Şimdi Ara

KÖTÜ LİSE PIŞMANLIKTIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 16 yaşında bir lise öğrencisiyim . Akademik olarak size çizelgemi anlatacağım ve bu engelleri nasıl yıkmalıyım?

- Ortaokulda herkesin girdiği gibi TEOG'la ilk önemli sınavımı atlattım . Beklediğimden kötü bir sonuçla vasat bir anadolu lisesine gittim . Çok önyargılarım vardı,bendede hata vardı.
    9.sınıfta bana bazı hocalar sınav ortalamasının altında girdi , 80 aldığım sınavlara 70 75 sözlü girdiler . Hocalara gittiğimde çeşitli küçük şeyleri bahane ettiler .

Matematikten proje ödevi aldım ,üçgenler hakkında . Ölçütlendirme , üçgenlerin tarihçesi , kaynakça ,bir kaynaktan bütün üçgen soruları çözülecek , üçgenler full konu anlatımı , 1956-2017 arası soru çözümü .
    Ben 35-40 gün önceden başladım , her gün oturup saatlerimi harcadım . Hoca ucgenlerin tarihcesini arastirin dedi , gittim bir teknik universiteye ( anonim kalayım ) ingilizce kaynakları çevirdim . 1956-2017 sorulari cozuldu , sorular cozuldu . Gelen not 54. Öğlen dışarı çıkmayıp soru yazıp çiziyordum.

Benden 2 hafta sonra gec getiren kursun kalemle yazilmis proje odevini getiren arkadas 75 kusur not aldi. Velime gittim , konu anlatimi eksik dedi . Konu anlatimi kismi 20 puandı , donem sonuydu ugrasmadi , benimde isime gelmedi ; e okul kapanmisti zaten .

Gelsin 10.sınıf ; yapılan en ufak bir kodlama hatasında hocalar puan vermiyor . Yok işte universite sinavinda ne yapacaksin vs. demeyin . 10.sınıfım,soruları silerken son dakikada unutulup gitti . Bendede hata var biliyorum ama şunu söyleyeyim , inanın diğer okullarda bu uygulanmıyor neyse bu tartışmaya açık bir konu . B*k atmak gibi bir durum olmasın.

10.Sınıfta okul tarafından seçilen seçmeli dersler ; matematik ve osmanlıca.

Osmanlıcada hoca geliyor şunu çevirin oldu bitti . Gevşeğin teki biraz . Kimin bilip bilmedigi umrunda degil . Ilk sinavindan evde kendim calisarak 73 aldim . Şuan saat gece 1 sularında notuma G girmiş yani sınava girmemişim , meğer ben o sınava girdim ve ben hariç bütün notlar girilmiş .
    Bakalım ne diyecek merak ediyorum yarın .

Bakın ben Galatasaray,Kabataş vs. liselerinde okumuyorum , ben 10.sınıf öğrencisiyim ve ben o liseye yüzde 15-20 dilimlerle gittim . Ne düşünüyorsunuz nakil alamıyorum ailemden dolayı . Hedeflerim ve ideallerim doğrultusunda gidemiyorum,kafaya takıyorum .
    Yardımcı olun lütfen , yoksa 2 sene sonra obp yetmiyor diye konu açıp ağlayacağim bu forumlarda
    İnanın , bütün sayısal derslerim 77-90 aralığında . Sayısalcı olmak istiyorum ama işte.. Ortalama sıkıntı ortalama...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ilin meb sorumlularinda tanidik varsa sikayet et hocalari adam olsunlar.

• Ortalamadan daha dusuk sozlu vs girilmez diye soylenti vardi. Dogru ise onlari da sikayet et.

• quote:

Orijinalden alıntı: Artyom A. C.

Ortalamadan daha dusuk sozlu vs girilmez diye soylenti vardi. Dogru ise onlari da sikayet et.
    Öyle bir şey yok. Öğrencilerin uydurması.
  • Bimer,Cimer ne varsa şikayet et

• Emre D kullanıcısına yanıt
    Etik değil bir kere :(
    Bana ingilizce hocam yapmıştı 5 gelcekken 4 e düşürmüştü xd yoksa 4 ken 3 e mi
    Mmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fallen Angel by A.C

Etik değil bir kere :(
    Bana ingilizce hocam yapmıştı 5 gelcekken 4 e düşürmüştü xd yoksa 4 ken 3 e mi
    Mmm
    Etik olmaması duruma göre değişir. Kimi öğrenci var, ödev yapmaz, malzemesini getirmez, dersin düzenini bozar ama notları oradan buradan alıp veya kitaptan çalışıp sınavda iyi yapar. Buna düşük verilebilir. Ama hem davranışı güzel olup hem notu iyi olanınki düşürülmez. O etik değil işte. Hocanıza sorabilirdiniz neden düşürdünüz diye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lise mezunu ne işler yapabilir?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Üzülme dostum imam tayyip lisesine üçgen geçiş yaparsın.Millet araplaşmak lat menat uzzaya tapan kavme bayılıyor sallarsın 2 hadis bakara makara günde 5 defa eyyyyy çektirirsin AKADEMIK SIFATIN ORDUNARYUS PROF DOÇ EYYYY MAKAMLI imam abuzittin yandan gider .Salla aleyhine sallam succuk dik dur eğilme receppp seninleeeee araplaşma eğitimi şarttttttt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgem -- 6 Ocak 2019; 14:18:25 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Emre D kullanıcısına yanıt
    Kanka yıllar oldu,hocam kim onu bile hatırlamıyorum üni bitcek :D

K.S'ne: salla kanka,hayatta bazen boşvermeyi öğrenmen gerek
    Emin ol daha iyi liseye gitseydin yine aynı sorunlar olcaktı :)
  • Lisenin önemi yok kendin basarili olmak zorundasın sınavlar bölümüne gir oraya yaz tavsiye al internette hocadan bol bir şey yok dert etme iyi üniversite kazanmak için iyi lisede olman gerekmiyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.