Şimdi Ara

köylü olduğum için babası kızını vermiyor :(((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öğretmen olduğu için kendini bir şey sanıyor!!! sanki başbakan. neymiş en az üniversite tahsili olması lazımmış. kızı kaçırmak zorunda kalacağım sonunda.

patatesin kilosu olmuş 5 lira, ben okumadan da güzel paralar kazanıyorum. nedir bu diploma sevdası?

• patates 2 tl oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TRioN-

patates 2 tl oldu

çilek ekerim kazanırım ben yine sorun o değil sorun bu stotikocu kafalarda!!!111
  • Kız üniversite mezunu mu ? Senin tahsil ne ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonsterKill88 -- 7 Mayıs 2015; 1:08:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonsterKill88

Kız üniversite mezunu mu ? Senin tahsil ne ?

kız üniversite 3. sınıf hemşire. ben teknik lise mezunuyum, 5 yıldır çalışıyorum
  • Eee bunda bişey yokmuş ki babası ne diye beğenmiyor ya ? Şu üniversiteyi de çok büyütüyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonsterKill88

Eee bunda bişey yokmuş ki babası ne diye beğenmiyor ya ? Şu üniversiteyi de çok büyütüyorlar.

babası bana cahil demiş, 4 yıl saçmasapan dersleri okuyunca alim mi olacağım bu mu yani?

arabamda orhan gencebay, müslüm gürses falan dinlediğim için tiksiniyormuş benden :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yapacak bişey yok kızı halıya sarıcan, bir gece ansızın gelebilirim şarkısı eşliğinde kaçırıcan.
  • Sıradan bir vatandaşın bile üniversite okuyabileceği çağdayız. Oku gitsin kardeşim açıktan falan, zor değil ki? Benim kızım olsa bende vermem. Elbet geçinmenin bir yolu olur ama stabil bir işi olmadan anlamsız.

(Kendi görüşüm.)
  • La sen hani 1000 mesaja ulaşınca kendini sınırsız çizecektin. Hala burada takıldıgına göre yalancı, tutarsız ,sözünde durmaz birisin belli ki. Adam da anlamıştır seni muhtemelen. Köylü olmanı bahane ediyordur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuna cevap vermeyin artık,sürekli CSB konular açıyor ard arda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Magnum44

La sen hani 1000 mesaja ulaşınca kendini sınırsız çizecektin. Hala burada takıldıgına göre yalancı, tutarsız ,sözünde durmaz birisin belli ki. Adam da anlamıştır seni muhtemelen. Köylü olmanı bahane ediyordur.

söyledim hala çizmediler, mesaj attım yani yönetime. yeni bir hesap açın bana diye
  • Üniversite diplomasını eşşekler bile alıyor artık çoğuda 2 ayaklı

Orhanı bırak müslüm babadan devam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • FAKE & GAY

• quote:

Orijinalden alıntı: Eldarion

FAKE & GAY

gay olsaydım babasına yazardım
  • Yav kızın babasını filan boşver birbirinizi seviyorsanız ailenin ne düşündüğü çok önemli değil.

csb ise ağır söverim.
  • cahil kardeşlerim madem okumadınız ünüversiteli kızları biz okumuşlara bırakın okumamış cahil sümüklü bi kız bulun kendinize
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.