Şimdi Ara

Köy düzenim nasıl resimli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
4.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Upupupupup

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kotu
  • quote:

Orijinalden alıntı: microlap

kotu

Tavsiyelerinizi alabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: MirovaTR

quote:

kotu

hocam kara iksirine oynayin simsek iksiriyle falan taktik olark 1 sifaci 15 dev 30 30 okcu goblin bu sekilde 10000 kara iksir kasin barbi kral alin sonra onerebilirim
  • quote:

quote:

quote:

kotu

hocam kara iksirine oynayin simsek iksiriyle falan taktik olark 1 sifaci 15 dev 30 30 okcu goblin bu sekilde 10000 kara iksir kasin barbi kral alin sonra onerebilirim

çok zor kara iksir çalmak ama yavaş yavaş toplamaya çalışıyorum.

• 3 günde yıldırım büyüleriyle 20k biriktirip binicimi 2 yapmıştım

Benim köy düzenimi kullanabilirsin, ilki klan savaşları için ve ikincisi de farming için.

Köy düzenim nasıl resimli Köy düzenim nasıl resimli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertbaskaya98

3 günde yıldırım büyüleriyle 20k biriktirip binicimi 2 yapmıştım

Benim köy düzenimi kullanabilirsin, ilki klan savaşları için ve ikincisi de farming için.

Teşekkür ederim, en kısa zamanda deneyeceğim.
    Yıldırım büyüsü ile kara iksir kasmak daha önce nedense aklıma gelmedi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mertbaskaya98

3 günde yıldırım büyüleriyle 20k biriktirip binicimi 2 yapmıştım

Teşekkür ederim, en kısa zamanda deneyeceğim.
    Yıldırım büyüsü ile kara iksir kasmak daha önce nedense aklıma gelmedi

Önemli değil fakat yıldırım büyülü taktik altın 1-2 liglerinde işe yarar.

• Duvarları acil yükselt

• quote:

Orijinalden alıntı: forum1

Duvarları acil yükselt

Hepsini yükselttim neredeyse sadece 5 tane kaldı.

• bi kere baştan bir hata var kardeşim öyle hiç savunmamı olur al sana balık tutmayı değil mantıgını söyleyim ona göre düzelt şu kuleni .
    aklına şöyle senaryo gelsin adam sana piyonlarla saldırıyor kalabalıkla sen ne ile savunursun alanla mı tek atan bişeylemi
    misal adam tankla saldırıyor "dev kastettigim" sana sen o tankı ne ile yok edebilirsin.iyi düşün

hele bi benim dedigime bak birde kendi yaptığın haritadaki düzene bak anlarsın .
    1. havanlar ortaya yakın olacak .
    2. okcuların köşelerde veya havanı koruyacak şekilde düzen yap
    3. si topların" piyon "olarak düşün ve "okcular da fil " senin topunu ve havanını koruyacak şekilde düzenlendir .
    4. si duvar ilk fullenecek birimdir.
    5.sihirdar büyüsü olanı o savunma yıda maden depolarını koruyacak şekilde düzenle korusun .,
    6. gelen saldırları izle ona göre düzen al
    7.yem atacağın düzen verirken herifin oradan girmesine ve senin orayı bombalayacağını düşünerek bir düzen sağlayabilirsin.bu kesin süper bi hamle "anant gibi " satrançta bile bazen karşıya yem vereceğin karşılıgında iyi şeyler alacan .
    8.si saldırdıgın birimlerin kupa düzeylerine bakıp savunma hattını ona yapabilirsin."bilmiyorsan bir bilene sor" mantıgı adam iyi defans yaptıgına göre
    sen saldırdıgında kazanırsan 30 puan üstü olanı yap kendi defansına alla alla daha ne diyim al sana stratejinin hası ve kralı bu tür oyunlarda fazla düşünmeyecen iyi bir adam veya fazla askerı olan adam her türlü kupa alır ama
    iyi savunmak seni diğer basit saldırlardan korur paranı yoksa muhafaza edemen hydi kolay gele.

• herşey içeri alınmış gibi.Hepsine ayrı ayrı sur çeksen daha korunaklı olabilir.Dışada bi sur çekersen tamamdır.
  • xffx X kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, satranç mantığı iyiymiş daha önce hiç düşünmemiştim.
    Şah: köy binası
    Vezir: klan kalesi
    At: Sihirbaz kulesi
    fil: Okcu kulesi
    Kale: Toplar
    piyonlar'da toplayıcılar ilk olarak toplayıcılara saldırıyorlar arkasındaki ekip'e zaman kazandırıyor.
    Ama işin en önemli kısmı duvarlarda duvarları tamamen mor yaptım şimdi onunda üstünü basıyorum.

• önemli değil elimizden geldigi kadar yardım etmeyi severim . Fakat sana bi tiyo bu oyunda cok saldırı yapp para kazanman daha önemli savunma bi yere kadar .gelişmen için paso para lazım ve inşaat kulubesnn azlıgı senn gelişmeni engelliyor.
    bu 2 sini hızlı yaptıkca cok cabuk gelişir ve cok ileri seviye olursun saldırı içinde yorge yao yu izle diyecem ama o çinli ipne pixseline kadar bakıyor oyunda zati o adam her oyunda iyi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: xffx

önemli değil elimizden geldigi kadar yardım etmeyi severim . Fakat sana bi tiyo bu oyunda cok saldırı yapp para kazanman daha önemli savunma bi yere kadar .gelişmen için paso para lazım ve inşaat kulubesnn azlıgı senn gelişmeni engelliyor.
    bu 2 sini hızlı yaptıkca cok cabuk gelişir ve cok ileri seviye olursun saldırı içinde yorge yao yu izle diyecem ama o çinli ipne pixseline kadar bakıyor oyunda zati o adam her oyunda iyi :)

Hocam köyün şuanki halihttp://i.hizliresim.com/OJLZBD.png

• kara iksir kutusu var onu clan kalenle yer değiştir. güzel olmuş eline sağlık daha iyi şuan
  • xffx X kullanıcısına yanıt
    Bence dogru yazmissin zaten bende senin gibi dusunuyorum

• şahsen kotu oldugunu dusunuyorum. kafa karıstırıcı bır duzen yaparsan tuzaklarıda ıyı yerlestırırsen denk leveldekılerın koyunu alması baya zorlasır.
  • Duvarları 7. seviye yaptıktan sonra basacağım köy binasını. Şuanlık köyün düzeninde bir sıkıntı yok saldırıları kazanma oranım arttı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.