Şimdi Ara

Kova rüştü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rüştü miyadını doldurdu artık.Ama atılan başlığıda hiç doğru bulmuyorum.Geçmişte fenerin ve milli takımın kalesini başarıyla korumuş barçaya transfer olmuş bir kalecidir.Artık yaşlandı ve eski performansı yok.Dünkü maçın hakkı beraberlik falan değildi kesinlikle beşiktaşın hakkıydı.Rüştü o hatalı golleri yemese beşiktaş maçı alırdı.Mustafa denizlininde çok büyük yanlışları vardı maçta.Holoskoyu çıkaracağına nihatı çıkarmalıydı.Ayrıca ismail köybaşı ve ibrahim kaş' da kötüydüler.Diğer oyuncular bence iyi oynadı.Özellikle Ernst ve Nobre' yi çok beğendim.Fenerbahçeli olarak dünkü maçı izlerken adeta çıldırdım.Başımda saç kalmadı yola yola.Bu beşiktaş adamdan saç maç bırakmaz arkadaş.
  • Barcelona'ya gittiğinden beri müthiş irtifa kaybetti,hala da kaybetmeye devam ediyor.
    Kendine yazık etmemesi için Futbolu bırakması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fethiyetv

quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

10 Kişinin saçma sapan oynadığı maçlarda Hakan en azından saçma sapan gol yemiyoriyi sen kendi mantığınla Rüştüyü oynat

Liverpool'un attığı 8 golden bir tanesi bile bahsettiğin gollerden değil mi

adam bir maç kötü oynadı diye kariyerimi bitiriyorsunuz hemen o maçta top döndü dolaştı kaleye girdi defans berbattı hakan da kötüydü olabilir bir kaleci her maç çok iyi olmayabilir rüştü kaç sene oynadı her maç süper miydi yani ama oynadı bırakın hakan'a şans tanıyın da yerli kaleciler gelişsin volkan ne hatalar yaptı yani ne çabuk unuttunuz

• Adam bir maç kötümü oynadı, adam bir maçta 106 senelik klübün tarihini değiştirdi, 8 golü yediği günün ertesinde satardım ben olsaydım

quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

quote:

quote:

10 Kişinin saçma sapan oynadığı maçlarda Hakan en azından saçma sapan gol yemiyoriyi sen kendi mantığınla Rüştüyü oynat

adam bir maç kötü oynadı diye kariyerimi bitiriyorsunuz hemen o maçta top döndü dolaştı kaleye girdi defans berbattı hakan da kötüydü olabilir bir kaleci her maç çok iyi olmayabilir rüştü kaç sene oynadı her maç süper miydi yani ama oynadı bırakın hakan'a şans tanıyın da yerli kaleciler gelişsin volkan ne hatalar yaptı yani ne çabuk unuttunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Technics

Adam bir maç kötümü oynadı, adam bir maçta 106 senelik klübün tarihini değiştirdi, 8 golü yediği günün ertesinde satardım ben olsaydım

quote:

quote:

quote:

Diğer 10 adamı asman gerekir öyleyse

• my name is rüştü and I use mangal kömürü
     Kova rüştü
  • Bir galatasaraylı olarak, bırakın rüştü..bırakın teknik direktörü..bırakın başkanı...dün maçı anlatan spikerde de, sahadaki ilk 11de de.. ruh yoktu futbol bu değil..saç baş yoldum evde bu kadar kabulenerek oynamak olmaz..top ayağımdan çıksında nasil çıkarsa çıksın düşüncesi ile olmaz yazık oldu.. nasil toparlanırsa toplarsın hemen ölü toprağı atması lazım beşiktaşın.
  • rüştü'nün beline ip bağlamak lazım direklerden en fazla 1 metre ileriye açılabilsin diye bu nedir ya her maç aşırtma gol mü yenir be birader... dursana kalende
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark alien

katılıyorum. bu başlık rüştüye karşı bi saygısızlıktır.

Az bile.Buna kova denmez.Bidon oğlu bidon.Kaleye defanstan adam soksak daha başarılı olur yada ben geçsem.Üstüne gelen top nası gol olur yahu ? Keza geçen sene Portoya RÜŞTÜ YÜZÜNDEN elenmedik mi ? Saçma bi gol yedi..Sezon sonu bırak git rüştü.Beşiktaşta 1 maçı kurtardığını hatırlamam keza 10 maçı senin yüzünden kaybettik belkide..Yeter..
  • Saygısılıkmı daha neler az bile hasan şaş gibi olmak istemiyorsan zamanında paraya doyarsın hata yapmaya başlayınca efendi efendi bırakırsın zaten fener atığıdır kendisi bizim başkanda öyle bir alışkanlık var fenerin atıklarını takıma topluyor.
  • adam geçmişte iyi işler yapmış olabilir.geçmişte güzel işler yaptı diye adama katlanmak zorunda değiliz.bir de adam neden gitsin göndermedikten sonra yönetim.para kazanıyor.kendince haklı.beşiktaş artık tr de isim yapmış ama yaşını almış başını almış futbolcuların sırf 3 büyüklerde oynamak için oynadığı bir kulüp oldu çıktı.beşiktaş taraftarı vefasız değil.genel itibariyle iyi bir performans çizen bir maç kötü oynayan adamdan bahsetmiyoruz burda.adam kötü işte.neyi kabul etmiyorsunuz.golde hatası var yada yok.adam kötü.kaleye geln her topta adam yüreklerimizi ağzımıza getiriyor.o kadar iyi ise bütün milli maçların kalesini korusun o zaman.zaten eğer 3 büyüklerin kalecisi türk ve milli takıma alınmıyor yedek kaleci bile olamıyor ise bir cacık olmaz ondan.kovada dersin bidon da.fazla merhamet maraz getirirmiş.kovalık yapmasın oda.

milyon dolarları alırken iyi oluyor ama.aldığın paranın hakkını vereceksin kardeşim.veremiyorsan şerefinle bırakacaksın arkandan laf söyletmeyeceksin.dediğim gibi adama sabretmek zorunda değiliz.gitsin başka yerde top oynasın.

• Bence rahat berabere kalacağı maçı rüştü sayesinde yenildi Beşiktaş, kazanmasını isterdim.
  • ben bir fenerli olarak dünkü maçı izledim yemin ederim maçtan 1 gram zevk aldıysam. Spiker bile kabullenerek anlattı maçı.Bir ara ana bacı sövcek sandım spiker.Zaten kendisi de dedi maçtan sonra şampiyonlar ligine hiç yakışmayan bir maç oldu diye.Akşam CSKA takımı gerçekten normal CSKA'ya göre çok kötü oynadı.Bunu samimi olarak söylüyorum ama beşiktaş bir karamsarlık içinde oynadı.Şahsen ilk 2 maçınız da büyük bir fırsat olan maçtı ama siz milyonda bir bulunan 2 önemli fırsatı teptiniz.(diğeri M.UNİTED)

Rüştü hakikaten 2. golu tutabilecek bir kaleci(idi.)Bu arada beşiktaşın 90+2'De attığı gol hakikaten çok güzeldi ayakta alkışladım.

Yıldırım DEMİRÖREN acaba neyi bekliyor ? Anladık para yok ama ucuz oyuncu alcaksan da adam gibi seçim yap.Genç al.Bir an önce başkan değişmeli sizde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technics

Adam bir maç kötümü oynadı, adam bir maçta 106 senelik klübün tarihini değiştirdi, 8 golü yediği günün ertesinde satardım ben olsaydım

quote:

quote:

quote:

PFF
    Dünki maçtan bahsedince herşeyi Rüştü'ye maletmemek gerekir takım kötü oluyor,
    takımın kötü olduğu Liverpool maçına gelince tüm suçlu Hakan oluyor.

Anlaşıldı Rüştü'den memnunsun.

• Futbolda dün yoktur diyor ve konuyu kapatıyorum
  • pffı mıfıı bırakta 8lik liverpool maçını izle bir bakalım yenen sekiz gol nasıl yenmiş neden yenmiş

quote:

Orijinalden alıntı: LastSoldi3r

PFF
    Dünki maçtan bahsedince herşeyi Rüştü'ye maletmemek gerekir takım kötü oluyor,
    takımın kötü olduğu Liverpool maçına gelince tüm suçlu Hakan oluyor.

Anlaşıldı Rüştü'den memnunsun.
  • Habertürk ...
    İşte inanmak bile istemediğimiz iddia: Kızgın taraftar havaalanında yönetici Hakan Aksoy’u yanına çağırdı. CSKA maçında hatalı gol yiyen Rüştü’yü istediklerini ve onun gelmesi halinde kimseye bir şey yapmayacaklarını söyledi. Bu isteğe sinirlenen Aksoy, konuyu başkan Yıldırım Demirören’e anlattı. Demirören de çok kızdı ve takımın arka kapıdan çıkarılması talimatını verdi.
    Ohaa yaa.. Sizin gibi taraftarlar olmaz olsun ne bu ya
  • Rüştü'nün uzaktan çekilen şutlarda zayıf olduğunu bilmeyen yok.
    hatta bunu en iyi bilen bjk li arkadaşlar.
    şaraçoğlunda 4-3 yenildiğimiz maçta kalemize 4 kere gelmiş 3 ünü de uzaktan atmıştınız.
    bizim kaledede rüştü o maçtan sonra bitti zaten.
    genel olarak rüştünün yediklerine bakın jeneriklik goller.
    sanırım cska maçından sonrada sizin takım için bitti rüştü.
  • rüştü formsuz, sakatlıklardan dolayı bacakları güçsüz, bunu en futboldan alakasız adam bile görebiliyor anlayabiliyor, mustafa denizli nin de teknik direktör olmadığı ortaya çıkıyor, bunu buradaki adamın görmesi değil takımın başındakinin görmesi gerekir, kaleciyi geçtim en kilit mevki takımın herhangi bir mevkisindeki futbolcuyu bile sakat sakat oynatırsan mahvedersin yok edersin, bunu sadece yerli teknik direktörlerimiz yapar tabi o da ayrı mesele, burada hiç ingiltere de ispanya da italya da bir futbolcunun sakat olduğunu bilerek oynatılıp da sonradan koca sezonu kapattığını duyan var mı?

sonuç olarak rüştü formsuz ve güçlü durumda değil, bu yüzden dinlendirilmesi hakan ın oynatılması gerekirdi, oldu da rüştü oynayabilirim dese bile teknik direktör olarak geçinenlerin futbolcularının form durumunu görüp ona göre tercihler yapması gerekirdi

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.