Arkadaslar TOR'u sevmis biri olmama ancak pre-order gucum olmadigi icin oyunu oynayamayacak olmama ragmen aklima o eski oyunlari oynamak gelmisti. Dun hirs yaptim, KOTOR 2'yi kurdum. ilk 3 CD catir catir calisiyordu. 4. ise sorun cikardi hep ve 2 kere denememe ragmen installation fail oldu.
Daha sonra malum sitelere girip CD4 seklinde aradim ve .iso formatinda indirdim. data5.cab gerekiyordu. Onu indirip burn edince de installation fail oldu. Artik geriye bir yontem kalmisti; ilk 3 CD icerigini hdd'e kopyalayip 4.yu daemon tools ile mount edip oradan data5.cab'i cikarip onu da hdd'e kopyalayip installation'i basariyla bitirmekti.
BASARMISTIM! (2 saatimi aldi hirs yapip KOTOR 2'yle ilgilenmek)
Fakat kullandigim PC'de OS Vista oldugundan yeni bir problemle karsi karsiya geldim. Launcher'a veya swkotor2.exe'ye tiklayip baslatmama ragmen salak bir uyari verip kapatiyordu.
Onun da cozumu Compatibility'den XP SP2 secip admin olarak calistirmakmis. Fakat, bu da oyundan cikip 2.sefer girmeye calistim yine o salak hatayi verdi.
KESIN COZUM ise oyunun main directory'sindeki MSS32.dll 'i degistirmekmis. Filefront'tan cekip onu da hallettim.
Fakat hala sorun bitmemisti. O fuel depot denilen yerde karakter hareketsiz kalmisti. ONUN DA COZUMUNU BULDUM.
Şahsen Kotor 1i ne yaptıysam win7 de çalıştıramadım(malum siteden indirdim) silip baştan kurdum,uptade ettim,başka crack denedim,bütün uyuyumlulukları denedim,yönteci olarak çalıştırmayı denedim.Hiç biri işe yaramadı