Şimdi Ara

Koton %50 indirim başladı. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
2
Favori
6.796
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam bu arada internetten alınan ürün mağazada değişim yapılabiliyor. ama fiyatı nasıl ayarlarlar bilemem. Mağazaya iade olmuyor, fakat değişim oluyor bilginiz olsun
  • herkesin sevdiği, en azından kimsenin antipati duymadığı bir firmanın böyle yapması çok ayıp olmuş. Bu kadar insan bu yapılanı unutmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky999

hocam bu arada internetten alınan ürün mağazada değişim yapılabiliyor. ama fiyatı nasıl ayarlarlar bilemem. Mağazaya iade olmuyor, fakat değişim oluyor bilginiz olsun

değişim yapıolar evet ama müşteri hizmetleriyle görüştüm değişim yaparken benim aldıgım ürünleri o anki indirimli fiyattan hesap edip değiştiriyorlarmış.

Mesala ben 100 liralık ürün aldıysam ve indirimle 80 e düştüyse eğer

benim değiştirmek için verdiğim ürünleri 100 değilde 80 liralık gibi kabul edip değiştiriyorlar.

aslında olması gereken 100 liralık ürün almam gerek. ama onun içinde iade etmelisiniz dediler işte sorunda burda iade yaparsam kredi karrtı kampanyam iptal olacak değişim yapaydılar iyiydi
  •  Koton %50 indirim başladı.
  • musara kullanıcısına yanıt
    Bence bu aksam eve girebileceginizin garantisi yok :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle bir şey var yalnız
     Koton %50 indirim başladı.

• Karqasa kullanıcısına yanıt
    Sanki siz, "dövüp de gönderdim" demişsiniz gibi ne eşinizi ne de sizi tanıyan insanlar sizden hesap soruyor. Kaale almayınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BonzArt -- 17 Aralık 2015; 12:47:11 >
  • O kadar umutlanmıştık.

• Bonusflash kampanyalarda Bonuscarda %50 yazılı ;-)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • indirim yok urunlerde cogu ayni fiyat

• quote:

Orijinalden alıntı: hasoci

Şöyle bir şey var yalnız
     Koton %50 indirim başladı.

yahu bunlar ne demeye çalışıyor arkadaş aklım aklmıyor. Faturaya anında yansıtılacak indirimin oranı bile belli değil. Gitcem ben atıyorum bi gömlek beğendim, garanti kartım olduğu için ne kadar indirim alacağım bile beeli değil. Koton illa ayağına çağırttırıp kendine küfettirecek, garantiyi de yanına almış bir de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky999 -- 17 Aralık 2015; 13:27:47 >

• Gittik baktık, sövdük çıktık... Mal dernekleri indirimmiş birde

• net değil miydi bu yaa dün öyle deniyordu.
  • bunlarin yapacagi indirime bir daha kotonun yanindan gecmem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gittim baktim gordum icimden sessizce sovdum ciktim.ayip olmasin diyede ucuzundan iki parca caput alip ciktim

• quote:

Orijinalden alıntı: kill_them_all

2 gün önce internetten 2 kazak aldım, bugun ikisinde toplam 16 lira indirim olmuş. ürünler daha bana ulaşmadı bile. müşteri hizmetleri ile görüştüm mağazadan değişim yaparsanız aldıgınız ürünler indirimli fiyattan hesaplanır diyor. yani size giren girdi dediler. ancak tarafımıza iade yollarsanız verdiğiniz tutar tarafınıza iade edilir ondan sonra indirimli fiyattan ürün alırsınız dediler. mağazadan iade almıyorlarmış.

dahada kotondan birşey almam

İndirim 15 gün sürmez bence. bence gidip indirimli kazakları al. 10-13 gün sonra kampanya bitince gidip internetten aldıklarınızı iade edersin.

• %50'ye varan olunca aldandık, doğru düzgün indirim yok. Ürünlerin çoğu da fason zaten.
  • DiCaprio diye bi eleman vardı dünkü konuda %50 net indirim var buyrun gelin diyen. buradan tüm sevdiklerine selamlarımı gönderiyorum
  • dün birilerinin gazına geldi vatandaş, beklentileri yükseltti. şimdide hayal kırıklığı

• quote:

Orijinalden alıntı: BLÖF1345

Ben saat 14 den sonra gidecem magazadan bakmami istediginiz varsa iletebilirsiniz bakarim fiyatlarina.

Asilsiz konu aciyorsun. Bari bir ozur dile. Bir de hala yorum yaziyorsun

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.