Şimdi Ara

Kotalı internet kullanmak zor mudur arkadaşlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ciddi cevaplar istiyorum bunu en başta belirteyim.

Ben uzunca bir süredir limitsiz Telekomadsl kullanıcısıyım.Şimdi kotalıya geçmek isteme nedenim tabii ki ekonomik nedenler ve Biri Adsl'in güzel bir kampanyası var.

Diyelim ki 4 GB kotalıya geçiş yaptım bu ne demek oluyor?Film indirince bu 4Gb dosya boyutu kadar yenmiş mi oluyor.

İnternetten veri aktarımı olduğu sürece kotadan düşülüyor mu?

Kısacası aradaki 20 YTL'lik farkı hissettirir mi?

Not:Şu sıralar pek film filan indirmiyorum,sadece sitelere gir foruma gir Msn'e gir bu tarz şeyler.

• İnternetten film, şarkı vb. indirmediğin ve çok fazla video izlemediğin sürece yeter diye düşünüyorum.
    Bir kaç site, forum ve msn; şeklinde bana yetiyor.
  • Ben yeni net baglattım hep kotalı kullanmıştım 4 gb yini kotalı aldık ama ilk ay oldugundan sınırsız kullanıyorum şimdilik.Şunu söyleyebilirim sınırlıken ben interneti kullanmıyormuşum
  • Oncelıkle sınırsızdan sınırlıya gecısınız sıkıntılı olur gıbı. Sonucta alısmıssınız ılk basta 4gb a alısmak zor olur gıbıme gelıyor. Aradakı 20 lıaraya deger mı dersenız bence o kadarda yuksek bı fark degıl ama tabıkı bunda onemlı etken sızın malı dengenız. Fazla download yapmam dıyorsanız kotalı kullanım sızın ıcın sıkıntı yaratmayacaktır
  • KOTALI İNTERNET DEMEK ....

HERZAMAN TETİKTE OLMAK DEMEK ...
    KOTAYI AŞICAN AİLE BİREYLERİNE SERİ YALANLAR UYDURABİLMEK DEMEK ...
    KOTA DEMEK RİSK VE AKSİYON DEMEK ...
    ADRENALİN HEYECAN DEMEK ...
    KORSAN DVD PİYASASINA DESTEK DEMEK ...
    HAYATTA YENİ ARAYIŞLAR DEMEK ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: eyupsultan

Ciddi cevaplar istiyorum bunu en başta belirteyim.

Ben uzunca bir süredir limitsiz Telekomadsl kullanıcısıyım.Şimdi kotalıya geçmek isteme nedenim tabii ki ekonomik nedenler ve Biri Adsl'in güzel bir kampanyası var.

Diyelim ki 4 GB kotalıya geçiş yaptım bu ne demek oluyor?Film indirince bu 4Gb dosya boyutu kadar yenmiş mi oluyor.

İnternetten veri aktarımı olduğu sürece kotadan düşülüyor mu?

Kısacası aradaki 20 YTL'lik farkı hissettirir mi?

Not:Şu sıralar pek film filan indirmiyorum,sadece sitelere gir foruma gir Msn'e gir bu tarz şeyler.

fazla fark yaratmaz.attan inip eşşeğe binmiş gibi olursun
    film filan indirmeyide unut bence

• Bu kota yetermi kısmı kişisel aslında.Yani siz msn ve birkaç sitede gezmek dışında fazla birşey yapmıyorsanız film-şarkı vs. gibi şeyler indirmiyorsanız fazlasıyla yeter..Fakat birkaç arkadaşımdan sürekli hiç bişey yapmadığım halde kotayı aşıyor ve hemen hemen sınırsıza yakın para ödüyoruz şeklinde şeyler duydum..Eğer sizin için çok ekstra bir masraf değilse bence sınırsız en güzeli.En azından ay sonu faturanızdan emin olursunuz

Şahsen hiç sınırlı kullanmadım."Sınırlı-sınırsız" arasındaki fiyat farkını bana göre indirdiğim oyunlar filmler programlar ile kapatıyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ne video izledim ne download yaptım geçen günkü 10 adet indirdiğim şarkı yaklaşık 500 mb mış sınırı aştım
  • Cevaplar için teşekkür ederim,adsl aşma durumunda hesap verecek bir durumumuz yok çok şükür,zaten ben ödüyorum Adsl'yi ama yine de bir sorayım dedim.

Ancak yine de hem Telekom'a gıcıklık olsun hem de kablosuz modemi alayım diye Biri Adsl sınırsıza geçmeyi düşünüyorum.Müşteri hizmetleri olarak gayet iyi olduklarını düşünüyorum.
  • Kotalıda 62 ytl'nin üstünde ücret almıyormuş ttnet,doğru demi bu?
  •  Kotalı internet kullanmak zor mudur arkadaşlar?
  • Bırak kotalıyı allah aşkına ne bu kota saçmalığı al benim gibi 10mbit sınırsız kablo internet keyfine bak.
  • Hiç zor değil, telekom senin yerine kotanı kullanıyor zaten. Doldurmak için zahmet etmeye gerek kalmıyor. Ayda 1 gb falan giydirilmeye tepki göstermemeye alış şimdiden. Geçmiş olsun.
  • Sakın gecme

ucret goz boyama kotalida
    basin arir cok suan sinirsiza yatirdigin ucretten fazla yatirabilirsin:D
    benimkisi kotali 4 gb
    fakat:D:D
    her ay en az 70 oduyorum
    4gb dan sonra gectigin her 100mb icin 1 ytl oduyorsun
  • Film felan indiremezsin.İndirsende 4 gb bir ay boyunca yetmez.Müzik indirebilirsin.Video izleyebilirsin ama fazla izlersen o da götürür.
    Bende eskiden kotalı kullanıyordum.Ayın 24-25 i felan gelince kota doluyordu interneti kapatıyordum ay başına kadar.Bazen 20 günde bittiği bile oluyordu.

Edit: Bence geçme sınırsız daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XaSe® -- 24 Eylül 2008; 12:34:58 >
  • sınırsızdayım şuan eskiden kotalıydı yani kotalı sistem çok saçma tabi günde 2 saat pc kullananlar için ideal ama şimdi benim gibi cenk erdem hastalarına sakat sürekli videolarını seyrediyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.