Şimdi Ara

Kötü Haber, Benzin yine zamlandı YUH diyom

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yurtdışında petrol fiyatları 70 dolar sınırında dengeye oturmasına karşın içerde dolarda yaşanan dalgalanmalar araç sahiplerini vurmaya devam ediyor.
    Benzin fiyatlarına haziran ayında ikinci kez zam yapılırken, pompa fiyatları bu kez 3 YTL'yi de geçti...
    95 oktan ve 98 oktan kurşunsuz benzinlerin rafineri çıkış fiyatına, bugünden geçerli olmak üzere zam yapıldı. Zammın, pompa fiyatlarına yüzde 2.24-2.27 oranında yansıması bekleniyor.
    'Çıplak' metreküp rafineri çıkış fiyatları, 95 oktan kurşunsuz benzinde yüzde 5.83, 98 oktan kurşunsuz benzinde ise yüzde 5.89 arttı.
    Pompa fiyatlarını ilgilendiren 'vergili' rafineri çıkış fiyatındaki artış ise 95 oktan kurşunsuz benzinde yüzde 2.27, 98 oktanda ise yüzde 2.24 oranında oldu.
    Buna göre, 95 oktan kurşunsuz benzinin çıplak rafineri çıkış fiyatı metreküpte (bin litre) 868.78 YTL'den 919.46 YTL'ye, vergili fiyat da 2634.26 YTL'den 2694.06 YTL'ye yükseldi.
    98 oktan kurşunsuz benzinin çıplak rafineri çıkış fiyatı da metreküpte 910.58 YTL'den 964.20 YTL'ye, vergili fiyat da 2827.56 YTL'den 2890.83 YTL'ye çıktı.

İstanbul'da benzin 3.05 YTL

Tüpraş'ın zammının ardından benzin istasyonları da yeni fiyatlarını belirlemeye başladı. Fiyatlara ortalama yüzde 2.7 zam gelirken, 95 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatı tarihinde ilk kez 3 YTL'nin üzerine çıktı.
    95 oktan kurşunsuz benzin İstanbul'da ortalama 3.05 YTL'ye, İzmir ve Ankara'da ise 3.04 YTL'ye satılıyor. 98 oktan kurşunsuz benzinin pompa fiyatı da İstanbul'da 3.26 YTL'ye, Ankara ve İzmir'de 3.25 YTL'ye yükseldi.

• Bende YUH!! diyorum artık yani tadı kaçtı iyice bu işin
  • lpg ye donusum yapalım baska yolu yok
  • hükümete kocaman bi yyyyyyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

bizden verigiya alıp mercedes s serilerine binmeyi biliyolar tanıdıklarına ihale yedirmeyi biliyolar sonrada vatandaşa zammı ........ ne diyim bilmemki öbür dünyada ne cevap verecekler.............
  • Geliyo arkadaslar gorecek onlar zammi sandikta yakindir oc alma vakti
  • Daha cok zam gorcez gibime geliyor...

Eskiden arabaya binmekten zevk alırdım. Şimdi cok cok zorunlu olmadıkca kullanmıyorum
  • opette eurodieselde 2.510 olmuş yuh ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: DR_SHARP

Geliyo arkadaslar gorecek onlar zammi sandikta yakindir oc alma vakti

Bırak abi ya geçen bi araştırma yapılmış akp nin oy oranı artmış...bizim milletimizin hoşuna gidiyo heralde yapsınlar zammı..................

eylem diyosunuz da kimle kiminle? bu adamlarlamı? eylem yapılacaksa her yerde sesimiz duyulacak ama nerde buradan 1000 kişi toplasan ne toplamasan ne?
  • ya neden aynı konu 2 kere acılıyorki biraz daha dikatlı olsak iyi olacak saygılar .... Böyle hukumetin ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkness_rocker -- 28 Haziran 2006; 12:17:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pink_Cadillac

Daha cok zam gorcez gibime geliyor...

Eskiden arabaya binmekten zevk alırdım. Şimdi cok cok zorunlu olmadıkca kullanmıyorum

kesinlikle haklısın önceden arabayla gezerken benzin göstergesine bakmazdım ble simdi gözümü ordan alamıyorum ya arabayı olduğu yerde calıstırmak bile lüx olacak yakında ..buna eminim yane bu hukumetin bu devletin sonu hiçte iyiye gitmiyor .. Allah sonumuzu Hayır etsin Saygılar

• quote:

Orjinalden alıntı: Fiatci

quote:

Bırak abi ya geçen bi araştırma yapılmış akp nin oy oranı artmış...bizim milletimizin hoşuna gidiyo heralde yapsınlar zammı..................

eylem diyosunuz da kimle kiminle? bu adamlarlamı? eylem yapılacaksa her yerde sesimiz duyulacak ama nerde buradan 1000 kişi toplasan ne toplamasan ne?

Haklisin dostum ya bizde bu mantik oldukca daha cok koyun gibi meleriz buda ama bir icrahat cikmaz.Devletimizde sagolsun sagmaya devam eder

• quote:

quote:

quote:

Haklisin dostum ya bizde bu mantik oldukca daha cok koyun gibi meleriz buda ama bir icrahat cikmaz.Devletimizde sagolsun sagmaya devam eder

kesinlikle cok yerinde bir söz bizim milletimizde bu kafa oldukdan sorna biz daha coook zamlar görürüz sahsen ben bekliyorum yakında iç isyanlar baslamazsa iyi yane allah sonumzuz iyi etsin ne diyelim

• arkadaşlar bizde benzin yokmu? var maden mühendisi yok mu? var e makina yapacak merci beyin usta işçi yokmu? var güvenlik gücü yokmu var var oğlu varda neden çıkarmıyolar? petrolümüz komşu ülkelere akıp gidiyor biz hala dışarıdan alıyoruz........... bunlar sağmaya devam edecekler böyle..........

yok arkadaş bişey yapmak lazım diyen kaç kişi var?
  • quote:

arkadaşlar bizde benzin yokmu? var maden mühendisi yok mu? var e makina yapacak merci beyin usta işçi yokmu? var güvenlik gücü yokmu var var oğlu varda neden çıkarmıyolar? petrolümüz komşu ülkelere akıp gidiyor biz hala dışarıdan alıyoruz........... bunlar sağmaya devam edecekler böyle..........

SAMANLIKDA İĞNE ARAMAK GİBİ BİRSEY BU SENİN DEDİĞİN HELE BU ÜLKEDE SAMANLIKDA PİRİNC TANESİ DESEK DAHA İYİ OLUR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkness_rocker -- 28 Haziran 2006; 12:40:53 >

• quote:

arkadaşlar bizde benzin yokmu? var maden mühendisi yok mu? var e makina yapacak merci beyin usta işçi yokmu? var güvenlik gücü yokmu var var oğlu varda neden çıkarmıyolar? petrolümüz komşu ülkelere akıp gidiyor biz hala dışarıdan alıyoruz........... bunlar sağmaya devam edecekler böyle..........

Dostum olmaz mi yaAma cikartip kullanacak guc ve politika bizim basimizdakilerde yok.Dunyanin en buyuk bor mineral rezervi bile bizde ama isliyemiyoruz.Disariya 100$ dolar gibi bir fiyata satip islenmisini 1000 dolar gibi bir fiyata geri aliyoruzBunda malesef dis guclerinde baskisi cok buyuk.Gecen haberlerde duydum artik kendimiz isleyecekmisiz nasil olduysa?Benzindeki politikada buna benzer var ama kullanamiyoruz daha dogrusu kullanmamiza izin verilmiyor

• beyler inanın mazot kaçakçıları gözümde iyice kahramanlaşıyor........ bu ne ya 3milyon litresi benzinin.....

takmıyacam abi lpg falan 5 milyonda yapsalar takmıyorum gaza her bastığımda yüdi ced lerini anarım bol bol rahatlarım.......
  • quote:

quote:

Dostum olmaz mi yaAma cikartip kullanacak guc ve politika bizim basimizdakilerde yok.Dunyanin en buyuk bor mineral rezervi bile bizde ama isliyemiyoruz.Disariya 100$ dolar gibi bir fiyata satip islenmisini 1000 dolar gibi bir fiyata geri aliyoruzBunda malesef dis guclerinde baskisi cok buyuk.Gecen haberlerde duydum artik kendimiz isleyecekmisiz nasil olduysa?Benzindeki politikada buna benzer var ama kullanamiyoruz daha dogrusu kullanmamiza izin verilmiyor

EE HANE BU DEVLETİN SAVUNMA MEKANIZMASI NERDE DIS GUCLERE KARSI KOYACAK GUC VE BİRLİK ?? bu sorunun cevabını verebilen varsa versin lütfen yakında bu ülkede ülkesini savunacak insan kalmayacak ....SAygılar

•  Kötü Haber, Benzin yine zamlandı YUH diyom

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/4662184.asp?m=1&gid=69&srid=3041&oid=1

DEPOLAR KAÇA DOLUYOR?

95 oktan kurşunsuz benzin fiyatı esas alınarak yapılan hesaplamaya göre 119.2 YTL olan 40 litrelik bir otomobil deposunun dolmasının maliyeti 121.6 YTL'ye yükseldi. 50 litrelik bir deponun maliyeti 149 YTL'den 152 YTL'ye, 60 litrelik bir deponun maliyeti de 178.8 YTL'den 182.4 YTL'ye kadar çıktı.

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/4659739.asp?gid=69&srid=3041&oid=1&l=1

İşin cılkını çıkardılar.

• 19yasindayim 80 yasindaki adamlar gibi sakin araba kullaniyorum gozum gostergelerde
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuuberk

19yasindayim 80 yasindaki adamlar gibi sakin araba kullaniyorum gozum gostergelerde

Desene su benzin zamlari hic olmazsa bi b.ka yariyoGencler artik daha sakin kullaniyo araclari.Bende bunlardan biriyim

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.