Şimdi Ara

**********Kotamı Kaspersky'mi Yok Ediyor ? **********

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir Sorunum var ya bende Kaspersky İnternet Security Var Günde 67-106 MB Bişiler download ediyor 1 haftada 1 Gb Götürüyor nedense Update Dosyaları çokmu büyük yoksa bir problemmi var Bu İnternet Securit yerine ANTİVİRÜS Kursam daya iyi olurmu yani emin değilim başka programda o kadar indiriyo olabilir lime wire var ama oda kapalı hiç açmıyorum kaspersky bişiler download ediyo
    bide ben norton kurdum şimdi (antivirüs 2007) aynı sorun onda yok ama oda pek koruma sağlamıyo bide 1.5 gb ram var ama işlemciyi %100 Kullanıyo (celeron d 2.80 Ghz) neyse sizce norton"mu,kaspersky"mi

Kaspersky kullanan varsa nolur söylesin çok sorun yaşıyorum her ay 53 YTL

(Lütfen Moderator Arkadaşlar Konuyu Silmeyin bir sorun olursa PM Atınız)

• Bende Kaspersky İnternet Security 2009 var ama dediğin gibi bir sorun yaşamıyorum. Update leri çok büyük değil. Download u Kasperky nin yaptığına emin misin?
  • Arkadaşım kaspersky bahsettiğiniz gibi bir miktarda güncelleme dosyası indirmez.. her seferinde indireceği güncelleme dosyası kilobaytlarla ifade edilir.. belki ink yükledikten sonra bütün bir veritabanını güncellemek için 20-30MB indirebilir ama hepsi o kadar... siz bence bir daha kasperi sitesinden ama özellikle kendi resmi sitesinden inrip kurunuz.. şu an 2009 sürümü mevcut onu kullanabilirsiniz ve bilmediğiniz bir kaynaktan giriş yada çıkış yapıyordur.. Özellikle limewire in sizden habersiz arkaplanda çalışmadığından emin olun... yada sorunu başka yerlerde arayın.. nortona da hiç bulaşmayın...
  • Peki Saol O Halde Norton"dan uzak duruyum zaten kaspersky"den daha çok kasıyor

Ama LimeWire Arka Planda Değil ve Dumeter"de Kaspersky Download Hızı 105 KB Olarak Gösteriyo Niyeki Bi Sorun Var Galiba
  • Haftada 1 GB mı? Birkaç ayda harddiski doldurudu yahu. Bir yerlerde bir hata olmalı. (Bence TTNet kota şişiriyor, hata bu)
  • yok daha neler.Ama programı ilk kez kurduysan ilk update de 60-70 mb falan yer.Normal günlük update lerde ise taş çatlasın 2,5 mb falan.Yanlış düşünüyosun.Yada ttnet de sorun var?
  • yani kasperksy kota harcamaz demi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emir_bjk

yani kasperksy kota harcamaz demi ?

Yani harcarda çok çok az

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Figure -- 1 Ekim 2008; 0:30:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emir_bjk

yani kasperksy kota harcamaz demi ?

yok.bende kullanıyorum harcamaz
  • Kaspersky çok harcamıyor.Ama nortonun çok harcadığını söyleyebilirim.İlk zamanlar norton kullanırdım.Ve ay sonunda kotam bayağı dolmuş olurdu.Nete doğru dürüst girmediğim halde.
  • kasperle alakası yok bu kadar olması imkansız..lime wire olabilir diycemde kapalı diyosun...kablosuz modemciysen wpa2 şifreleme falan yap
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.