Eskiden zayif oldugumdam hep kanvars giyerdim, yaklasik bi 5kilo aldim boy bel oraninda sıkinti cekme oranim azaldi ve kot pantolonlar vucuduma yapisip kiz gibi durmuyor. Simdi 2tane kot pantolonum var, sorun su ki butun kotlar buna benziyir. Bembeyaz kot veya ona benzer kotlari apachiler tikiler giyiyor, o tur kotlarida eleyince alicak kot bulamadik, bide siyah kot alinca alicak kot modeli kalmicak, bu 3kotumu surekli giyicem. Kanvarsda boyle her zaman giyilmiyor, siz bu kot pantolonu neye gore begenip aliyorsunuz, kac kotunuz var
Bendede 3 kot var. Yetiyo zaten 5 gün okul forması sağolsun.
Şimdi sen yazınca fark ettim :) hic kot git Ymedim hep donla geziyorum
Koyu mavi biraz mat olanlar var onlardan seviyorum. colin's e git aradığını bulursun.
Bende kilo verdim kotlar olmuyor kafayı yiyecem düşüp duruyo
Çok iyi secerım ama neye göre oldugunu daha ben bıle bılmıyorum. Kot pantolon almak hayatımda yaptgm en zor iş en az 1-2 sehir gezerım almak ıcın (ciddiyim) almaya karar verdkten 1 ay sonra ancak yuzlerce magaza gezdkten sonra almısımdır genelde. Böyle bir huyum oldugundan begendıgım bır kot olursa fiyatı ne olursa olsun alırm çünkü kolay kolay begenemem begendımı kacırmam .javascript:void(opener.AddText('[sm\=bandit.gif]'));self.focus();
koyu renk ve çok bol olmamasına dikkat ediyorum , bol adamı dahada şişko gösterir kilo aldım diyorsun :D ama gidip de düdük gibi de alma oda paketlenmiş şeker gibi duruyor ortasını bulmak lazım
Ben koyu renkli olanları alırım. çok açık mavi olanlar sıradan.
bu kot çılgınlığı nedir anlamadım gitti.her gördüğüm 2 kişiden 1 i kot giyiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Mert_Jeksin
kot u genelde serseriler giyinir
Kot'unda duygularını alıyorum başta rızası varsa alıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars
bu kot çılgınlığı nedir anlamadım gitti.her gördüğüm 2 kişiden 1 i kot giyiyor.
fazla alternatif var mı? bu havada yazlık şort ile mi gezicez kumaş pantalon falan pek tutulmuyor genç kesimde
quote:
+2012
quote:
Orijinalden alıntı: vigNerd
quote:
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme