Şimdi Ara

koşu bandının altındaki halı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle konunun açılması gereken yerin bura olmadığını biliyorum çünkü elektronikle ilgili bir konu değil ancak konuyu açacak bir yer bulamadım, kusura bakmayın.

    Koşu bandının altında paspas gibi bir halı vardı, yırtılınca annem atmış halıyı, ben bu durumu nasıl çözebilirim bir fikriniz var mı? İnternette araştırmama rağmen hiçbir şey bulamadım. Normal bir bez vs yapıştırsam olur mu sizce? Koşu bandı şu haliyle kayıyor motorlar ben üstündeyken boşa dönüyor kullanılamaz halde. Yardım ve görüşlerinizi bekliyorum.



    _____________________________
    Din bir vicdan meselesidir. Herkes vicdanının emrine uymakta serbesttir. Biz dine saygı gösteririz. Düşünüşe ve düşünceye muhalif değiliz. Biz sadece din işlerini* millet ve devlet işleriyle karıştırmamaya çalışıyor; kaste ve fiile dayanan taassupkâr hareketlerden sakınıyoruz. Gericilere asla fırsat vermeyeceğiz. İki Mustafa Kemal vardır: Biri ben, et ve kemik, geçici Mustafa Kemal...İkinci Mustafa Kemal, onu 'ben' kelimesiyle ifade edemem;o, ben değil, bizdir! O, memleketin her köşesinde yeni fikir, yeni hayat ve büyük ülkü için uğraşan aydın ve savaşçı bir topluluktur. Ben, onların rüyasını temsil ediyorum. Benim teşebbüslerim, onların özlemini çektikleri şeyleri tatmin içindir. O Mustafa Kemal sizsiniz, hepinizsiniz. Geçici olmayan, yaşaması ve başarılı olması gereken Mustafa Kemal odur!
  • _____________________________
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Koşu Bandı Motor Dönmüyor.
    5 yıl önce açıldı
    Koşu Bandı Tavsiye
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.