Şimdi Ara

Köyde Ki Başımdan Geçen 6 Yıllık Olay (PART 3 GELDİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
16
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda az çok kişi beni bilir 2012'den beri forum da takılırım buradan sonrasını okuyup okumamak size kalmış;
    Fotoğrafları koyucam da mağaranın falan ama kuzenim telefonunu açmıyor açar açmaz bana gönderir bende buraya koyarım.

---PART 1---
    Olay 2009 yılında başladı. Her yaz köye gider 1 ay tatil yapardık. 2009 yaz ayında tekrar gittik bizim buralarda ki köylerin kahvesi olmaz ilçenin kahvesine gider köylü genellikle. Kuzenimle semaveri koyup şöyle dağa karşı yeşilliğe uzandık.
    Kuzenim bana sana bir sır vericem ama kimseye söyleme dedi bende tamam dedim köyün dereyi geçtikten sonra ki ilk tepede bir mağara varmış o mağarada altın olduğu söyleniliyormuş. Aksiyon var dedik akşam saat 7 de gitmeye çalıştık. Dereye geldik dereyi öyle böyle geçtik derken iş tepeye tırmanmaya kaldı ya Allah diyip tırmandık. tam girecektiki mağaranın önünde kuşburnu ağacı olduğunu fark ettik mağara girişide pek büyük değildi dikenlidir kuş burnu ağacı bilen bilir. Kuzenim la biz buraya dün geldik ağaç yoktu dedi.
    O sırada karanlık olmuş ortalık kos koca dağda telefon ışığıyla ilerliyoruz. mağaradan üstümüze yarasalar uçuştu öyle filmlerde ki gibi değildi max. 5-6 tane idi.
    Bende baya sıkışmıştım mağaraya boşalttım depoyu. dereye yaklaştık tepemize bir baktık ki kos koca Leş Kuşu mağranın üstünde yuvası var bata çıka dereden geçtik eve geldik. Hemen uyuduk.
    Sonra sabah kalktığımız da....

---PART 2---
    Sabah uyandığımız da bizimkileri evde bulamadık nereye gitti lan bunlar demeden kapıda ki mangalı gördük. Akşama kadar ziyafet çektik herkes kendi köşesine çekilip çayını yudumluyordu. Kuzenim babasına mağarayı sordu kuzenim sordukça babası konuyu kapatmaya çabaladı sonunda dayanamayıp olum çıldırdınız mı siz başınıza belamı açıcaksınız dedi bende niye bela açılsın dedim teyzem bana bir bakış attı bende susup kuzenimle konağa gidip oturduk. Konu döndü dolaştı o mağaraya geldi bende çobana soralım birde dedim sonuçta o oralarda çok geziyor uyuyup sabah çobanın yanına gittik çobana mağarayı sorduk o da hazine için gelen herkesin aklını yitirdiğini söyledi. Bizde baya bi yusuf yusuf edip yinede sorduk niye akıllarını kaybediyorlarmış dedik çobanda şimdi ben inekleri otormaya götürüyorum benimle gelin sizde dedi derenin bir tarafında inekler otlarken bizde mağaraya doğru ilerledik. İnanmazsınız sanki mağaranın taşları tuğlayla örülmüş gibiydi çoban dedi ki isterseniz içeri girelim girdik mağaranın altını kazdıkça toprak çıkıyordu ama ayağımızla vurduğumuz da boşmuş gibi ses çıkıyordu.
    Çoban burasının papaz büyüsüyle bağlandığını yani ancak bu büyünün bir papaz tarafından bozulacağını söyledi bende baya bir tırsdım hemen köye doğru ilerlemeye başladık o sırada kuzenimle mağara hakkında konuşuyoruz...

---PART 3---
    Kuzenimin halası bu mağarada kazı yapan 2 kişinin akli dengesini kaybettiğini söylemiş. Ben pek inanmadın sonuçta bir mağara en fazla ne olabilir ki diye sordum kendi kendime. Eve koşar adımlarla geldikten sonra herkesin uyuduğunu fark ettik usulca yatağa girip uyuduk saat 4 de çığlık sesi geldi biz konakta uyuduğumuz için ses içeri daha kolay geliyordu hemen çıktık dışarı (elimizde kürekle) kapıda ki köpeğin boynunun koparıldığını görüp şok olduk. Hemen kapıyı örtüp içeri girdik. Köye ayımı indi kurt mu indi belli değil konağın camı da biraz inceydi eğer ayıysa camı kırma ihtimali vardı. Kürek falan elimizde korkudan titriyoruz yavaş yavaş kapıya yaklaşıp açtık ilerliyoruz yavaş yavaş o sırada 2 tane parlak gözün bize baktığını görüp çığlık ata ata kaçtık kapıyı örtüp beklemeye başladık ben ayı veya kurttur diyorum kuzenim de herhalde öylediyor diyordu o sırada kapıyı biri tıklattı pencereden baktık bir de ne görelim...

---PART 4---
    Kapıyı tıklatan köyün çobanıydı. Abi noldu gecenin bu saatinde dedik o da ahırında ki tüm hayvanların kafasının koptuğunu belirtti. Bizde kapının önünde ki köpeğinde başının koptuğunu söyledik. Çoban tek başına kalmamış geldi bir yatak da ona yaptık sabah uyandığımızda çoban yerinde yoktu hemen kulübesine koştuk uyuyordu. Uyandırıp abi dün bizdeydin niye geri döndün dedik. Ben sizde değildim dedi bizde hatta hayvanlarının kafasının koptuğunu söyledin bize çobanda ben sizde değildim ki söyliyeyim dedi bizde gel abi bi ahıra bakalım dedik girdiğimizde hayvanların kafası kopmuş ahır kan gölü gibi olmuştu. Hemen Jandarmaya haber verdik köylüleri de uyardık köyde garip olaylar oluyor diye ardından Jandarma geldi bizde olayı anlattık onlarda köylerde son sıralar et hırsızları dolaşıyor hayvanları gece gelip kesiyorlar kamyona yükleyip götürüyorlar dedi. Bizde sadece hayvanların başlarının kesildiğini söyledik. Kuzenim de bizim kapıda ki köpeğin de kafasının koparıldığını söyledi Jandarma komutanı duraksadı ve
    Devamı için destek vermeniz yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F6FBCC3F -- 19 Mart 2015; 11:31:54 >

• Tipik bir CSB başlığı olmasına karşın takip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cool story bro

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devamını yazıyorum arkadaşlar fotoğraflar elime ulaşır ulaşmaz ekliycem.
  • ss gelirse beni alıntıla lütfen takip
  • al

Köyde Ki Başımdan Geçen 6 Yıllık Olay (PART 3 GELDİ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disparity -- 2 Mart 2015; 22:56:09 >
  • devamı ne zaman gelir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yerleşelim

• Durumumuz
    Kritikti
    Okuyamadım

• CSB olabilir ama parkedelim buraya

• Csb fakat destek

• Devamı gelsin bakarız

• PART 2'de ekledim arkadaşlar.
  • Merak ettim devamını getirsen iyi olur.Tutabilir.

• csb

• Talip

• part 3 ne zaman gelir.

• Alani

• O yere vurduğunda boşluk sesi çıkması bizim köyün yaylalarında da var,eski zamandan kalma koca bir antik şehir var aşağıda.O sesin gelme sebebi ya mağara ya da eski bir yapı olması.
    Ayrıca papaz büyüsü ile ne alakası var bunu çözmeye çalışıyorum Papaz büyüsü insanlar üzerinde yapılır bir yeri mühürlemek kilitlemek için değil,mantık hatası var :)
    Yazım da çok akıcı değil,bildiğin CSB

ilgilenenler benim yazımı okuyabilir : Köy hikayesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tastarakay -- 2 Mart 2015; 23:20:36 >
  • Hikayenin akiciligi hakkinda birsey diyemem ama papaz buyusunun ayrintisina oar 3 de deginicem.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.