Şimdi Ara

kpss bu şekilde başvuru olurmu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilen arkadaşlar yardımcı olsun lütfen.Ben ve eşim başvuru yapMak istiyoruz yanlız eşim memlekette burdan uzakta.Ben burdan ikimiz için parayı yatırdım.Sonradan öğrendimki internetten yapamıyorum başvuruyu.Diploma ve dekont isteniyormuş.Ben burdan fax çeksem kabul ederlermi.Eşim daha öncede girmişdi.

• selamlar bildiğim kadarı ile dekont sormuyorlar çünkü parayı yatırdığınız an onlar sistemde aktif oldğunuzu görüyorlar, siz aynı şehirde girmek istiyorsnuz sanırım onu başvururken seçebiliyorsunuz sıkıntı olmuyor yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlfredBorden

selamlar bildiğim kadarı ile dekont sormuyorlar çünkü parayı yatırdığınız an onlar sistemde aktif oldğunuzu görüyorlar, siz aynı şehirde girmek istiyorsnuz sanırım onu başvururken seçebiliyorsunuz sıkıntı olmuyor yani.

teşekkür ederim arkadaşım farzedelim istediler diploma ve dekontu faksını gösterse kabul edilirmi?
  • Başvuruda kişinin orada olması gerekiyor diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raunk

Başvuruda kişinin orada olması gerekiyor diye biliyorum.

zaten bulunduğu yerde başvuru yapacak ama sınava gireceği yer burası.Benim korkum diplomayı ve dekontu kabul edeceklermi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xeon78

quote:

Orijinalden alıntı: raunk

Başvuruda kişinin orada olması gerekiyor diye biliyorum.

zaten bulunduğu yerde başvuru yapacak ama sınava gireceği yer burası.Benim korkum diplomayı ve dekontu kabul edeceklermi?

Diploma yanındaysa problem olmaz keşke kendisi yatırsaydı parayı.
    Sınava gireceği ili soruyorlar zaten başvuru yaparken.(Umarım yanlış hatırlamıyorumdur)
  • diplomanın aslı bende ben fax çekeceğim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • diploma sormuyolar rahat ol sadece diploma aldığı tarihi soruyolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.