Şimdi Ara

KPDS için...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar,benim için çok önemli bir konudan dolayı konu açma ihtiyacı hissettim.

KPDS hakkında hiçbir bilgim yok,var ama çok yüzeysel.Bu yüzden yardıma ihtiyacım var.Kocaeli'deyim ve burada sınav olmadığını öğrendim.Mecburen İstanbul'a gitmem gerekecek ve İstanbul'a hiç gitmedim,bilmiyorum.Arabam yok,bu yüzden başka ulaşım yolları deneyeceğim fakat herşey belirsiz olduğu için korkuyorum.Şimdi başvurumu nereden,nasıl yapacağm(İlk defa giriyorum)?İkamet adresim farklı şu an oturduğum yerden,ikamet vermek mecburi mi sınav giriş kartı için?Nerede gireceğimi öğrendim diyelim.Nerelerde oluyor ilkokullarda falan mı nasıl kendime en yakın yerde girebilirim?Günübirlik yetişebilir miyim sınava?

Yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar,bir türlü topluca bilgi alamadım biryerden.

• trenle cok kolay gelirsin de sonbahar icin sınav basvurusu bitti
  • Evet sonbahar için başvurunun bittiğini farkettim,trenle gelebileceğimi biliyorum İstanbul'a ama oradan sonrası mesele işte
  • sen başvur.sınav yerin belli olsun sonrası kolay. . .
  • sınav 9.30da baslıyor yani biraz erken kalkarsan sorun olcagını sanmıyorum korktugun buysa trenden indikten sonra ilgili durakta taksiye binsen zaten hemencik varırsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ehliyet sınavı için
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.