Merhaba arkadaşlar, Az önce oyunda iken commander 4 defa yazı gecirdi.''Bundan sonra koxp kullananlar 999 oto ban yiyecektir''Şeklinde resmi sitede yazıyor falan dedi.Acaba dogruluk payı varmıdır?Resmi siteye girdim öyle bir açıklama goremedim,resmi foruma girdim ordada göremedim.Bilgisi olan varmı acaba?
Koxperların gözünü korkutmak için demişlerdir. Sonuçta resmi bir açıklama bulamamışsın
quote:
Orijinalden alıntı: 6e
Koxperların gözünü korkutmak için demişlerdir. Sonuçta resmi bir açıklama bulamamışsın
Sordum zaten pm atıp aynen böyle soyledi bende bosuna umutlanmıstım.Her yeri didik didik ettim,hiç birşey bulamadım.
quote:
Aynen oyledir
quote:
Koxperların gözünü korkutmak için demişlerdir.
+1
ama fena olurdu ha :D Düşünsenize tpt alıyosan char 999 :D Ama koxp açmayıp tpt yiyende var örnegin
quote:
Orijinalden alıntı: PaNoZ
ama fena olurdu ha :D Düşünsenize tpt alıyosan char 999 :D Ama koxp açmayıp tpt yiyende var örnegin
Bahsettiğin hususta ki özelliklere sahip bir characterim var. Kosper olmama rağmen, arkada farm ville yada benzeri bir oyun açık olduğu zaman affetmiyor. Geçiriyor 48 saati.
Oda birşeymi bende torrent açıkkken ben oyuna giriyorum tpt veriyor
quote:
Orijinalden alıntı: Nickname...
quote:
Orijinalden alıntı: PaNoZ
Bahsettiğin hususta ki özelliklere sahip bir characterim var. Kosper olmama rağmen, arkada farm ville yada benzeri bir oyun açık olduğu zaman affetmiyor. Geçiriyor 48 saati.
İyiki söyledin farmımıza falan KO 'dayken girmeyelim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme