Şimdi Ara

Kot Pantolon Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
7.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu 100 lirayı aşan fiyatlara şaşıyorum. marks & spencer dan her daim aldığım inanılmaz kaliteli kotlar 25-30 lira.
  • Levi 501'in bel kısmı biraz daha iyi oturuyo 506'nın ise bel kısmı daha rahat. Bu 2 model dışında bende rahat edemiyorum yani yıllardır bende bunları giyerim de bi ara dediğiniz şu dockers'lara bi bakayım.
    Bi arkadaş bunları nerden buluruz diye sormuş o arkadasa soruyorum hangi şehirde yaşıyosun ?
  • armani al
  • jbrands
    7forallmankind
    d&g
    armani
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatixx

Levi 501'in bel kısmı biraz daha iyi oturuyo 506'nın ise bel kısmı daha rahat. Bu 2 model dışında bende rahat edemiyorum yani yıllardır bende bunları giyerim de bi ara dediğiniz şu dockers'lara bi bakayım.
    Bi arkadaş bunları nerden buluruz diye sormuş o arkadasa soruyorum hangi şehirde yaşıyosun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: boa sorte

quote:

Levi 501'in bel kısmı biraz daha iyi oturuyo 506'nın ise bel kısmı daha rahat. Bu 2 model dışında bende rahat edemiyorum yani yıllardır bende bunları giyerim de bi ara dediğiniz şu dockers'lara bi bakayım.

Neden güldün anlamadım şimdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: boa sorte

quote:

Neden güldün anlamadım şimdi

sen son cümlende espri yaptın zannettm :(
    yani magarada mı yaşıyosun gibi :/

• quote:

Orijinalden alıntı: ferdinnand

bu 100 lirayı aşan fiyatlara şaşıyorum. marks & spencer dan her daim aldığım inanılmaz kaliteli kotlar 25-30 lira.

marks & spencer da her marka var mı? ayrıca indirimler sürekli oluyo mu? teşekkürler
  • Yok ya mağarada mi yaşıyorsun gibisinden bir espri yapmadım. Eğerki çok küçük bir yerde yasıyorsa bu magazalari bulamama şansıda var, internetten alma durumunda kalacak eğerki öyle bir durumdaysa.

Raıkonen kardeş ciddi soruyorum yaş kaçtı senin ?
  • uzun süredir maviden kot alıyorum gayet güzel kotları var sezonuna göre değişiyor şuan fiyatlar 80+ olmalı yaz sonu gidersen 40-50lira arası bulunuyor
  • jack& jones, pull and bear ve zara
  • ltb modelleri güzel değil bi tane var değişiklik olsun diye giyerim arada hiç hoşuma gitmiyo

levis 501 ler itici geliyo nadir bulunan ürünleri severim

jack jones giyiyorum her şeyiyle hoşuma gidiyor
  • Levis her ne kadar ele ayaga da dusse orjinalleri cok rahattir.

Paramiz olsa armani, diesel alirdik ama bir kota 600-1000 lira verecek halim yok. En fazla 200 veririm.

Ltb bir kere aldim. Yikandiktan sonra 2-3 kere giyince kotun dizleri cikiyo, pijama gibi oluyo. Oysa levis'da istedigin kadar bagdas kur otur,dizi cikmiyo.

Modele gelirsek 501 haricinde 506(fermuarli ama kumasi ve kalibi mukemmel) ve ozellikle de engineer favorim. Ama tarzinizin spor olmasi lazim. Zira altina her ayakkabi gitmez. Uzerine ise palto tarzi seyler gitmez engineer'in
  • beyler american eagle ürünleri nerde bulabilirim internet haricinde? Boyner ya da ykmde var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: raikkonen999

quote:

Orijinalden alıntı: ferdinnand

bu 100 lirayı aşan fiyatlara şaşıyorum. marks & spencer dan her daim aldığım inanılmaz kaliteli kotlar 25-30 lira.

marks & spencer da her marka var mı? ayrıca indirimler sürekli oluyo mu? teşekkürler

marka olanlardan bahsetmiyorum, kendi markası yani "blue harbour" marka kotlardan mevcut. yanlış hatırlamıyorsam 30 liraya aldığım kot indirimde değildi, normal fiyatları bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuspecTR

beyler american eagle ürünleri nerde bulabilirim internet haricinde? Boyner ya da ykmde var mı?

Çok beğendin değil mi koyduklarımı Al şu hepsiburada'dan da teslimat süresine göre ben de alayım
  • lan saçmalamayın ya ben bedenime uyan kot bulana kadar kaç mağaza gezdim internetten alayım demeyin pişman olursunuz

bedenim 34 - 32 ama hangi mağazaya girsem bulamadım en sonunda ltb den 36 -32/30 , 70 lira filan 2 tane aldım . modelleri bi yana renkleri de güzeldi ondan seçtim aldım .

şimdi baktım 5760 paul straight yazıyormuş tekinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ignite -- 21 Ağustos 2011; 23:31:19 >
  • jack&jones
    zara
    .
    .
    .
    ltb giyiyorum ama tavsiye etmem. lycralıları rahat ama elastik olduğu için dökümlü durmuyo paçalar dizler falan...
  • arkadaslar eskişehirde sararın 2 tane kotunu 75 tlye alabiliyorum diğer şehirlerdede bulunur sarar çarşı mağazalarında
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.