Şimdi Ara

Kötü alışkanlıklardan kurtulmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

sorunum başlıktaki gibi. sigara falan değil sorunum, beni daha rezil edebilecek birşey.

burun karıştırma problemim var. bazen hiç farkında olmadan elim burnuma gidiyor. ve bazen çıkan ürünleride yiyorum.

bundan kurtulmam lazım. fikirlerinizi bekliyorum.

iyi günler

• BURUN KARIŞTIRMAK SAĞLIK AÇISINDAN FAYDALIYMIŞ MEĞER

Toplumda hoş karşılanmadığı için engellenen "hap yapma", bilim adamları tarafından yararlı bir eylem olarak açıklandı. Hatta, burundan çıkarılan atıkların israf edilmemesi ve yenmesi gerekiyor! Avusturya'daki Innsbruck Üniversitesi akciğer hastalıkları uzmanı Doktor Friedrich Bischinger, toplumda ayıplanan burun karıştırma sırasında bu organdan çıkarılanların vücuttaki mikroplara karşı koyan etkili bir ilaç olduğunu söyledi.

Çocukları engellemeyin
    Özellikle çocukların burunlarını karıştırmalarına engel olunmaması gerektiğini söyleyen Bischinger, "Burun karıştırmak otomatik bir reflekstir. Tıbben de çok yararlıdır. Hatta içinden çıkanlar da vücuttaki mikroplara karşı koyan etkili bir ilaçtır, yenmesinde sanıldığı gibi zarar değil yarar vardır" diye konuştu.

Mendilden daha etkili
    Burnun parmakla karıştırılmasının "mekanik bir temizlik" olduğunu belirten Doktor Bischinger, parmakla yapılan temizliğin mendille yapılandan daha etkili olduğunu söyledi.

Bu haber uzun zaman önce çıkmıştı. Demekki gavurlardada aynı sorun var. Ulusal bi problemmiş dert etme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmrsn -- 26 Aralık 2011; 10:28:37 >

• Bende uyurken çok karıştırıyorum yararlı olduğunu bilmiyodum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bıktım her şeyden
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.