Şimdi Ara

Kot Pantolon Tavsiyesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
7.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • armani,gf ferre d&g,cnc gibi markaların kotları beylikdüzü migrosta alt katta 150 lira civarı fiyattan satılıyordu.güzel modeller vardı.5-6 ay önce baktığımda 400-500 civarıydı fiyatlar.
  • güncel
  • 501 ile 506 arasındaki fark ne tam olarak? Ben açık mavi kot giyemiyorum nedense, üstüne giyilecek şeyler kısıtlı gibi. Yaz-kış koyu mavi(yazın giyersem tabi) giyiyorum. Şorta da fena alıştık zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iron Maiden 

501 ile 506 arasındaki fark ne tam olarak? Ben açık mavi kot giyemiyorum nedense, üstüne giyilecek şeyler kısıtlı gibi. Yaz-kış koyu mavi(yazın giyersem tabi) giyiyorum. Şorta da fena alıştık zaten.

en iyisi koyu renkler hocam :D 506 nın kesimi biraz dar gibi 501 daha genişti aynı bedeni
  • yukarı
  • beyler bu tavsiye ettiğiniz kotların fiyatları nedir mağazalarda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heathen

beyler bu tavsiye ettiğiniz kotların fiyatları nedir mağazalarda?

mavi 70-120 civarı levis de o aralarda
  • jack& jones
  • hayret kimse dieselden ve tomyden giyiniyorum dememiş valla ben istiklal caddesindeki atlas pasajından alıyorum kotlarımı her gören de aaa ne güzelmiş nerden aldın diye de sorar
  •  Kot Pantolon Tavsiyesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buck Dich

Kot Pantolon Tavsiyesi

yarın boynere gittiğimde bulabilirsem bunu alırım
  • BUNU AL SÜPER ÇOK MEMNUNUM (Not : Ciddi Değil )
    http://www.youtube.com/watch?v=97-_jPJBJ0E

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The DarkMaster -- 27 Ağustos 2011; 22:20:47 >
  • Mavi alacaksanız dikkat edin; 10ay önce aldığım kot kilo vermiş olmama rağmen arka cep kenarlarından yırtıldı. Ürün defoluymuş meğer garanti falan yokmuş; zaten 2.kalite ürün almışsınız diye ilgilenmediler. Müşteri hizmetlerine e-posta attım geçen hafta ilgilenen olmadı. Mağazalarında hala defolu ürün satıyorlar neden reyonda defolu olduğu yazmıyor diye soruyorum merkezin kararı böyle faturanın altında yazıyoruz defolu olduğunu diyor mağaza müdür yardımcısı. Resmen ayak üstü dolandırdılar; tüketici heyetine de gidemiyorum çünkü fatura yok elimde; kartuş dedikleri mavi karttan çıkartıp almıştım fatura örneği istedim onu da vermediler. Ben ne bileyim kot pantolon 1sene bile dayanmadan yırtılacak. Bu arada hafta içi takım elbise giyen biri olarak toplam kaç kere giyilmiş olabilir ki arkası tümüyle erimiş kotun? Kanmayın mavi adına dikkat edin.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.