Şimdi Ara

Koxp Bitti mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
4.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce Akara2 arenada adam bana seri 5li ok atıyordu .. Hilenin önüne geçilemez , hileyi yapan da insan antihileyi yapan da .. Örneğin vista için kopyalanamicak diyorlardı , piyasa sorunsuz çalışan kopya vistalarla dolu .. Bu işler böyle , herşeyin bi sektörü var ve illegal sektör hep bi kademe önde ..

Orjinalden alıntı: 6e

Karşı Irka Attack = Kalktı
    Seri Minor Tbl = Kalktı
    Seri Cs Tbl = Kalktı
    Aynı Anda Pot Basma = Kalktı

Koxp Çıkıcak Fakat Pk Alanında Kullanılmıcak Malum Sitede Koxp Yapan Şahıslar Kendileri Söylüyor Haydi Hayırlısı

Gayette kalkmadı bugün vs de adam canı inince hemen hp potu basıyor minorun yanına
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertftceza

quote:

Seri Minor Tbl = Kalktı
    Seri Cs Tbl = Kalktı

Koxp Çıkıcak Fakat Pk Alanında Kullanılmıcak Malum Sitede Koxp Yapan Şahıslar Kendileri Söylüyor Haydi Hayırlısı

Gayette kalkmadı bugün vs de adam canı inince hemen hp potu basıyor minorun yanına

hala çalışıyor minor tbl aynı anda pot basma olayı

• quote:

Orjinalden alıntı: _MeMeNto_

quote:

Orjinalden alıntı: mertftceza

quote:

Seri Minor Tbl = Kalktı
    Seri Cs Tbl = Kalktı

hala çalışıyor minor tbl aynı anda pot basma olayı

Evet logos ardreamde kullanan birsürü kişi var.

• quote:

Orjinalden alıntı: JusT18

minorun yanina hp pot basmasi yasak mi ?

Demek istediğim aynı anda hp ve mp pot basmak
  • quote:

Lanet Olsun Neden Bende Çalışmıyor Peki ? (Cenabet Şansı )

Bendede çalışmıyor bulamadım bi türlü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lev@ -- 23 Nisan 2009; 13:52:09 >
    Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın...
  • heaven fire cikti bile
    ama oto ban varmi yokmu ilerde belli olacak
    Ücretsiz ve Türk yapımı MonsterMMORPG oyunu Pokemon tarzında şu an itibarı ile 658 farklı (profesyonel çizim ve özellikleri profesyonelce atanmış) canavara sahiptir ve MonsterDex sayfasından canavarlara bakabilirsiniz.
    Oyunda ekstra efektleri ile (burning-yanma, freezing-donma vb...) beraber çalışan 550+ saldırı, bütün efektleri çalışan 207 yetenek (ability) ve özellikleri tam olarak çalışan 296 farklı eşya bulunmaktadır.
    Oyunda Live Battle-Canlı Savaş (PVP) Mükemmel Şekilde Çalışmaktadır || Güncel Versiyon : Alpha 1.1.5

Not : Bu imzada kullanılan linkler forumdestek@donanimhaber.com tarafından onay almıştır!
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeFurkan

heaven fire cikti bile
    ama oto ban varmi yokmu ilerde belli olacak

HF beni bağlamıyor ben pk da canımı sıkan adamlardan bahsediyorum.
    Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın...
  • Önümüzdeki hafta Hfyi bir test edelim bakalım
  • Yeni server açacaklarına şu koxu kaldırsalar çok dha güzel olurdu çoğu player için şuan bence yeni server gereksiz legit oyuncular için. 1 ay sonra 75ler çıkmaya başlar piyasaya. Bence çoğu kişi 2-3 hafta sonra eski serverına geri döner.
  • Şu yeni patchle beraber Tbl, Koxp, Kobot veya diğer illegal programların iptal edildiği söyleniyor. Artık bu kişiliksiz insanlar kobot denilen programa öyle alışmışlarki, yapan adamlara yalvarıyorlar yenisini çıkarın diye. Ayıptır bunların yaptığı, nasıl zevk alıyorlar böyle yaptıklarında anlamıyorum, bizim oyunumuzun içine ediyorlar.
    Koxp olduğu süre zarfında oyunu bıraktığımı açıklamıştım, Allah'ın eziği seri potundan tut, fazladan +1000 küsür Hp, +200 küsür Ac, +%10 attack kazanıyordu, sonrada kestim, ettim diye geçiniyordu. Gerçekten acıyorum böyle insanlara, eğer gerçekten bu program ve Tbl kalktıysa şimdi ne yapıcaklar gerçekten çok merak ediyorum, oturur ağlarlar artık bu oyun için.
    Koxp'un yayınlandığı siteye bir girip baksanız bu insanların acınası halina gülersiniz, yalvarıyorlar adama çıkarın yenisini diye. Öyle hazıra konan bir millet olduk, emek denilen şey hiç kimsenin umrunda değil artık.
    Biz +50 hp, +50 defans nasıl kazanalım hesabını yaparken, bunlar kullandıkları programlarla, kral oluyorlar. Şu programları yapanların, bu mesajımı okuyacağına ne kadar inanmasamda onlardan ricam, lütfen exp koxp haricinde herhangi bir koxp çıkarmayın. Bu ne Exp buglı, ne Np buglı, ne de Hp, Ac, Attack buglı bir koxp olsun. Aç gözlü bir millet olduk önceden exp koxp için yalvaranlar şimdi bu özellikleride istiyorlar.
    K2'de güya çift güvenlik sistemi getiriyordu, getirdiği güvenlik sistemi ne kadar şu anda engellemiş dursada bazı şeyleri, 1 hafta içinde yine eski haline döneceğini düşünüyorum, açık ve net bir şekilde k2'den bir b.k olmaz diyorum.
    HF yenisini çıkarmış, umarım diğerleri çıkarmaz daha da önemlisi ÇIKARAMAZ!

• :D koxP kalkmamistir oto ban filanda yok Exe nin Memory Ayarlari deqismistir proglamlamayi bilen kisi bunu cok kisa sürede cözüp programlara uygulaya bilir tipki benim gibi :D Yeni Serverde ilk 70 ben olucam
    Suan free KoxPlar ufak bir islemle aktif hala gelebilir..

dipNot : hala %50 exp sc vb.. sc ler calisiyor :D birde plat var deyme keyfime ^^

Not : hf'den bahsetmiyorum ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RhyN -- 23 Nisan 2009; 14:27:50 >

Orjinalden alıntı: RhyN

:D koxP kalkmamistir oto ban filanda yok Exe nin Memory Ayarlari deqismistir proglamlamayi bilen kisi bunu cok kisa sürede cözüp programlara uygulaya bilir tipki benim gibi :D Yeni Serverde ilk 70 ben olucam

dipNot : hala %50 exp sc vb.. sc ler calisiyor :D birde plat var deyme keyfime ^^

Oh ne güzel, aferin size.

Orjinalden alıntı: Alp

quote:

Orjinalden alıntı: RhyN

:D koxP kalkmamistir oto ban filanda yok Exe nin Memory Ayarlari deqismistir proglamlamayi bilen kisi bunu cok kisa sürede cözüp programlara uygulaya bilir tipki benim gibi :D Yeni Serverde ilk 70 ben olucam

Oh ne güzel, aferin size.

ßinBaşımdanda aferini aldim Çok mutluyum

• Ben bi hf yi deniyim.

Steam ID: kaan0zer
    BlackOps Nick : Tony Almeida
    BC2 Nick : Matthew.
    TDU2 Nick: Kaan
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.