Şimdi Ara

Koton Cocuk Ürünleri Trendyol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.209
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Şuan Trendyol'da Koton Cocuk Ürünlerinde Uygun Fiyatlar Var
    Örnegin Kız Çocuk Pantolon 8.31 Liraya Geliyor Semt Pazarlarinda Bile Bu Fiyata Bulamazsiniz.
    Ben 124 Liralik Gibi Bir Alışveriş Yaptim, Sizinde Faydalanmanizi İsterim
    Hayirli Olsun Şimdiden.

https://www.trendyol.com/Koton---cocuk-Koleksiyonu/ButikDetay/56392

• Saol hocam
  • vakıf world un 200e anında 20 indirimiyle şenlenir
  • köton çocuk ürünlerini tavsiye etmem incecik ve kalitesiz ben aldım kendi sitesinden ismine güvenerek pişman oldum
  • Katılıyorum. Waikiki çok daha iyi durumda. Hatta çocuk grubunda fiyat performans oranı en yüksek olan marka...

Koton da hala emekleme döneminde gibi... Dayanabilirlerse belki toparlayabilirler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bittimi çıkmıyor sitede
  • Trendyol çakallık yapıyor sanki. Sepete eklenen ürünlerin hiçbirisi sepete eklenmemiş gibi görünüyor. "Alışverişi tamamla" dediğimde sepetinizde ürün bulunmamaktadır hatası veriyor. Ipad uygulaması, safari, google, explorer hepsini denedim ama hepsinde aynı durum var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theuggy -- 4 Ocak 2017; 16:57:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben 1 ay once 500 liralik alisveris yaptim cocuklara toplu elbise aldim, esime sordum iyi dedi ben yine ufaktan alisveris daha yaptim, alip almamak size kalmis.
  • Butik kapanmış bu ne iş?
  • Koton'un avmlerdeki kendi mağazalarında da var indirimler, kalitesi konusunda şüpheniz varsa gidip bakarak almanız daha iyi olur, ben eşime ve kızıma kazak aldım gayet kaliteliler.
  • Trendyol hangi hesaplara argo bedava veriyor? Şartı nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLacKeLDiaBLo

Katılıyorum. Waikiki çok daha iyi durumda. Hatta çocuk grubunda fiyat performans oranı en yüksek olan marka...

Koton da hala emekleme döneminde gibi... Dayanabilirlerse belki toparlayabilirler.

aynen çocuk da lcw çok daha iyi hem kalite hem fiyat olarak. çocuk ürünleri hep Türkiye üretimi lcw nin. kotun un dışında defacto da kalitesiz geldi bana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.