yargının 2 cilt kitabı var hepsini tek tek almayayım diyorum kullananınız oldumu acaba fşyatıda uygun ama aynı kitap hepsiburada.com da 120 liralarda ilginç
Yargı Yayınevi kitap dağıtım şirketlerine %60 iskonto uygular, yani 120 lira olarak yazdıklar bir kitabı 48 liraya satarlar fiyat farkının olması normal. Lisans düzeyi kpss hazırlık açısından Yargı ve Pegem i tavsiye ederim, denemelerde ise Beyaz Kalem tercih ederseniz doğru kaynaklarla çalışmış olursunuz. Fiyat konusuna bence fazla takılmayın, çünkü geleceğiniz önemli..
teşekkür ederim cevabınız için.. yalnız yargının konu anlatımlarında çok hata oluyor diye okudum kararsız kaldım. bunları alırsam bitiresiye kadar çalışacağım. yalnız 2 cilt olması beni düşündürdü acaba o kadar ders 2 cilte sığdırılabilmiş mi aceleyle yazılmış olabilir mi ya da eksik bilgi ? kararsızım
potestas
kullanıcısına yanıt
2 cilte sığdırmış olabilirler ama yeterli olur mu derseniz, alt yapınız sağlam değilse ek kaynak kullanmanız daha doğru olur.
Ayrıca şunu mutlaka belirtmem gerek; kitabın üzerinde 2014 yazması lazım, eğer yazmıyosa "KESİNLİKLE ALMAYIN" eski kitaptır o. Her sene soru içeriği ve genel kültür bölümü değiştiği için sorun yaşarsınız.