Şimdi Ara

koyunlar adını ekleyebilir :))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Taahhüt sürem dolduğu halde henüz superonline (quicknet) i iptal ettirmedim.
    Bu adil kullanım konusu etik bulmadığım için karşı çıkıyorum. Superonline firmasının da kendine göre haklı nedenleri olabilir ama beni hiç ilgilendirmiyor.
    Ülkemiz zaten dünyada en pahalı interneti hemde kaplumbağa hızında kullanmakta bu da aslında ne durumda olduğumuzun bir göstergesi.
    Yaşadığım bölgede tüm alt yapı var ve tüm şirketler de zaten mevcut.

Popüler olarak bildiğimiz internet sağlayıcılarına baktığım zaman mevcut durumda kullandıüım sistemin en iyisi olduğunun da farkındayım işte bu nedenle yeni bir alternatif çıkana kadar yeni bir taahhüde girmeden bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum.

Eğer bu firmadan daha iyi ve ucuz olan bir firma varsa lütfen tartışalım ve o zaman bende superonline üyeliğimi iptal ettireyim.

Eğer bir yerde hemfikir olursak aynı DH adil kullanım grubu olduğumuzu belirterek belirli bir gün ve saatte Superonline firmasını da arayabiliriz.

sONUÇ OLARAK mevcut durumda bunlardan daha iyisi zaten yok... Üyeliği iptal ettirsem daha iyi zaten olmayacak.. Buna aslında tekel deniyor........ Ayda 49 TL 24 ay anlaşma yapan 1136 TL öder..... Paraya bak be ...........

Yaşasın koyunlar Yani bizler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeravalar -- 23 Mayıs 2010; 3:14:11 >

• bende hiç tasvip etmediğim halde superonline da kaldım. superonline ın yaptığından daha çok uyuz olduğum konu ise tt netin telefon hattı bağlatmadan adsl i kullanıcıya vermemesiydi. sınırsız 1mb alsam 49 lira + 20 lira telefon 69 lira ya geliyor. superonline da 10mb 49 lira. deneme amaçlı 50gb limitinide geçtim 10 gb upload limitinide geçtim hızda düşme olmadı.
  • benide ttnet aramişti gecen cuma günü onay vermiştim taathüt'e ama Allahtan dün tekrar aradilar bende vazgectim dedim ve kurtuldum 86 lira için 2 yıl köle etmeye calişiyorlar.
    bence güzel bi tarife veya alternatif olunca iptal edilir ama kesinlikle 2 yıllık bir taathüte girmeyin.
  • ben şu anda 8mbite kadar 15 gb limitli ttnet kullanıyorum. ayda 49 tl + 20 tel. = 69 tl yapıyor.

imkanım olsa kesinlikle geçerim 10mb SOL fibere, en azından telefon faturası yok, Lig TV izleme imkanı var vs. hız düşme olayı da bir çok kişi de olmayacaktır zaten
  • Müşterisiyle sözleşme yapan firma birşey taahhüt edip 2 yıllık sözleşme imzalatıyorsa, daha sonrada bunu tek taraflı keyfinin istediği gibi, müşterisini aptal yerine koyup hiçe sayarak değiştirip buna zorla dikte ettiriyorsa, müşteri: ama zaten şu şartlarda halim yine iyi aslında deyip bu firmaya birşey sorgulamadan aynı parayı vermeye devam ediyorsa, buna koyunluk denir, evet...

Türkiye de en rahat görebileceğimiz olaydır. En tepesinden en altına kadar. Mesela dün %37 oy alan alanlar bakarız bi sonraki sefer yine aynı oyu almış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charnel -- 24 Mayıs 2010; 9:45:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: charnel

Müşterisiyle sözleşme yapan firma birşey taahhüt edip 2 yıllık sözleşme imzalatıyorsa, daha sonrada bunu tek taraflı keyfinin istediği gibi, müşterisini aptal yerine koyup hiçe sayarak değiştirip buna zorla dikte ettiriyorsa, müşteri: ama zaten şu şartlarda halim yine iyi aslında deyip bu firmaya birşey sorgulamadan aynı parayı vermeye devam ediyorsa, buna koyunluk denir, evet...

Türkiye de en rahat görebileceğimiz olaydır. En tepesinden en altına kadar. Mesela dün %37 oy alan alanlar bakarız bi sonraki sefer yine aynı oyu almış..

hocam iyi güzel doğru söylüyorsunda tt nete kullanmadığım halde her ay 20 tl telefon faturası vermekte koyunluk değilmidir. o konuda sana katılıyorum. sözleşmeyi değiştirmemeleri gerekiyordu. ama ulaştırma bakanlığının ve benzeri yetkili kurumların birşey yapmaması superonline ı tekel haline getirdi. benim önümde 2 seçenek vardı. ya 69 liraya 1mb sınırsız alacaktım yada 49 liraya 50 gb sınırlı alacaktım. bana kısa zamanda hızlı dowload lazım olduğu için superonline ı seçtim. mavi koyun olacağıma kırmızı koyun oldum fark bu.

• quote:

Müşterisiyle sözleşme yapan firma birşey taahhüt edip 2 yıllık sözleşme imzalatıyorsa, daha sonrada bunu tek taraflı keyfinin istediği gibi, müşterisini aptal yerine koyup hiçe sayarak değiştirip buna zorla dikte ettiriyorsa, müşteri: ama zaten şu şartlarda halim yine iyi aslında deyip bu firmaya birşey sorgulamadan aynı parayı vermeye devam ediyorsa, buna koyunluk denir, evet...

1. Biz kotalı kullanıyoruz biz de mi koyunuz şimdi?

2. Siz koyun olmamak adına şu an ne kullanıyorsunuz?

Çok merak ettim, ktriterlerinize göre biz neyiz..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @Fethiyetv, yazdığım şey açık. Bu 10mbit limitsiz internet kullanıcılarına yapılan uygulama ve buna olsun buna da şükür denmesine..

Zaten kotalı kullanıyorsanız sizin için değişen birşey yok. Ama yinede bilinki SOL böyle bir firma işte. Yarın öbür gün kotalılara bile birşeyler yapabilirler kafalarına göre..
  • quote:

@Fethiyetv, yazdığım şey açık. Bu 10mbit limitsiz internet kullanıcılarına yapılan uygulama ve buna olsun buna da şükür denmesine..

Zaten kotalı kullanıyorsanız sizin için değişen birşey yok. Ama yinede bilinki SOL böyle bir firma işte. Yarın öbür gün kotalılara bile birşeyler yapabilirler kafalarına göre..

1. Tamam biz koyun değilmişiz.

2. Siz ne yaptınız? SOL'un yaptığını yasal değilse mahkemede dava açtınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fethiyetv

quote:

@Fethiyetv, yazdığım şey açık. Bu 10mbit limitsiz internet kullanıcılarına yapılan uygulama ve buna olsun buna da şükür denmesine..

1. Tamam biz koyun değilmişiz.

2. Siz ne yaptınız? SOL'un yaptığını yasal değilse mahkemede dava açtınız mı?

Butun site kullancilari olarak Tuketici Hakem Heyetine basvuruda bulunulmustur. Buradan sonuc cikmazsa Tuketici Mahkemesinde hak aranacaktir. Bizim elimizden gelen bu kadar ve biz bunu yaptik.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.