni var,mühendisi var vs...Siz genel ortalamayi 85 ve üstü tutmuşsunuz.Bence yanlışınız var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albert De Salvo

quote:

quote:

Şimdi bu Lisans değimiz sınıf 4 yıllık okuyanlar sınıfımı oluyor ? Eğer öyle oluyorsa bunun içinde öğretmeni var,mühendisi var vs...Siz genel ortalamayi 85 ve üstü tutmuşsunuz.Bence yanlışınız var.

o zaman detaya gireyim,evvet tabıkı kpss de 50 puana atanma ıhtımalınınz mevcut saglık sektorunde ısenız 60 lı puanlara atanabılırsınız,ögretmen olaak din müzik isenız revasta olan bölumler olup 50 lerde kapatmaktadırlar su an,he matematık bıtırıp 80 le atanamayanda var bu memlekette,sonnraaa gelelım gy gk kpss lısans tan gırıp atanacak olanlara son atama yakında olacak tanıdıgım bir arkadas var 80 ıle hala beklıyor öyle kolay degıl 75 ile artık atanmamemur atamalarında ise yukarıdan asagıya puanlılar arasında inen bir atama olmuyor yani si şöyle,mesela elınde 85 puan var tercıh ettgın yerlerı yuksek puanlılar secerse sen asla atanamazsın,hıcbır tercıhe gırmeyen yerde sen tercıh ettıgın ıcın 75 te kapatır,gecen senelerde karabuk unıverstesı 55 ile memur aldı,sebebıde bu anlattım şey olluyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Albert De Salvo

quote:

quote:

o zaman detaya gireyim,evvet tabıkı kpss de 50 puana atanma ıhtımalınınz mevcut saglık sektorunde ısenız 60 lı puanlara atanabılırsınız,ögretmen olaak din müzik isenız revasta olan bölumler olup 50 lerde kapatmaktadırlar su an,he matematık bıtırıp 80 le atanamayanda var bu memlekette,sonnraaa gelelım gy gk kpss lısans tan gırıp atanacak olanlara son atama yakında olacak tanıdıgım bir arkadas var 80 ıle hala beklıyor öyle kolay degıl 75 ile artık atanmamemur atamalarında ise yukarıdan asagıya puanlılar arasında inen bir atama olmuyor yani si şöyle,mesela elınde 85 puan var tercıh ettgın yerlerı yuksek puanlılar secerse sen asla atanamazsın,hıcbır tercıhe gırmeyen yerde sen tercıh ettıgın ıcın 75 te kapatır,gecen senelerde karabuk unıverstesı 55 ile memur aldı,sebebıde bu anlattım şey olluyor

Yanılmıyorsam tercih yaparken sizi nereye atayacağını devlete bırakma kısmıda var.Sanırım o 85 puanla atanamayanlar devletin kendisini ataması şıkkını doldurmayanlar.E tabi onlarin tercih ettikleri yerde yüksek kapatınca açıkta kalıyorlar.Bu konuda yanlış değilimdir umarım.Türkçe öğretmenliği okuyorum.KPSS hakkında geniş bir bilgim yok fakat bu sene türkçe en düşük 73 le kapattı.Siz 85 diyince noluyor ? dedim..

• arkadaşlar sağlık meslek lisesi Acil Tıp Teknisyenliği bölümü okuyorum bu sene son senem inşallah. Bu yıl kpss ye gireceğim ve ortalama 70 üzeri atanıyor diye biliyorum sınava 2 aydan az kaldı sıkı çalışıyorum ve hedefim 75 üstü ama ortalama kaç net yapmam gerekiyor ? Türkçem iyi yani 25 net rahat yaparım matematık kotu 10 kusur net yaparım. tarihim de iyi 25 net civarı yaparım genelkültür felan idare eder yani tek sorun matematik 10 civarı net yaparım. Peki ben ortalama kaç puan alırım , kaç net yapmam gerek bilen varsa yardımcı olabılırmı ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: birbiriki112

arkadaşlar sağlık meslek lisesi Acil Tıp Teknisyenliği bölümü okuyorum bu sene son senem inşallah. Bu yıl kpss ye gireceğim ve ortalama 70 üzeri atanıyor diye biliyorum sınava 2 aydan az kaldı sıkı çalışıyorum ve hedefim 75 üstü ama ortalama kaç net yapmam gerekiyor ? Türkçem iyi yani 25 net rahat yaparım matematık kotu 10 kusur net yaparım. tarihim de iyi 25 net civarı yaparım genelkültür felan idare eder yani tek sorun matematik 10 civarı net yaparım. Peki ben ortalama kaç puan alırım , kaç net yapmam gerek bilen varsa yardımcı olabılırmı ??

Puan hesaplama robotları var internette.Netlerini oraya yazıp puanını hesaplayabilirsin.

hesaplama.net
    KPSS Puan Hesaplama 2020 - HESAPLAMA.NET
    http://kpss-puan.hesaplama.net

• Arkadaşlar infaz koruma memuru veya itfaiye eri olabilmek için kaç puan yapmalıyım.Ortaöğretim kpss sınavında.:D Ben 80 yapsam atanırım diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: antakya-31

Arkadaşlar infaz koruma memuru veya itfaiye eri olabilmek için kaç puan yapmalıyım.Ortaöğretim kpss sınavında.:D Ben 80 yapsam atanırım diye düşünüyorum

Sadece puanla alınmıyor , mülakatı da var bunların.Ayrıca itfaiye eri için bildiğim kadarıyla ön lisanslardan alım yapılıyor.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar infaz koruma memuru veya itfaiye eri olabilmek için kaç puan yapmalıyım.Ortaöğretim kpss sınavında.:D Ben 80 yapsam atanırım diye düşünüyorum

Sadece puanla alınmıyor , mülakatı da var bunların.Ayrıca itfaiye eri için bildiğim kadarıyla ön lisanslardan alım yapılıyor.

Doğrudur kaç puan peki ortalama bilginiz var mı ?
  • quote:

quote:

quote:

İle göre değişiyor diyorlar , 95'e kadar çıkabiliyormuş puanlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

İle göre değişiyor diyorlar , 95'e kadar çıkabiliyormuş puanlar.

Hmm 80'ler biraz hikaye heralde :(3

• 80le mulakata.gidebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.