Şimdi Ara

Koşu için uygun mudur ? Sennheiser PX80 sport

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben koşarken devamlı elime kulağımdaki kulaklıkları düzeltmek istemiyorum.Adam akıllı müzik ile koşamıyorum.Bu kulaklığı almaya karar verdim.Acaba kulağa oturur mu ve bir kere taksam koşu esnasında devamlı kulağımdan çıkar mı ? Ya da farklı bir kulaklıkta önerebilirsiniz ben bıktım ağız tadı ile spor yapamayacakmıyım.

Koşu için uygun mudur ? Sennheiser PX80 sport

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 23 Şubat 2010; 18:31:05 >

• Sanırım youtubeda bu kulaklıkla ilgili bir video vardı.
    Adam hem koşuyordu hem de koşu sonunda kulaklığı da suyla yıkıyordu.
    Tere karşı da dayanıklı yani :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lorem Ipsum

Sanırım youtubeda bu kulaklıkla ilgili bir video vardı.
    Adam hem koşuyordu hem de koşu sonunda kulaklığı da suyla yıkıyordu.
    Tere karşı da dayanıklı yani :)

Bulamadım bir türlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN
    Bulamadım bir türlü

Hocam ürünün adı PMX80

İlgili video için: tıklayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lorem Ipsum -- 24 Şubat 2010; 18:31:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lorem Ipsum

quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN
    Bulamadım bir türlü

Hocam ürünün adı PMX80

İlgili video için: tıklayın

Aldım hemen Umarım aldığımıza değer

• Hocam aldıktan sonra yorumunu da bekliyorum burada, malum yaz geliyor tekrar spora başlayacağım
  • yorumunuzu belirtirseniz sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yorum yapacağım fakat yurt dışından aldım elime geçmesi 2 haftayı bulur.
  • arkadaşlar almak niyetinde iseniz bu indirimi kaçırmamanızı tavisye ederim
    http://www.mymemory.co.uk/Sports-Headphones/Sennheiser/Sennheiser-PMX80-Sport-II-Headphones

19 pound kargo dahil
  • ben spor yaparken kulakiçi kulaklık kullanıyorum,hem zırt pırt çıkmıyo,hem kulaktan düşmüyor hemde kaliteli şarkılarda bütün bassları alabiliyorum,önerim ep630 dur arkadaşlar creative nin memnun kalacağınız bir ürün daha uygunuda ep430 her rengide mevcuthttp://creativeci.wordpress.com/ bakın bu sitede yorumlarda var dinlediğinizde kesin bana hak vericeksiniz zaten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: alidorul

ben spor yaparken kulakiçi kulaklık kullanıyorum,hem zırt pırt çıkmıyo,hem kulaktan düşmüyor hemde kaliteli şarkılarda bütün bassları alabiliyorum,önerim ep630 dur arkadaşlar creative nin memnun kalacağınız bir ürün daha uygunuda ep430 her rengide mevcuthttp://creativeci.wordpress.com/ bakın bu sitede yorumlarda var dinlediğinizde kesin bana hak vericeksiniz zaten..

Creative EP630 kullanıyorum otururken koşarken yatarken hatta uyuduktan sonra bile kulağımda kalmasına rağmen bu zamana kadar en uzun dayanan kulaklığım.. 2 senedir kullanıyorum halen bomba gibi. En azından heryerde bulabilrisiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.