Şimdi Ara

Koxp döneminde Warrior nasıl kasılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar can sıkıntısını gidermek için bir warrior yapıyorum.Biraz itemim var.Fakat görüyorum ki heryerde koxper var.Slot bulmak imkansız gibi.Deru , apost desen bomboş duruyor.Bu durumda warriorumu nasıl kasabilirim ? Daha önceleri bu tecrübeyi edinen arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum.

• cevap zaten başlıkta...Koxp ile.
  • Warrior koxp varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: StarkDun

Warrior koxp varmı

Sen baya uzak kalmışsın oyundan sanırım
  • Aydınlatırsan sevinirim.
  • herkez kopsla kasıyo diye birsey yok, legal yollardan kasanlarda var benim variorum şuan da 66 sürekli paramun da kasıyorum... ama tabi servere göre değişir...
  • Ben en iyisi aydınlatmıyım,yoksa edit charlara güle güle kullan diyen hf(Koxp) karşıtı insanlardan tepki alırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warıor mu Mage mi Asas mı???
    18 yıl önce açıldı
    asas mı warrior mu
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hf al okcu kas bitane +60 onla birlikte warrioru al pt birlikte kas
  • Koxper arkadaşın olcak anca
  • eskiden dh de k0xp diyen adamı dediğine pişman ederlerdi şimdi tavsiye verir olduk. Şu k2 nin bizi düşürdüğü duruma bak ya kalleş herifler
  • +60 isen paramuna almaları lazım. R2 full gosper olabilir ama R1 genellikle legal oluyor.(Her server böylemi bilmiyorum tabi) Diğer yandan apos ve deru için legal adamlar zaten aç. Emc ye gidip orada parti kur. Olmadı seek ten adam topla. Bdw leri sakın kaçırma ve kağıtları boşa harcama. +60 olunca zaten Eslant ağırlıklı olarak legal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeShTeR

eskiden dh de k0xp diyen adamı dediğine pişman ederlerdi şimdi tavsiye verir olduk. Şu k2 nin bizi düşürdüğü duruma bak ya kalleş herifler

Aynen öyle kardeşim kimse koxperim demeye cesaret edemizdi ki biçok kişide kullanırdı . herşey değişti herşey
  • Ahh ahh ne kadar özledim şu oyunu bir bilseniz..Şu hilelerin önune geçilse 1 saniye bile düşünmeden tekrar başliyacam ama...
  • Arkadaşlar sakın koxp kullanmayın.3dk kurdum banlandım.millet o kadar kurar bişi olmaz.Şansa bak arkadaş ya
  • Kasılmaz , alınır.
  • bdwlerden gelen expler,ex scrollar,geceleri slotları dolaşıp oto parti açık unutmuş koxper aramak bulunca sabaha kadar kasmak,
    hf ye gelnce evet warriorlar mageler hepsi kullanıyo
    hatta warriorlar slot içinde geziyor çıkan mooblara :S
    adamlar baya ilerlemiş
    gerçi ben hf kullanmıyorum ma hf li adamlarla partiye girmemek elde değil ,herkes kullanıyor çünki
  • en iyi yöntemi aga kasarmısın bu duruma düşürdüler çünkü itemin ne kadar olursa olsun hf yoksa işe yaramazsın
  • Sunu soyliyim premium yoksa koxpsuz kasamassınn acık acık soyluyorum ama plat varsa zorda olsa kasarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenex

+60 isen paramuna almaları lazım. R2 full gosper olabilir ama R1 genellikle legal oluyor.(Her server böylemi bilmiyorum tabi) Diğer yandan apos ve deru için legal adamlar zaten aç. Emc ye gidip orada parti kur. Olmadı seek ten adam topla. Bdw leri sakın kaçırma ve kağıtları boşa harcama. +60 olunca zaten Eslant ağırlıklı olarak legal.

R1=p1 p2 k0xper brahman koxper gg-sg koxper; cz:boş party bile yok
    R2=gg-sg koxper öbür slotlar boş
  • dogru logosta da oyle nerdeyse legal kasmak bitti :S
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.