Şimdi Ara

kpss a kitapları için tek kitap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yargının 2 cilt kitabı var hepsini tek tek almayayım diyorum kullananınız oldumu acaba fşyatıda uygun ama aynı kitap hepsiburada.com da 120 liralarda ilginç

http://www.yargiyayinevi.com/Kitabevi/18369-KPSS-A-Konu-Anlatimli-2-Cilt-Yargi-Yayinevi-2012.aspx

• potestas kullanıcısına yanıt
    Yargı Yayınevi kitap dağıtım şirketlerine %60 iskonto uygular, yani 120 lira olarak yazdıklar bir kitabı 48 liraya satarlar fiyat farkının olması normal. Lisans düzeyi kpss hazırlık açısından Yargı ve Pegem i tavsiye ederim, denemelerde ise Beyaz Kalem tercih ederseniz doğru kaynaklarla çalışmış olursunuz. Fiyat konusuna bence fazla takılmayın, çünkü geleceğiniz önemli..
  • teşekkür ederim cevabınız için..
    yalnız yargının konu anlatımlarında çok hata oluyor diye okudum kararsız kaldım.
    bunları alırsam bitiresiye kadar çalışacağım.
    yalnız 2 cilt olması beni düşündürdü acaba o kadar ders 2 cilte sığdırılabilmiş mi aceleyle yazılmış olabilir mi ya da eksik bilgi ? kararsızım
  • potestas kullanıcısına yanıt
    2 cilte sığdırmış olabilirler ama yeterli olur mu derseniz, alt yapınız sağlam değilse ek kaynak kullanmanız daha doğru olur.

Ayrıca şunu mutlaka belirtmem gerek; kitabın üzerinde 2014 yazması lazım, eğer yazmıyosa "KESİNLİKLE ALMAYIN" eski kitaptır o. Her sene soru içeriği ve genel kültür bölümü değiştiği için sorun yaşarsınız.
  • teşekkür ederim, cevaplarınız için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İngilizce için kitap tavsiyesi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.