|
Tabi bu, nerede olduğuna da bağlıdır ama aileden mal mülk kalması, diğer insanlara göre başlı başına bir avantajdır. |
|

|
Tabi bu, nerede olduğuna da bağlıdır ama aileden mal mülk kalması, diğer insanlara göre başlı başına bir avantajdır. |
|
Hiçbir zaman satılmayacak mülkler. Satılsa bile 20-30 hissedar. Ele geçecek 3 kuruş maddi olarak değil ama doğayı keşfetmek, özgürce cocukluk yaşamak, gerçek tecrübeler, çiftçiliği örenmek desen evet baya önde başlıyorlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Evet hocam, katılıyorum.Aslında para çocukta değil anada babada. Mirasın düşmesi çok geç yaşları buluyor. zaten düşse bile herhalde çocuklar faydalanır < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Dedemden klan bir tarla var. Dedem öleli 30 sene oluyor ama anaanem ben bu yeri sattırmam dedi. Ananem de 10 sene once 2016 da öldü. Annem teyzem biri satılsın biri satılmasın vs dedi. 2019 da teyzem bu aeazinin yarısına sahip olduktan 5 yıl bile dolmadan öldü. Şimdi birsürü kuzen ve annem tarlaya hissedar. Annem bu arazinin yarısına sahip oldu ve 65 yaşında sahip oldu. Şimdi 75 yaşında. Yani bu arazi hep kuzenler teyzeler vs ile kavga dövüş ve kötülük getirdi. Olmasaydı daha iyidi. Satılsa 45 milyon para eder kişi başına düşecek para 5m. Ama tabi kuzenlerin de kimisi satalım diyo kimisi satmayalım diyo kimisi emeklilikten sonra ciftçilik yapacam diyo her kafadan bi ses. yani biz de köyde yaşadık buyuduk. Ama maldan mülkten hayır görmedim. Kimsenin de gördüğünü görmedim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|